Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao dekret
Povratak na članak

Putin stvara rusku 'Legiju stranaca'

Putin je donio dekret u kojem stoji da strani vojnici mogu sudjelovati u vojnim zadacima, kao i u zadacima za vrijeme oružanih sukoba

Komentari 93

Avatar viki_nuland
viki_nuland
02:24 05.01.2015.

Uh, vec sam se bio zabrinuo, skoro je prosao cijeli dan bez Putina, ali VL je ispunio svoju obvezu prema nalogodavcima i napisao jos jedan clanak o Putinu.

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
09:27 05.01.2015.

Sve više i više mi se sviđa Putin....dečko se ne da jeeee**** reptilima.... Da je nama bar mali Putin ili Putinica....

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
03:16 05.01.2015.

Ante Gotovina, heroj a ne zlocinac (iz Francuske Legije stranca). Ima li netko sto protiv Legije stranaca? Neka se obrati Anti Gotovini.

VL
VI
virgosinemacula
09:40 05.01.2015.

Misevi po portalima prijete ruskom medi, a nitko mu se ne smije pribliziti, da ih medo ne klepne sapicom po zlocinacoj pljackaskoj njusci.

VL
PL
plotto
08:48 05.01.2015.

Globalna ciofašistička organizacija,smrtni je neprijatelj svih slobodnih naroda.Njihov je core biznis svaki oblik kriminala i želja za neograničenom moći,To sve piše u njihovom Talmudu,kojeg sre oni tvrdo drže.Sve koji nisu njihovi žele pretvoriti u svoje robove.

VL
ZB
zbuniceva
10:29 05.01.2015.

Pavlov refleks naših novinara, kad su vijesti o bilo čemu iz Rusije uvijek o svemu i iza svega je osobno Putin, Rusija ko da ne postoji jedan čovjek odlučuje o svemu i kriv je osobno za sve a zaslužan nije za nikaj jer dobrih vijesti nema. Naši stručnjaci stručno predvidjaju siguran bankrotRusije kojoj će se uskoro "istopiti" devizna rezerva od 300 ili 400 miljijardi dolara. Isti stručnjaci ne vide da RH nema ni lipe deviznih rezervi i posudjuje novu milijardu eura svakih mjesec dva da bi isplatila dugove penzije i plaće. Nebu dobro ak je medijima za vjerovati, sprema se neko zlo evropskih razmjera a mi u tim ratovima poslovično izvučemo deblji kraj.

VL
RA
ranko75
12:40 05.01.2015.

To je dobro.Mogu se poslati u Ukrainu ako zatreba, a ako tamo poginu,nece se kovcezi vracati u Rusiju i niko nece moci reci da Rusija sudjeluje u ratu. Vrlo pametno,svaka cast, bravo Putin, to je igra na visokoj razini.

VL
Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
02:58 05.01.2015.

Mi Slobodan narod ne zelimo ovakvo nesto da se nama desava: Piše: Megan O'Toole Treba vremena da se uđe u Gazu. Postoje dva ulaza u opkoljeni Pojas: Rafah na jugu i Erez na sjeveru. Pošto je Rafah često zatvoren, Erezn, Erez je jedini ulaz za posjetitelje, iako je zatvoren za mnoge Palestince. Zato mnogi Gazu zovu najvećim zatvorom bez krova. Nakon što su dobili dozvolu jedinog čuvara s vanjske strane da uđu u Erez, posjetitelji ulaze u skladište nalik na pećinu, gdje im drugi čuvar provjerava pasoše i udara pečate. Nakon toga se ide kroz prolaz nalik labirintu koji, nakon dvije obrtne kapije koje zatvaraju prolaz nazad, "ispljune" ljude na početak duge, natkrivene, krivudave ceste. Ono što se odmah primijeti, na dugom putu od Ereza do Gaze, jest izraelski zid razdvajanja, velika betonska barijera koja uspješno blokira pogled na sve s druge strane. Osjećaj odvojenosti, isključenosti od ostatka svijeta je potpun. Osjećaj zamke Prolaz u Gazu nestaje na horizontu. Nekoliko muškaraca je napravilo nešto kao poslovni poduhvat, prevozeći putnike i njihovu prtljagu s jednog kraja na drugi u svojim motoriziranim kolicima. Kako se kolica približavaju Gazi, jedini pogled koji možete vidjeti dolazi kroz metalne rešetke sa strana. Stječe se osjećaj ulaska u zamku, u zatvor. Na kraju, put prestaje. S druge strane prijelaza Erez, taksiji čekaju na prašnjavom poslijepodnevnom suncu da putnike uvedu u Gazu a stanovnike nazad kući. Erez nije opcija za mnoge Palestince koji samo mogu proći kroz Rafah, kad je Egipat dobrog raspoloženja, jer ta zemlja često blokira prolaz. Treba vremena da se uđe u Gazu. Ali mnogim Palestincima puno više vremena treba za izlazak.

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
09:48 05.01.2015.

Po meni od kad je Putin na vlasti, ponovno je Rusiju podigao , čija ekonomija i svjetski imidž baš i nisu bili.... bog zna kaj....Predsjednik koji štiti nacionalne interese pod svaku cijenu, a ne kao "neki", koji ih prodaju...ili rade protiv...

VL
Avatar airbizz
airbizz
06:34 05.01.2015.

moglo se ta putinova vojska uporediti sa američkom vojskom academi(bivši blackwater) ili američki talibani ili vojnici sa bradom kako ih nazivaju u afganistanu.vojnici za noćne racije(koje se ne spominju na cnn ili fox news) koji nakon akcije vade metke iz žrtava.odlično obrađeno u dokumentarcu dirty wars od novinara jeremy scahilla.

VL
VI
virgosinemacula
09:24 05.01.2015.

Ruska vojska je casna vojska, ne napada i ne kolonizira tudje zemlje, samo brani svoj teritorij i cuva svoju zemlju i narod od svjetskih lesinara, pljackarosa i domacih izdajnika. Naravno da oni nece primati svaki sljam u svoju vojsku, samo istinske borce za pravdu i slobodu od tih napasnika. Takva je bila i JNA dok je Tito bio ziv, dok je nisu razhebali domaci izdajici.

VL
ZR
Zrakomlat
12:15 05.01.2015.

ovaj postavio neke standarde u odnosu na francuze, gde dolazih kao kriminalac, dobijes br.- anonimus si, ako prezivis tih 10 god. dobijas identitet i penziju.

VL
PR
Protivcenzure
12:02 05.01.2015.

treba reći nisu oni počeli. nisu niti atomsku napravili prvi

VL
BD
bozidar.dolenec
11:23 05.01.2015.

Bravo Putin ne dozvoliti ovo sto je kod nas.

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
22:02 05.01.2015.

I sta kazete, propade rusija.....procitah daily mail prije 5 minuta....World stocks plunge into the red as oil price falls and spectre of 'Grexit' put New Year fear into the markets FTSE 100 index falls by 2.2%; French and German blue-chipp stocks more than 3% down on fears of Greek eurozone exit Wall St falls 1.3% on the open as oil price plunge hits commodity stocks Brent crude falls to $54 a barrel - lowest price since May 2009 The London stock market plunged into the red today as a plummeting oil price and heightened eurozone fears hit shares on both side of the Atlantic. Stocks fell on the open on Wall Street after oil prices tumbled to their lowest levels since May 2009, and that doubled the losses for the FTSE 100 index, which closed 143.14 points or 2.2 per cent down at 6,404.66. And the German and French leading indices each lost 3 per cent amid fears that the forthcoming Greek election will see the nation leave the eurozone. In the US meanwhile the Dow Jones Industrial Average fell 185 points to 17,648.

VL
Avatar d-ano
d-ano
10:52 05.01.2015.

Vrijeme je da zatrazi i Aljasku nazad,Mogao bi anulirat bezveznu prodaju koju nije narod deokratski izglasao.

VL
RA
rafaell
16:46 05.01.2015.

očito da će se u Ukrajini nastaviti konvencionalni rat,možda se proširi i na još neke regije,što bi moglo biti nastavljeno prljavim,elektronskim a zatim i taktičkim(malih)nukl. bombama,no moglo bi završiti sa Marsom kao mnogo pogodnijem planetu za život ljudi

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:33 05.01.2015.

Odgovor "Zrakomlatu": Kao i tvoj pseudo mlatis zrak! Ovo sto ti pises ili si sam izmislio ili si pokupio u kaficima od istih filozofa kao ti. Idi na portal legije i procitaj uvijete angaziranja, mogucnosti karijere i odvijanje vojnog zivota.a. Vjerujem da neznas Francuski pa onda lupetas bilo sta! Evo ti link:http://www.legion-recrute.com/

VL
DU
Deleted user
16:33 06.01.2015.

Šteta da takva mogućnost nije postojala prije nekoliko godina dok sam bio mlađi nego što sam sad. Ponovno bih postao vojnik i ponosno služio u vojsci Putinove Rusije.

VL
IR
.Iran
16:23 05.01.2015.

Tesko je za reci sto je jadnije; konstantna ruska propaganda koju forsira VL ili sumanuti tulipani koji poslusno zborno pjevaju hvalospjeve "velikom vodji".

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.