Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U SIRIJI
Povratak na članak

Zaoštravanje na bojišnici prelilo se i u Europu: Rusija podigla borbenu spremnost, Njemačka priprema građane za mogući rat

Politički analitičari u Njemačkoj i Austriji smatraju kako se udarom po Turskoj žele steći simpatije na domaćoj sceni, istu stvar radi i Erdoğan

Komentari 98

FI
fiberglas
12:02 26.08.2016.

Da do nečeg i dođe...tko bi nama Hrvatima bio prioritet? Tko to već preko 100 godinica gramzivo sikće na naše, hrvatske prostore? Tko snuje o ´´liniji´´ Kavlovac - Vilovitica - Kavlobag? Tko je klao babe po istočnoj Slavoniji? Tko je na 25 km od Zagreba kuražio pobunjenu do zubi naoružanu ´´goloruku´´srpsku ´´nejač´´? Tko i danas u SANU u oblaku dima i rakijaških para kuje planove za budućnost vascelog srpstva i srbalja svih i svuda? Tko fić-fić! Zove na raporte turske, pardon, srpske bundžije iz Hrvatske i tzv. republike srpske ( šatro! ) da obave ´´poso´´? Tko bi u slučaju da se Putinu um pomrači do kraja ( i ovako nije ,baš, kako treba ) iskoristio priliku da ućari mrvicu? Evo, zovu ih da rade ´´vežbe´´ u Nikincima u Srijemu...Ha!?! I mislimo li mi da će ovaj ´´opaki amer - cowboy Biden & co. stati uz nas? Buahahaha! No way baby! Reći će...pa dali smo vam Kiowe, imate long toms ...pokazali ste se u Storm tamo ´95.-te. A mi? Što mi? Živimo na starim lovorikama...uljuljkali smo se...ne treba nam vojska, ne treba nam služenje vojnog roka, ne treba nam zrakoplovstvo, ma ni mornarica ( i onako nemamo puno mora jel?), ne treba nam ništa...vojske 15 000 skupa sa hordom tajnica, frizera, logističara, kantinjera...a valjda bi napunili istočnu tribinu Maksimira. I kad vidiš kakve političare imamo, koji su to politički impotentni likovi, s falingom manjka domoljublja, američki ( prevrtljivci!!!!) podrepaši, likuše koje su izgmizale ispod soroševiš skuta ( trilaterala ), kad vidiš kako se glođu za saborsku kost ( i mirovinu!!!)...kod kuće u dvorištu hrvatski zubi na hrvatskom klinu i njemačkom jednosmjernom kartom u hrvatskom džepu? Što da pametan misli? Jačati vojsku, srušiti uvoznički lobi - ma što god nam rekli ovi ssatrapi iz Brisela i ini, obnoviti domaću poljoprivredu, uopće proizvodnju i kupovati domaće . Nema druge, a srbonje držati na oku!

VL
DU
Deleted user
08:22 26.08.2016.

Rusi zbog svoje ekonomske nemoći provociraju sukobima. A ni ukrajinski sukob nisu riješili. Stalo im. A u Siriji misle da mogu sa plaćenicima rješavati probleme. Sad mu je uletio prijatelj Erdogan sa normalnom motorizovanom pješadijom. Rusija je pokušala prije nekih desetak godina i više sprovesti industrijalizaciju zemlje i nisu uspjeli.

VL
IL
ilijan
09:49 26.08.2016.

Mi Hrvati smo rođeni spremni!

VL
ZF
zlatko.flajpan
09:52 26.08.2016.

A mi se gurali u NATO.Gdje svi glupavi tu i mali Mujo.

VL
IM
Immanuell
12:09 26.08.2016.

Nekom rat, nekom brat...... Kao i u domovinskom ratu, neki su išli da brane svoje domove, neki zbog reinkarnacije NDH, a neki zbog toga da bi dobili beneficije i nikad u životu ne morali raditi. Oni prvi su najgore prošli, ovi drugi su i računali na gubitke, oni treći su išli proračunato, pazeći da ih kugla ne dohvati. Neki nisu uspjeli, ali njih 95% jest. Tako bi bilo i u ovom fiktivnom ratu s Rusijom; U maksimalno 20 dana Rusi bi bili na Rajni i tu bi stalo. Uslijedili bi dani "kubanske krize" nakon čega bi se po prvi put u povijesti razmijenila nuklearna paljba, u početku najslabijih magnituda udara. Armagedon bi mogao započeti. Ove vježbe su samo gluma, ali jednom će neka bu.ala zbilja stisnuti dugme i sve će otići u 3 pm.

