Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'socijalna žica'
Povratak na članak

Car Putin i njegov kafkijanski televizijski show

. Na prvi pogled ova forma komunikacije s pukom djeluje moderno i demokratski. Ipak promotrimo li je pobliže, postaje jasno da nisu ruski građani ti koji razgovaraju sa svojim najvišim političkim predstavnikom, nego ruski vladar razgovara sa svojim podanicima, piše Deutche Welle.

Komentari 170

ST
stomiovotreba
09:11 18.04.2015.

Ponizni Vecernji se pokusava dodvoriti Njemcima.

VL
CR
CrniP
09:09 18.04.2015.

Gledaju Cara iz drugih kraljestva i cvile...

VL
AN
anticenzura
09:20 18.04.2015.

Tipican stav gubitnika, deskriditirati i omalovazavati svog politickog protivnika. Dok se Putin bavi svojim narodom i svojom zemljom, komunicira sa svojim gradjanima, i pravi mega miliardske projekte okolo po svijetu, sto u infrastrukturama, sto u financi, oni se gubitnici bave Putinom po citave dane.

VL
Avatar Bik
Bik
09:30 18.04.2015.

Pošto smo i mi član eu kluba moramo nizdlaku da nebi bili crna ovca. Albert Einstein je dobro prepozno: "Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran."

VL
Avatar zagondzija
zagondzija
09:46 18.04.2015.

Moze mu i VL ponizno pljunuti pod pendzer.......

VL
PE
pessimus
09:16 18.04.2015.

u razgovoru, osim ako netko ne razgovara sam sa sobom, uvijek sudjeluje najmanje dvoje sudionika.

VL
PR
prihvatisemotike
09:26 18.04.2015.

Nema đe neće Amerika turiti svoj nos,"štititi svoje ineterse " bombardirajući Irak.....na pravdi Boga,iza sebe ostavljaju užas......i ovo oko Ukrajine je njihovo maslo,s tim što će popušiti gadno.Čudi da to nivinari,političari kao ne vide,nego se svrstavaju uz nepravednu stranu,mogu li takvi očekivati od Boga milost?

VL
Avatar Jorge
Jorge
10:41 18.04.2015.

Bilo bi zanimljivo vidjeti da li bi DW napravio ovakav članak da je engleska kraljica odgovarala na pitanja podanika i da li bi to "stvaralo iluziju o mogućnosti utjecaja građana na politiku u UK".

VL
AN
anticenzura
09:51 18.04.2015.

Siromasi drmaju ruskog medvjeda, sta ce jadni huskaju sve oko sebe, ne bi li se neki blento zaletio na Putina, posto se oni kake u gace i na samu pomisao da im ruski stroj stigne do Berlina.

VL
BF
brkonja fra brkati
09:27 18.04.2015.

Dajte napišite jedan člnak o Rothschildima i Rockfellerima,njihovom bogatstvu i koliko stotina milijuna ljudi je moralo biti pobijeno da bi se oni obogatili i došli u poziciju da uspostave svoju diktaturu u tzv. zapadnom dijelu svijeta.

VL
SJ
Sve je uzalud
09:21 18.04.2015.

.....davaj Putin davaj.............

VL
BF
brkonja fra brkati
09:24 18.04.2015.

Ovo je klasična manipulacija cionističkog lobija koji upravlja sa EU .udruženi u globalni kriminalni kartel.Preko jedne od svojih ekspozitura ,a to je ovdje Deutsche Welle,napravi se propaganmdni uradak,koji se onda po direktivi šalje na niže razine.jasno ej da je EUn okupirana i da ne priovidi pokluitku u interesu sviojih građana,nego ciofašističkog lobija,koji sprema Europljane na sukob sa Rusijom do posljednjeg Europljanina.Nama ratovi i propast,a pripadnicima izabrane sekte novac i moć.

VL
AN
anticenzura
09:24 18.04.2015.

Dobro rece Roosevelt - "Veliki umovi raspravljaju o idejama. Srednji umovi raspravljaju o dogadjajima. Sitni umovi raspravljaju o ljudima." Ocito da je doticni ''naucenjak'' sitni um.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
10:08 18.04.2015.

Gosp. Putin opet vadi mast americkom i EU rezimu, te njihovim lizacima dupeta :)

VL
RA
ranko75
11:35 18.04.2015.

Zasto ovaj novinar ne napise o tome da je za tjedan dana u Kijevu ubijena 3 istaknuta opozicionera,koji su zagovarali mir i mirnu egzistenciju sa Rusijom i Belorusijom? To vam nisu na zapadu dozvolili da pisete?Sada vec i na zapadu o tome pisu, zamolite ih opet,mozda ce vam dozvoliti.

VL
DV
david.vizental
10:57 18.04.2015.

prostituiranje Večernjaka je doseglo zavidnu razinu

VL
PL
plotto
12:55 18.04.2015.

Vladimira Putina ne doživljavam kao nikakvog cara jer to su nekakvi pridjevi iz estradiziranog pogleda na politiku,kakav je već odavno na djelu u SAD.Vladimir Putin je odgovoran i sposoban političar,koji radu u interesu svoje države i svog naroda.Njegovo djelovanje je u tom smislu zapreka onima koji druge narode žele opljačkati i porobiti.Eto to je največi krimen Putina kao državnika jer drugi narodi u EU su porobljeni i imaju svoje marionete i dvorske lude,koji vode slugansku politiku do porobljivača.Razmislite o sebi i svom narodu i zašto vas medijskim terorom žele potaknuti da čim više mrzite Ruse i Putina.Ili biste i sami htjeli da i vaša država na vlasti ima predsjednika i državnika kao što je Putin,a ne bijednike koji rade protiv interesa države i naroda.Siguran sam da ovo drugo.

VL
PL
plotto
11:11 18.04.2015.

Ovi dupelisci šestokrakog lobija,u svojoj propagandi počesto gube razum.Iz njihovih je komentara razvidno da se oni zalažu za porobljenu Europu od cionističkog lobija.Njima je EU instrument preko kojeg će ratovati sa Rusijom, Pozivam sve te hrabre židoljupce da se odmah mobiliziraju i krenu prema Rusiji, samo bez nas Euroljana kojima je stalo da ovaj kontinent bude prosperitetan.A prosperiteta pod američkom okupacijom, naročit sa judemasonskim planovima oko Transatlantske Slobodne Trgovine ( TISA)nema. USA nisu država,nego korporacija i tako funkcionirajui,Američki narod u budućnosti može očekivati manje od Rusa,koji ipak imaju velike prirodne resurs i ne moraju napadati i pljačkati druge države. Khazarski cionisti su potpuno upropastili USA,a to se i moglo očekivati jer ta skupina, izvorno primitivnih divljaka, funkcionira isključivo na bazi kriminala i masovnih zločina i genocida.Nema ništa plemenito u tim ljudima,nemaju nikakve empatije za druge,nego ih vodi bolesna pohlepa koja je nepoznata u drugih naroda.

VL
DU
Deleted user
17:07 18.04.2015.

Deutsche Welle je toliko jadan s ovakovim protuputinovskim ispadima da mi je iskreno žao tih bijednika.

VL
KI
Kissinger
15:36 18.04.2015.

gledao sam direktan prenos,vaši plaćeni komentari mene ne tangiraju.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.