Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupilo se povjerenstvo
Povratak na članak

Računi za Visoku 22 ne stižu na Pantovčak niti 
bi ih predsjednica platila

Djelatnici Ureda predsjednice prezentirali su povjerenstvu zašto je Vladina odluka o preseljenju u Visoku nezakonita

Komentari 60

FR
franjo
17:10 27.05.2015.

Kralj Tomislav nije ni imao stalnu rezidenciju ali je ipak Hrvatska bila od Kranja do rijeke Bojane i graničila sa Italijom ,Austrijim, Mađarskom i Rumunjskom. Što je ostalo sad?

VL
GR
Gradski
17:39 27.05.2015.

Pa u predizbornoj kampanji je obecala da ve se preselit u visoku... ocito ne je imala pojma o cemu je govorila...

VL
LK
Lopovi_KRADEze
19:23 27.05.2015.

Debeli gabor osnovao "povjerenstvo sa zadatkom konačnog određivanja sjedišta hrvatskih predsjednika". O moj Boze, pa kakve cemo sve gluposti trpiti od ove gl.upace? Koliko ce nam jos novaca pokrasti i darivati svome kradeze-u ?

VL
AN
anticenzura
17:41 27.05.2015.

'' Ne bismo ih ni platili jer nema te stavke u našem proračunu niti je ta lokacija zakonito dodijeljena nama – objašnjavaju u Uredu.'' - vidi ove bande arogantne, kako razgovaraju kao da im je drzava njihova privatna prcija. A to sto im se inkvilina na Pantovcaku izlagala do besvjesti gradjanima u brk, i potegla citavu masineriju oko sebe da joj idu razgledavati palace po drzavi, to nikome nista. Pa ova je potrosila vec pola buzdeta na raspolaganju za skitnju okolo po svijetu, na svoje privatne ekskurzije po Americi, na Klintonovoj privatnoj konferenciji gdje ni jedan drzavnik nije bio prisutan. Trebalo bi je natjerati da vrati sve pare gradjanima. Oda okolo po Aghanistanskim pustinjama, paradira u vojnoj uniformi, to svijet nije jos upamtio da predsjednik drzave luta okolo po tudjim drzavama u vojnickim odorama. Sramoti nas gdje god dodje, to nije vidjelo predsjednika. Kad vidim Predsjednicu drzave u kojoj ja zivim, izbija joj pamet iz svake pore, samo smo je jedan put vidjeli na televiziji od pocetka godine, najbogatija zemlja na planeti, a ova nasa svaki dan nastupa i trce okolo po planeti kao muha bez glave, i trosi pare kao da je na loto dobila, a drzava samo sto nije bankrotirala.

VL
MH
M.Heri
17:37 27.05.2015.

Preselje u Visoku bio je prvobitni plan samo zbog nizih troškova a ovi joj nisu dozvolili samo iz principa..

VL
GO
golub
18:22 27.05.2015.

Račune za visoku trebaju platiti glasači predsjednice.

VL
CI
cinbenik
18:50 27.05.2015.

Bild i ugledne novine u Njemackoj su o sumnjivo legalnoj i presednici podjele Hrvata,pisali negativno..Da pokusava Hrvatsku vratiti u sankcije i blokade,najavljenom Tudjmanizacijom..No ubrzo su je pozavli u Njemacku ,pa joj je Meerkelica na hodniku objasnila koji put treba da slijedi,a presednik to javno i objavio..........Znaci MKMPiske politika se nastavlja,jedno pricati i drugo raditi,a sve sto oplaniraju ispadne kontra......lako ih prokuziti ,da ih se stavlja na kladionice.........

VL
CH
chemica
18:19 27.05.2015.

Znači, predsjednica je prevarila birače? Vidjet će nju Visoka, ali za sveto nigdarjevo. Zato sada ustreptali očekujemo "ispunjenje" njenog idućeg obećanja ludom radovanja: Rvacka će da bidne najbogatija zemlja svijeta! I svi se grohotom nasmijaše.

VL
DU
Deleted user
18:18 27.05.2015.

opet ta glupača...a da se preseli kod kćeri u Bruxelles i ostavi nas na miru ? Malo za promjenu.

VL
DU
Deleted user
17:08 27.05.2015.

Nema veze di ce racun ctici kada ga i onako raja placa...

VL
AR
arjavas
17:44 27.05.2015.

Stvarno je dosta ovog cirkusa sa preseljenjem . Sama je započela priču sa preseljenjem , kategorički je tvrdila da je to rezidencija u Viskoj ulici , i sad , po običaju mulja izmotava se . Najbolje bi bilo da jednostavnoo prizna da se je zaletila sa tim preseljenjem i da ostane na Pantovčaku . Odlazak na novu lokaciju sigurno košta , a ona stalno priče o nekakvim uštedama . Neka smanji broj savjetnika , Kako je obečala , i neka zaključi tu priču .

VL
CI
cinbenik
18:47 27.05.2015.

I ovaj put je pokazala da je samo presednica HDZea,koju je diaspora dovela na vlast..........Njima apsolutno nista nesmeta sto radi protivno Hrvatskih interesa i sto vuce samo poteze za dobrobit HDZea ,nebili dosli na vlast...Zato i jeste presednica,ali ne svih Hrvata,koja je lazno prisegla i varala birace...Smijesno je da su je birali oni ,koji su uporno najavljivali da su masoni velika prijetnja covjecanstvu i da je i Tito bio mason...........

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:25 27.05.2015.

Zena je non-stop u nekom sukobu.

VL
DU
dugi
19:50 27.05.2015.

Joj kak nam je kratko pamcenje. Pa zar nije ONA, Kolinda, bila ta koja je za cijelo vrijeme pred izbore kokodakala o preseljenju iz Pantovcaka? I kada je vlada rekla , dobro gospodjo, izvolite se preseliti, nemamo nista protiv. Onaa se opet uskokodakala, kak sad treba opet nekakva posebna komisija to sve skupa istraziti. Naravno, sve ce to narod platiti. A mi sada tu u ovom malom listicu lupetamo po vladi I premijeru, a sve skuhala Kolindica.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
17:44 27.05.2015.

preCednica je lagala, ništa novo..strava

VL
Avatar mirica19
mirica19
21:46 27.05.2015.

Opet se stvara afera gdje je nema...

VL
DU
Deleted user
22:24 27.05.2015.

nije mi jasno zasto hrvati ne komentiraju, svi postovi vrijedjaju instituciju države

VL
AS
asas
09:12 28.05.2015.

tko laze taj i krade...

VL
CI
ciara46
21:21 27.05.2015.

Do sada ta žena ništa pametno, konkretno nije učinila za Hrvatsku, samo se prepucava s vladom i putuje. Što mi građani imamo osim troška? Bilo bi pametno, recimo, kada već vlada i sabor nemaju muda, predložiti da svi naši dragigi Hrvati, ma gdje bili, koji imaju državljanstvo Hrvatske plačaju toj državi poreze, ili da se odreknu državljanstva. To rade i Amerikanci,i preporuka je priznatog svjetskog ekonomiste .Ako voliš svoju zemlju, ako si pravi Hrvat i želiš oporavak države, poduzet češ nešto konkretno ili je se odreci. Lako je samo laprdati po forumima.

VL
MS
MSKoRIsnik
15:29 28.05.2015.

Ma što reći, osim carica!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.