Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalistički istupi
Povratak na članak

Radikalizacija Srbije 
u režiji bivših radikala A. Vučića i T. Nikolića

Analitičari smatraju kako se radi o hvatanju pozicija među glasačima

Komentari 189

AJ
ajmo
21:20 30.06.2015.

Ma nebrinu mene Srpski radikali nego ove naše pudlice koje nemaju nimalo dostojanstva kad Vulin dolazi u Hrvatsku iz poražene zemlje i vrijeđa nas ovdje a niko ne reagira.Ja bi mu zabranio doživotni ulaz u Hrvatsku.

VL
Avatar biro
biro
21:11 30.06.2015.

Treba ih pozvati u Zagreb i Knin na proslavu Oluje da im pokazemo da smo pravi domacini.

VL
IC
icro
21:33 30.06.2015.

Bogu hvala pa su takvi. Samo sto dalje od bratstva i jedinstva. Takvi su najvise Hrvatskih zivota kostali.

VL
77
777CRO
21:39 30.06.2015.

Mogu se tako ponašati kad njihova koalicija vlada hrvatskom ! Ostojic vasic jovanovic stevanovic grcic Milovanivuc duic pupovac pusic i ostali SDP abolirani ... Kako stvarno Hrvat moze da vidi u ovima nešto hrvatsko i glasa za takve???

VL
TV
tv5378
21:37 30.06.2015.

Beogradski novinar Brkic tvrdi:"Aleksandar Vucic je ucjenjen od strane Bruxsllesa zbog ljubavne veze sa dopredsjedikom SDD Miodragom Rakicem",pa ako je to istina onda znaci da Srbiju vode homoseksualci ili ti ga po Hrvatski,pederi.Hm...no coment.

VL
MA
marijaqwer
21:27 30.06.2015.

Radikalizacija Srbije usmjerena je protiv Hrvatske.Oslobodilacku vojnu operaciju Oluju oni proglasavaju zlocinom, prekapaju po povijesti i iznose da su Srbi uvijek bili neduzne zrtve.Zaboravljaju da su upravo oni - Srbi otpoceli rat u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Kosovu.U svim tim ratovima su pocinili zlocine i sve su te ratove izgubili.Upravo zbog toga trba ih izolirati i ostaviti u njihovom ludilu a ne im pomagati da udu u EU.

VL
Avatar navijač
navijač
21:23 30.06.2015.

Srbija gubi kompas i nalazi se na prekretnici EU ili Rusija. Šta god da izaberu - sebi će izabrati, a Hrvatska je nakon 15. godina takođe na prekretnici ali sigurno u pozitivnoj . Dobili smo napokon predsjednicu koja voli Hrvatskuku a bliže se i parl. izbori , pa vlada kakvagod da bude nemože biti gora od ove.

VL
TP
trias politica
21:30 30.06.2015.

Znači ovako izgleda aerobik u Srbiji?

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
21:40 30.06.2015.

Mađarskaje dobro počela prvo žica,pa beton i što dalje od tog zla.

VL
QI
qiqo
22:15 30.06.2015.

Sa Srbima je situacija ovakva:Jednog sjedni za stol i daj mu jesti i piti ...počasti ga sa svim što imaš u kući.... drugoga stavi ispod stola i tući ga nogom ....i jedan i drugi ti isto misle....ja Srbe ne mrzim ali znam kakvi su i to ne zaboravljam....

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:25 30.06.2015.

Tamo se nacionalisticko ludilo nikad nije niti smirilo. Kako su koncem 80-tih nosili "Mosti Kneza Lazara" po bivsoj SFRJ i organizirali "mitinge istine" tako i danas rade slicne stvari.

VL
FO
ForeignLegion1987
21:52 30.06.2015.

Ma koga briga za ove..umno poremecene ..vucica..vulina ..nikolica i ostale...po.cetnike...

VL
DD
ddh
21:53 30.06.2015.

