Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi problemi

Radimir Čačić imao lakšu prometnu nesreću u Zagrebu

čačić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
21.12.2011.
u 21:29

U HNS-u se neslužbeno čuje kako jedva čekaju da Čačić preuzme funkciju prvog potpredsjednika Vlade i dobije službenog vozača jer im je "puna kapa" njegovih prometnih nesreća.

Budući prvi potpredsjednik Vlade, Radimir Čačić, pod hitno mora angažirati vozača. Šef narodnjaka večeras je, ponovno, skrivio prometnu nesreću i to treću u nizu od siječnja 2010. godine!

Riječ je, nasreću, o lakšoj prometnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Vukovarske i Avenije Marina Držića oko 20 sati, nakon domjenka HNS-a, kada se Čačić, očito krivo procjenivši, svojim automobilom očešao o vozilo javnosti nepoznate vozačice. Tom je prilikom s Čačićeva automobila otpala registarska tablica, a u dogovoru s vozačicom nije pozvana policija nego su ispunili europsko izvješće.

U HNS-u se pak neslužbeno čuje kako jedva čekaju da Čačić preuzme funkciju prvog potpredsjednika Vlade i dobije službenog vozača jer im je "puna kapa" njegovih prometnih nesreća.

Čačić je, podsjetimo, prije godinu dana skrivio prometnu u Mađarskoj zbog koje je život izgubilo dvoje ljude. Jureći autocestom, Čačić tada, prema svemu sudeći, nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti (bila je magla) i zabio se u automobil u kojem je bilo troje Mađara. U Mađarskoj je u tijeku sudski proces zbog te nesreće s dvoje poginulih, a Čačić je već najavio da će se, bude li presuda bezuvjetna, povući iz politike.

U rujnu ove godine Čačić se pak u Zagrebu zabio u automobil ispred sebe jer nije na vrijeme shvatio da se vozilo zaustavlja. Bila je riječ o lakšoj prometnoj nezgodi.

Treća u nizu nesreća u godinu dana s pravom otvara pitanje stila Čačićeve vožnje, a i Ankica Mamić, osoba zadužena za peglanje njegova imidža u javnosti, nedavno je izjavila kako je Čačić "loš vozač, ali sposoban političar". Svjestan koju bi mu štetu moglo prouzročiti prešućivanje najnovije nezgode, Čačić se preko PR agencije A. Mamić obratio priopćenjem medijima i priznao da je sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći.

- Smatram svojom obvezom izvijestiti hrvatsku javnost o ovom događaju – piše u tom priopćenju koje potpisuje Čačić.

Komentara 424

VL
vlasnik
22:28 21.12.2011.

a alkotest i test na droge?

NT
NANIŠANIM TE NA HAUBU
23:23 21.12.2011.

nemaš se di vratit? u HR je super, barem meni

Avatar banijac68
banijac68
21:53 21.12.2011.

dali hrvatska policija nema MUDA da mu oduzmu vozačku dozvolu ko ima strah od njega????????????????????????????????? cijela hrvatska policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije