Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef hrt-a o kumstvu

Radman: U 30 godina češće sam bio s Gojan nego s Rogošićem

Goran Radman HRT (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
25.04.2013.
u 14:08

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman na današnjoj je sjednici Programskog vijeća HRT-a kazao kako se našao u situaciji da je obilježen jer je bio svjedok na vjenčanju prije 30 godina

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman na današnjoj je sjednici Programskog vijeća HRT-a kazao kako se našao u situaciji da je obilježen jer je bio svjedok na vjenčanju prije 30 godina.

Tvrdi da je imenovanju Željka Rogošića za ravnatelja HTV 1 presudilo iskustvo i profesionalnost, a ne kumstvo.

– Ta okolnost ne bi trebala presuđivati o izboru Željka Rogošića na to mjesto. Nažalost, u 30 sam godina češće imao prilike provoditi vrijeme s Elizabetom Gojan nego sa Željkom Rogošićem. Očito mu iskustvo predstavlja breme i problem – kazao je Radman.

Glavne je urednike birao vodeći računa o njihovim kvalifikacijama, načinu realizacije njegova programa i entuzijazmu. Radman je opovrgnuo tvrdnje da je ljude birao po kumskim, svjetonazorskim i političkim preferencijama.

>>Od kumstva je veći problem to što se ne znaju kriteriji

>>Glavni urednik prvog programa Željko Rogošić Radmanov je kum

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije