Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govor u UN-u
Povratak na članak

Putin zatražio stvaranje koalicije protiv ISIL-a po uzoru na koaliciju protiv Hitlera

Dok je za Putina Assad legitimna vlast, Obama je i u govoru u UN-u smjestio Assada i terorističku organizaciju ISIL u isti koš

Komentari 190

Avatar superhik74
superhik74
19:34 28.09.2015.

Assange je objavio telegram bivseg ambasadora Roebuck-a iz Damaska s datumom prosinac 2006 godine (5 godina prije tzv. "spontanog ustanka" protiv Sirijske vlasti) u kojem doticni karakter do u detalje opisuje kako srusiti Assada. Kada je iz Iraka (gdje je nastao ISIL organiziran od strane majstora za odrede smrti jos iz Latinske Amerike John-a Negroponte-a ciji je zamjenik bio Rober Ford) u Damask prebacen Robert Ford, krecu tzv. "spontani prosvjedi" koji vrlo brzo prerastaju (kao i u Ukrajini) u oruzani ustanak koji traje do dana danasnjeg. Scenarij je vec vidjen nekoliko puta ali ono sto frapira je cak kada su procitani, snimljeni kako dogovaraju puc kao u Ukrajini Viktorija Nuland i ambassador Geoffrey Pyatt i provaljeni su im svi planovi ovi nastavljaju pricati iste bajke i ne prestaju rusiti drzave ne obaziruci se na zrtve te cinjenice da svi znaju sto rade.

VL
DU
Deleted user
19:20 28.09.2015.

Obama najprije naoruža teroriste koji unište Irak i Siriju a onda naziva Asada Tiraninom. Što Obama ne ode u Sjevernu Koreju uvoditi demokraciju baš me interesira kako bi prošli tamo.

VL
AN
anticenzura
17:49 28.09.2015.

Ismijao je Putin Ameriku i jucer u jednom intervjuu, kaze mu americki novinar Predsjednice Putin Vi ste cesto u centru svih vaznih diskusija u Americi..i bla bla nesto ga pita, a veli Putin: Stvarno? Sta Amerika nema drugog posla nego se baviti sa mnom?..ahahah.. Novinar se sav zacrvenio.. muahah..

VL
ST
stomugromova
18:00 28.09.2015.

@mason - u Siriji postoji samo jedno zlo sa dva lica.Prvo zlo se skriva pod sestokrakom i knjigom neopisivog zla,koja se zoveTalmud.Drugo lice tog zla je mladji brat ISIL.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:46 28.09.2015.

Nobelova moze prodavati maglu koliko ga je volja ali malo je kupaca magle. ISIL je prvo nastao u Iraku bez ikakve veze s Sirijom, zato se I zove Islamic State of Irak and .........Levant (odnosno ISIS alternativono gdje se spominje Sirija). Zna se tko je ilegalno protivno medjunarodnom pravu napravio invaziju I onda okupirao Irak, a to nije niti Assad niti Putin. Assad je kost u grlu cionistima I imperijalistima, svi pokusaji rusenja u zadnjih 5 godina nisu polucili zeljeni rezultat, ulaskom Rusije, Kine, Iraka I Irana u rjesavanje problema kojeg su stvorili SAD, Izrael, Velika Britanija, Turska, Francuska I Saudijska Arabija, njihova kreacija ISIL ce se rasuti u obje drzave, nakon toga ostaju "metastaze" u Libiji, Egiptu, Tunisu, Alziru itd. itd. To su sve zakuhali "majstori kuhinje" s druge strane Atlantika.

VL
Avatar zong
zong
18:43 28.09.2015.

Toliko o dogovoru i nekoj koaliciji. Putine udaraj ti po svome a ovi amerikenjci neka probaju štiti onaj svoj vražji izrod od ISILa...

VL
Avatar bludnisin
bludnisin
20:29 28.09.2015.

Rusija, Kina, Iran....ameri bye bye. Pitanje je vremena kada će USA eksplodirati u svojim neredima i nasilju. Tko se maća laća la kukaraća.

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
17:53 28.09.2015.

To je sastanak lutke na koncu i lidera.

VL
GV
golub Vaso
22:19 28.09.2015.

Vladimir Putin, vođa slobodnog svijeta. Obmana, lutka na koncu sotonista.

VL
Avatar aspalatos13
aspalatos13
18:21 28.09.2015.

Rothschild i ostali vuku Obamu za crno uho. Obama je silom postavljeni crnački klaun. I drugi kao i Merkelica nisu daleko. Napravili su u Mediteranu kaos, u EU potpuni nacionalni slom, u Arapskom svijetu pobudili su najniže strasti, a kršćanstvovo su doveli u veliko iskušenje (zanemarimo Franju plaćenika). Kada se sve raspadne zaslugom političara i svjetskih moćnika NOVOG PORETKA, preostali narod i ljudi uzeti će stvari u svoje ruke. ISIL je odrubljivao glave nevinima, jer su oni plod zapadne masonske civilizacije, bilo bi dobro da se glave odrube NARUČITELJIMA. Sve se plača, sve se vrača.

VL
BO
Bogočin
20:50 28.09.2015.

I Amerika ima svoga Milanovića. Oni su još gluplji od nas pa su svome Zokiju dali i drugi mandat. Hm. Ali kad se sjetim dva mandata Stipe Mesića, teško je reći koji je gluplji narod. Uostalom mi još nismo rekli zadnju. Biranjem Zokija još jedan mandat bili bismo bez konkurencije.

VL
EN
enresu
19:29 28.09.2015.

Predsjedatelj sustava federalnih rezervi trenutno je Janet Yellen židovka, prije nje Ben Shalom Bernanke židov, a prije njega Alan Greenspan isto židov. Tajnik Ministarstva financija SAD-a Jacob Lew židov. Predsjednica Američke federacije učitelja - Randi Weingarten židovka, također bila je i predsjednica Ujedinjene federacije učitelja. Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država - Ruth Bader Ginsburg, Stephen Breyer, Elena Kagan. CBS medijska korporacija vlasnik židov Sumner Murray Rothstein. Comcast Corporation vlasnik židov Brian Roberts, Aviv Nevo židov i većinski dioničar Time Warner-a. The Walt Disney Company židov Bob Iger, ABC News židov Ben Sherwood.

VL
ST
stomugromova
17:49 28.09.2015.

Obmana ne shvaca da je proslo vrijeme SAD kao svjetskog policajca.Sudbina Sirije bit ce rijesena prije svega u dogovoru Rusije,Kine i Irana.

VL
BH
bijela_hrvatska
18:09 28.09.2015.

Sa žaljenjem moram priznati; ova Amerika se zaista gubi... podsjeća me baš na jednog lika kod nas.

VL
Avatar d-ano
d-ano
21:01 28.09.2015.

NAPOKON,,,,,,,,,,,,da se neko nadje da te holivudske rambo patuljke postavi na mjesto i da im ocita poduku o lijepom ponasanju......u njihovoj vlastitoj zemlji,,,,,,,,,,,ZAMislite u njemackm programo skoro nista o putinu i njegovima rijecima,,,,,,,,,,,,,,,DEMOKRATIJA;;uzor,,,,,,SLOBODA STAmPE;,,NEMA cenzure,,,,,,,,,, iskrenost,,postenje,,,,,,,ha,,,,pade berlinski zid postenja informacije informacije u Njemackoj,,,,,,sto ocekivat od slicnih EU porobljivaca,,,,,,,

VL
FI
fiberglas
21:35 28.09.2015.

Pojeo Bwana vnogo. Tko to ne vidi? Ako je odlučio izolirati Putinjera, što znači ovaj susret? I drugo, čemu milijarde milijardi $ bačene na razno razne znanstveno fantastične ´´điđe´´ kad ne mogu sje.at isil? Znači samo jedno, da su isilovci njihove (američke) lole! I tko sad rješava isilovce? Kinezi? Rujke? Šou!

VL
EM
emiljano
22:15 28.09.2015.

Ako je Bašar al-Asad zločinac kakvi su tek onda zločinci SAD,Izrael,S.Arabija i ostala bratija u agresiji na arapske zemlje !

VL
PL
@ploto@
20:06 28.09.2015.

@hrvatin - lazes ko Srbin !! Upravo su SAD udarila embargo na naoružavanje Hrvatskoj u najtežim trenucima i u jeku agresije JNA i srbočetnika na Hrvatsku.Upravo su SAD dale zeleno svjetlo Miloševiću i vojnom vrhu da slomi Hrvatsku.Jedini je uvijek bio da to naprave što brže.Upravo su SAD spriječile ulaz HV u Banja Luku i to pod prijetnjom bombardiranjem.Upravo su SAD radile pritisak na Tuđmana u Daytonu da prihvati podjelu 51%:49% iako je RH preko HV i HVO bila pobjednik u ratu.SAD su fašistička korpoarcija koja nema prijatelja ,nego samo sluzge i robove.I nije istina da su Rusi 1991g. bili protiv RH jer da jesu,pokraj nama neprijateljski nastrojenih SAD,ne bi imali nikakvu šansu da pobijedimo srpske agresore.

VL
DU
Deleted user
20:00 28.09.2015.

Putin mu nije tata, samo ga je napravio smiješnim.

VL
AN
anticenzura
18:26 28.09.2015.

Obama napao legitimnog Predsjednika, cure mu sline, ne zna kako da se docepa njegovih resursa i njegovih banaka, da mu zaduzi narod do guse i strpa drzavu u duznicko ropstvo kao i ostatat svijeta. Daj lansirajte nesto ovima, da ne muce covjecanstvo vise.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.