Naslov clanka je iritantan i ne odgovara istini. Srbi i Srbija se ne radikaliziraju, oni su u velikoj vecini ostali radikalni kao sto su uvijek i bili. Vec nakon Oluje 1995-e Srbi i Srbija su poceli pripreme za novi rat i novi pokusaj stvaranja Velike Srbije od Kumanova do granice Virovitica-Karlovac-Karlobag. Njihovi pravoslavna crkva ih je uvijek ucila i uci ih i dan danas kako su oni Bozji narod i ganica na liniji Virovitica -Karlovac-Karlobag je u toj pravoslavnoj crkvi isto tako ziva kao i kod bivsih javnih, a danas tihih cetnika Nikolica i Vujcica. A dolaskom na vlast, prvo Josipovica i poslije Milanovica sa svojom svitom pocelo je i Srbovanje koje se iz dana u dan pojacava. I uz podrsku, malo tihu, malo glasnu, danasnje vlade - raznih Stazica, Jovanovica, Ostojica i drugih, uz podrsku jataka po medijima kao sto su Jutel, Jutarnji ili Index, uz svesrdnu podrsku od komunista uzdignutih Terselickih i Pusica, imaju u Hrvatskoj lagani posao i mogu Srbovati koliko hoce, bez da ce ih itko pozvati na odgovornost. I sve dok lijeva Hrvatska ne shvati, da Srbi nisu nikad bili, niti su danas, a nece biti niti sutra prijatelji i dobri susjedi Hrvatskoj i sve tako dugo dok Hrvatski lijevi biraci i politacari ne kazu Srbima - dosta - to Srbovanje ce se iz dana u dan pojacavati, a Srbi iz Srbije ce njihovo Velikosrpstvo tjerati naprijed. Bojim se jedino, da kad komunisti i njihovi mediji u Hrvatskoj to shvate, da ce tada biti prekasno kao sto je bilo i Yugoslavenu Racanu 1989/1990-e kad je i on shvatio, da Srbi nece njegovu Yuoslaviju niti njega, nego hoce samo Veliku Srbiju i poklane i protjerane Hrvate.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:01 30.06.2015.

pustimo mi Srbe da slave svoje slavne poraze pa tako neka slave i Oluju. jedino je bitno da rascistimo do kraja sve nase probleme s njima a onda im sretan put. bavimo se mi nasim sluganima kojima su problemi Srbije i regiona vazniji od hrvatskih. njih trbamo maknuti iz fotelja i javnog zivota.

VL
Avatar jebb
jebb
22:53 30.06.2015.

Vesna Pusic ce opet reci da je to stvar kucnog odgoja! Njene izjave su stvar nedostatka diplomatskog obrazovanja. Mogla je isto tako reci da je Draza Mihailovic bio dobrocudni cicica a Hitler nestasni decko.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:13 30.06.2015.

To su ti tipovi koji stavljaju kukaste križeve po Hrvatskoj. Samo takvi tipovi kojih istina ima i u Hrvatskoj puno previše ali im je draga "kuna" svaki mjesec pa žive malo dalje od svojih prijatelja sa slike ali noču su na poslovima sa kanticama boje pa obilaze Lijepu našu sa svojim parolama ali ih "nitko ne vidi niti zna za njih" , naravno da vikendom idu kući do "njih" na dogovore. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar Tranquillo
Tranquillo
21:59 30.06.2015.

Nikada kod jednog dijela Srba neće umrijeti velika srbija, naivno je u to vjerovati. Bitno je da više ne ponavljamo greške iz vlastite prošlosti, a bilo ih je. Ne možemo mi previše utjecati na to, rehabilitacijom Draže sve je rečeno,, pametnome dosta. Uvijek s njima oprezno, ne valja se zavaravati, imali su vojne vježbe s Rusima 100 KM od Zagreba, pola BiH je u njihovim rukama, pametan čovjek bi se zamislio.

VL
Avatar d-ano
d-ano
21:54 30.06.2015.

Bas ste vi smisni ,,VI,,,koji niste nista naucili do sada,,,,,,,,,,,,,,pa gospodu priko dunava smo odavno upoznali,,,,,,,,,ne obracajte paznju na njih jer oni vole populatnost kao pas koji laje po noci iz straha,,,da ne ostane bez posljednje ukradene koskice,,,,nek laku jadnici,,,,,

VL
BA
balic
22:32 30.06.2015.

ivan89------ ja ne razumjem sa kim ti opet ratujes,nikad da naucis .Za vreme juge niste dobili veliku srbiju iako ste pokusali pa i nakon raspada juge opet nista,ako pak mislis da je Jugoslavija bila velika Srbija danas je nema. De decko oladi malo mora da ti je vrucina udarila u glavu.

VL
BR
brojevi
21:24 30.06.2015.

To nije srbovanje nedužnog i golorukog srpskog naroda. Ljudi viču za konobarom da im donese tri pive svakom. Nisu vojvode cicije.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.