VL
GV
golub Vaso
12:15 26.08.2016.

Europa je topovsko meso imperije na izdisaju

VL
DU
Deleted user
10:16 26.08.2016.

treba rat.treba.dugo nije bilo velikog rata i moramo se malo razrijediti.

VL
NP
npravednost
12:14 26.08.2016.

Zašto uopće spominjete josipa juratovića - obožavatelja zločinca, satrapa i ubojice j.b. tita ?

VL
Avatar Matija22
Matija22
10:08 26.08.2016.

eto vam rus ,rus bi na silu upravljao europom ,sankcije su ga uništile sprema se za samouništenje

VL
Avatar docCL
docCL
11:05 26.08.2016.

Hassan pise o ratu a on je novinar. Hitam u ducan po sol secer brasno konzerve i prsut Spremam se za prezivljavanje rata koje saziva vas novinar. Dajte se konacno odlucite jeste li za multikulturalnost ili za vjersku iskljucivost. Ili samo zelite citanost novina izgubljenih u vremenu i prostoru.

VL
Avatar Matija22
Matija22
10:10 26.08.2016.

smjenite diktatora putina rusi ,vratite Krim Ukrajni ,ako ne želite samouništenje Rusije to vam je najpametnije

VL
Avatar Getrib
Getrib
10:47 26.08.2016.

Moglo bi se ponoviti da će se Hrvati boriti za svoje europske gazde kao nekada.

VL
CI
cirab10
17:15 26.08.2016.

pa njemačka je okupirana od strane turaka i zbjeglica...kad se ti ujedine njemaca neće ni biti i tako njih 50% živi u mješanim brakovima...što znaći da će turci u konačnosti zauzetu njemačku i austriju...jer njemački i austrijki naciomalizam vratio ihemački i austrijki naciomalizam vratio ih je u doba hitlera...oni i sada tvrde da su vredniji od ostalih gržana njemačke i austrije...a to je ćisti fašizam...pa su njemačka i austrija krenule u pogrešnom smijeru unatrag...tim više što su sa amerima i židovima potaknuli državni udar u turskoj....i ono najvažnije pitanje je što rade ameri nato evropa i libiji kad ih libijski narod nije pozvao...potaknuli su građanski rat za što trebaju snositi zakonske sankcije...platiti štetu tim zemljama a same biti osuđene kao svijetski zloćinci..

VL
MA
Mamanac31
14:50 26.08.2016.

Neće nas Rus pregaziti tenkom...ne bojite se...nego se zalihe trebaju pripremiti ako se novi gosti u Njemačkoj, tamošnji turci i kurdi potuku...em iz političkih razloga, em iz razočarenja jer D ipak nije za njih o ećana zemlja...socijalni nemiri će biti uskoro ...

VL
MA
Mamanac31
14:42 26.08.2016.

Imaju njemci itekako mozga.ali nažalost je teta Andja primila direktivu "odozgar" primiti te ilegalne migrante.i zbog njemacke povijesti oni do današjeg dana imaju trpiti na račun na nas sviju imperijalističke naredbe kapitalista sa druge strane bare

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
08:48 26.08.2016.

Smjenite Angelu, i eto mira.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
12:31 26.08.2016.

Nova europska desnica sa Le Pen,AfD, Orbanom,Ficom i Putin se stvara te osovina Pariz-Berlin-Moskva-Teheran-Peking koja ce zauvijek protjerati lijevo-liberalne americke isprdke koji su nam zapalile cijeli krug oko Europe (Sjeverna Afrika i Blisko Istok) pa sada imamo zbog te SAD i rezima iz Tel Aviva i Rijada sto imamo. Nema vise bratoubilackog rata medju nama Europljanima.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
10:39 26.08.2016.

Mi cemo uvijek podrzati Njemacku takova je povjest moja Markelice

VL
Avatar Getrib
Getrib
23:32 28.08.2016.

Kada se dovrši formiranje EU naći će se razloga za stvaranje vojske da bi se štitila unija.

VL
ST
Startrack
07:31 26.08.2016.

Gledja ovog Ivana. Kaze rat samobulicki za Njemce. To ste vi popusili devedestih pa sad Rus proglasavate supermenima? Sljedeci rat bice sami Njemci protiv Rusa. Nece bit Rusi, USa i Britanija protiv Njemacke.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.