Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA PRED CILJEM
Povratak na članak

Putin: Nećemo pustiti NATO blizu granice ni u kojem slučaju

Dok Putin podsjeća da je Rusija nuklearna sila, rubalj pada, a sve jače posrće ne samo ukrajinska vojska nego i slabašno gospodarstvo

Komentari 266

Avatar Idler 3
Idler 3
18:24 02.09.2014.

Ma kolko god vi drukali za Putina...na Kosovo bute i dalje mogli sam s vizama >;-))

VL
19
1995josip
12:14 02.09.2014.

Kod Hrvatske Kostajnice su srbočetnici ili teroristi 1.09.1991. godine , ubili dva nevina ruska novinara koji su samo radili svoj novinarski posao . Do dana današnjeg ti novinari nisu sahranjeni , niti su njihova tijela predana njihovim obiteljima ! Ruskaa diplomacija želi i pokušava zataškati taj zločin , ali na tom mjestu se danas nalazi spomenik tim nesretnim novinarima koji su poginuli od srpske puške i srpskih terorista koji se i danas skrivaju negdje po srbiji . Hrvatski branitelji svake godine kod tog spomenika novinarima zapale svijeće i polože cvijeće u spomen na te hrabre novinare . Putinova diplomacija to godinama gura pod tepih ! Rusi su vodili istragu o tom zločinu , a kada su shvatili da su taj zločin napravili srbi obustavili su i zabranili daljnje istrage , toliko o ruskoj pravednosti kada niti svoje ljude ne žele zaštititi . Amerikanci se navodno spremaju snimiti film o tragediji ta dva ruska novinara , a Putin i njegova diplomacija tu tragediju guraju u zaborav .......

VL
L0
luena 01
18:19 02.09.2014.

Moskva se osjeca ugrozeno od NATO-a u istocnoj Europi?.. ajd nek se i oni od nekog sojecaju ugrozeni,inace oni ugrozavaju druge... Kako se kaze ,ko drugom jamu kopa sam u njoj zavrsi...

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
21:50 02.09.2014.

Kao što je svijet gledao kako Hitler zauzima Poljsku ili Srbija Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu danas gleda kako Rusija zauzima Ukrajinu. Svjetska politika nije zasnovana na pravdi nego na koristi pojedinaca. Upravo zbog toga lažna demokracija zaslužuje svaki prezir i kao takva predstavlja dekadentno državno i društveno uređenje. Ne poznam tako odvratan, licemjeran sustav kao što je demokracija. Zapravo, demokracija u pravom smislu riječi niti ne postoji, ovo što imamo danas je neka bastard demokracija.

VL
HO
homofob
13:15 02.09.2014.

@Boras 02.09.2014 u 12:12h Kako sad ovo,,,,NATO cijelo vrijeme tvrdi da su ruske snage u Ukrajini i da Rusija vrsi agresiju,,,,,,sad odjednom,,,,,,,ako Rusija izvrsi agresiju......Jel se ove NATO clanice mogu dogovorit,,,ili ima Ruske vojske u Ukrajini ili nema........ ===================== Pa===== Pa sami Rusi su se prosli tjedan pohvalili na ruskoj drzavnoj TV kako mnogo zarobljenih Ukrainaca imaju da su u zamjenu za 10 zarobljenih Ruskih padobranaca pustili nesto manje od stotinu Ukrainaca. Gdje su to Ukrainci zarobili te Ruse? Da li mozda na Kremlju ili u moskovskoj podzemnoj zeljeznici?

VL
Avatar balen
balen
18:25 02.09.2014.

brkonja fra brkati i slični: Činjenica br.1: Rusija je jamčila teritorijalni integritet Ukrajini i zauzvrat preuzela njezin nuklearni arsenal. Sada ga grubo krši. To je bezobzirno laganje i pljuvanje po vlastitoj vjerodostojnosti. Tko više Rusima može vjerovati bilo što? Takvim lažovima i licemjerima skidate kapu? Odvratno!

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
18:35 02.09.2014.

Nitko tu nije prav. Pogledajte Putina, bio je predsjednik države pa predsjednik Vlade pa opet predsjednik države, mijenjao je Ustav da bi si to mogao priuštiti. Kod zapadnjaka ne možeš biti duže od 8-10 godina na čelu države, a on je u Rusiji već 15-tak s mogućnošću da bude tko zna koliko. To je put u klasičnu diktaturu. S druge strane imate amerikance koji se gnjezde oko Rusije stežući obruč, šire svoj vojni savez prema istoku i Rusija se ne može osijećati sigurnom. Jedne prilike je Putin rekao "Kad je prestao postojati SSSR i s njime Varšavski pakt kao vojni savez, mislili smo da će nestati i NATO. To se nije dogodilo, oni su se počeli širiti po Europi i postavljati raketni štit sve bliže Rusiji". Amerikanci su izazvali krizu, a Putin je agresivan lik. Ukrajina je nestabilna država i trusno tlo za europski i svjetski mir i nije puno trebalo da plane. Putin je svojedobno rekao i bivšem predsjedniku Bushu "Nećemo mirno gledati ako počnete dirati Ukrajinu. Ni po cijenu velikog rata."

VL
GR
gripen
13:54 02.09.2014.

Putin je prepotentan i vodi Rusiju, ali i Europu u propast... Mislim da će se nešto promijeniti, i da bi mu ta dva tjedna prisjel i pretvorila se u dva desetljeća... Otvoreni rat bi mu se vrlo brzo obio o glavu, kao i Rusima, koji bi ga brzo prestali smatrati božanstvom.

VL
AT
Atlantis1
16:19 02.09.2014.

A kad uspostavi baze u Republici Srpskoj, do Zagreba ce mu trebati dva dana. Ruski tenkovi ce biti cvijecem ispraceni iz Banja Luke, kao svojevremoeno srpski iz Beograda. Ne smijte se, ako se Putina ne zaustavi, zasto ne bi pokusao vratiti Balkan u rusku sferu utjecaja. I tko ga moze zaustaviti. Sigurno ne Bundeswehr sa svojim debelim pivopijama ili druge zapadne vojske gdje su vojnici clanovi sindikata, pa se bore od 9 do 5 s pauzama za gablece? Nitko, samo Amerikanci, zato budite pristojni na ovim forumima.

VL
PA
patria
18:31 02.09.2014.

Kada gotovo sve do jedne zemlje susjedi na ovaj ili onaj način bježe što dalje od Rusije, onda je očito da je problem u samoj Rusiji koja tradicionalno oko sebe sije samo strah i nepovjerenje, a ne u nikakvim antiruskim zavjerama kako to servira Kremlj u opravdanju svoje imperijalističke politike. Umjesto da neprestano paranoično bulazne o "ugroženosti" Rusima bi bilo bolje da se dobro zapitaju zašto je to baš tako.

VL
ZG
zorbas.grk
12:12 02.09.2014.

Jel ovo brat od onoga....nitko nesme da vas bije...ne cujem vas !!!!!!

VL
19
1995josip
11:55 02.09.2014.

Probaj pa se možda opržiš po tom jeziku .

VL
Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
23:25 02.09.2014.

Bog je zabranio prolijevanje ljudske krvi, jer je covjek stvoren na sliku Bozju

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:46 02.09.2014.

e kad bi bilo više pametnih žena predsjednica kao što je Angela Merkel ili Federica Mogherini...ratovi bi se mogli uspješnije izbjeći...ali nažalost one su u manjini, nadajmo se da će ipak razum prevladati

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:26 02.09.2014.

Nostalgija za SSSR-om i taj Putin je definitivno bolesta covjek. Kad ga vidis da direktno na televiziji prijeti atomskim oruzjem a nitko, barem mi se cini, nije napao Rusiju. Vjerujem da ima ljudi koji su na njegovoj strani ali cinjenicece su tu sa Natom ili bez njega.

VL
M1
marin_11
19:53 02.09.2014.

Eu je propala sotonistička tvorevina i nije za očekivati da će se pametnije ponašati. Umjesto da gleda svoje interese slijepo slijedi interese Američkih kriminalaca koji su 10-ak tisuća kilometara daleko i u interesu im je da se ovdje zakuha !

VL
Avatar žič
žič
08:01 03.09.2014.

na kamionetu sve piše....to je putinov cilj,obnova SSSR-a

VL
SE
sestrićna
20:01 02.09.2014.

da nato zemlje nisu legalizirale srpska osvajanja u bih mislim da rusija ne bi napadala ukrajinu..skužili rusi da su srbi uzeli pola bih pa zašto oni ne bi pola ukrajine?..nato zemlje vode jeftinu politiku...

VL
IS
istri
15:34 02.09.2014.

koja mizerija od covika. kad bi i bijo covjek.

VL
Avatar Viking1
Viking1
20:54 02.09.2014.

Rusko gospodarstavo ne da pada vec tone rubalj je na najnižoj razini od 1998 Putin nastavi se samo junaciti bankrot ce brze od ocekivanog

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.