Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u koridi

Razjareni bik matadoru rogovima raznio pola lica i oko

Hrvatska - Ukrajina
Foto: Antonio Bronić, Marko Lukunić
1/2
09.10.2011.
u 09:26

Juan Jose Padilla (38) izgubio je lijevo oko, a pola lica mu je oduzeto nakon što se tijekom koride spotaknuo u areni. To je iskoristio razjareni bik te ga je napao, probivši mu rogovima čeljust i oko.

Nakon što ga je napao bik u koridi, španjolskom matadoru teško je ozlijeđena jedna strana lica.

Juan Jose Padilla (38) izgubio je lijevo oko, a pola lica mu je oduzeto nakon što se tijekom koride spotaknuo u areni. To je iskoristio razjareni bik te ga je napao, probivši mu rogovima čeljust i oko. Krv mu je oblila lice dok je vikao: "Ne vidim, ne vidim!".

Kako je javio Daily Mail, nastradali Padilla hitno je prebačen u bolnicu, gdje su mu liječnici pet sati pokušavali sanirati rane.
Bik koji ga je napao ima 508 kilograma.

Padilla je već doživio bliski susret s bikom prije deset godina. Tada mu je u borbi u Pamploni bik ozlijedio vrat.

Ovo je još jedna nesreća koja ide u prilog pobornicima zabrane borbe s bikovima, koji postaju sve glasniji ne bi li se ova tradicionalna španjolska razonoda zabranila u cijeloj državi.

Katalonija je najavila zabranu koride od iduće godine. Napadi bika na sudionike koride nisu rijetkost, a do sada su zabilježena dva smrtna slučaja. Francisco Rivera Paquirri poginuo je 1984. godine, a Jose Cubero Sanchez "El Yiyo" 1985. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 46

CO
covjek
09:47 09.10.2011.

Tragedija???!!!! Ovo je za sad najbolja vijest danas.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
09:49 09.10.2011.

Ovo nije nista sta nama radi Jaca svako vecer!

DU
Deleted user
15:16 09.10.2011.

I neka ga je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije