Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće ministara vanjskih poslova EU
Povratak na članak

Pusić: Treća faza, gospodarske sankcije Rusiji ovisit će o rezultatima istrage

Sastanak je jutros počeo minutom šutnje za sve poginule u rušenju putničkog zrakoplova Malaysian Airlinesa MH17 u istočnoj Ukrajini, a uoči sastanka stvorena su velika očekivanja jer Velika Britanija, Poljska i baltičke zemlje predlažu radikalno zaoštrenje europskih sankcija protiv Rusije

Komentari 31

LU
lutomirski
13:36 22.07.2014.

sta ti imas komentirati o Rusiji,gledaj svoju propalu zemlju,koliko radnih mjesta si stvorila za mlade ?????????

VL
Avatar abcd
abcd
13:19 22.07.2014.

Dozivotna robija za doticnu zbog izgubljenih naftnih i plinskih polja u siriji i libiji.

VL
Avatar Jorge
Jorge
11:43 22.07.2014.

Svako uvođenje sankcija, poput našeg odustajanja od Južnog toka, treba pratiti i odgovarajuća odšteta. Kako nijepalo Njemcima zatvoriti Sjeverni tok? Treba se i podsjetiti nedavnog uspjeha naše diplomacije: na donatorskoj konferenciji za poplavljena područja stotine milijuna za susjede, a nama NIŠTA!?

VL
Avatar white socks
white socks
14:28 22.07.2014.

Progovorila Puxićka strah i trepet svih nedemokrata, uzdanica pravde i morala, Rusija strepi, Putin drhti.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:57 22.07.2014.

Kad je bio na tapeti Perković i sankcije koje smo skoro dobili , nije se niti čulo za Nju a sad če odlučivati o Rusiji, smiješno. Brini se o Svojoj strančici kojoj je istekao rok valjanosti. Pozdrav dobrim ljudima

VL
KR
kresimirn
14:43 22.07.2014.

vesna pusic komentira vanjsko politicke odnose? to neki novi vic

VL
IH
iron.hide.54966
16:12 22.07.2014.

Ma tko tebe išta pita luzerico...

VL
DO
dora71
15:07 22.07.2014.

Nisam mogla dočekati da se i ona oglasi na tu temu. Sad mi je puno lakše!

VL
DU
Deleted user
15:13 22.07.2014.

Vesna,Vesnice zar ti stvarno misliš da si relevantna za bilo kakav komentar. Ja se tebe sramin ka građanin ove države.

VL
KA
kafka
14:05 22.07.2014.

Kada tako drugarica strana sluškinja kaže . . . . :-)

VL
Avatar white socks
white socks
18:43 22.07.2014.

A što Puxxćka kaže o izraelskom ubijanju militantnih beba? Jeli i njima zaprijetila? Tresuli se i oni od straha kao i Rusi?

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:59 22.07.2014.

...baš se uživila u sankcioniranje...

VL
TH
thekurcula
13:04 22.07.2014.

Razočaran sam da na ovakvoj temi, pitanje politike, rata i morala, nema nikavog interesa za diskusijom! Ali zato ubacite neku glupavu huškačju parolu eto odmah na hiljade komentare (istina, većina veoma kratkih i bez sadržaja).

VL
TT
tik tak
16:02 22.07.2014.

Ti bi najviše voljela da uvedu sankcije Hrvatskoj jeli draga ministrice?

VL
LU
lutomirski
15:22 22.07.2014.

st se vi bunite o avionu koji je srusen, naravno da je to zalosna tragedija, ali zivot ide dalje, mi znamo ko je krivac, Putin je to vec jedanputa izveo kad je pomornica potonula, citav svjet se nudijo da pomognu mladim pomorcima i da im spase zivot, ali putin to nije dozvolijo tako da su se svi potopili. Ali sta vi ocekivate, to ce se isto zabotraviti, namjerno ga skinuli ili nehotice,to uopce ne igra ulogu. Isto tako bi postupili i Amerikance ili kad se sjecate 9.11 twin toranj kad su Amerikanci njega sami digli u zrak i rekli da su to teroristi, i tako je radi Busha poginulo vise 0d 3000 ljudi. Ali on je slavan, a otac skace sa padobranom, a mi skacemo upropast.....radi nase sposobne vlade....

VL
TH
thekurcula
11:35 22.07.2014.

Čitao sam danas izjavu holandskog ministra vanjskih poslova, gospodina Timermansa, u briselu, i neverovatno je šta se današnji političari usuđuju izjaviti svojim biračima! Da se razumemo, što se političara tiče, oni nemaju neki čvrst moralni sistem prema kojem određuju i procenjuju događanja oko sebe. Njima je dovoljno moralno sve što je korisno. Ali oni se bave na izvestan način moralom zato, i utoliko, što se politika odvija na javnoj sceni, pred širokim auditorijumom koji na kraju sve, ipak, procenjuje sa vlastitog stanovišta, to jest ocenjuju sve preko svog sistema moralnih vrednosti. E, tu sam se ja zaprepastio! Ti kao političar moraš da uveriš publiku da si ti moralan, i tvoja priča moralno konsistentna ali nikako tako da pričaš gluposti jer tako podcenjuješ svog birača i on će ti okrenuti leđa! Ukratko, gospodin Timermans reče, skraćeno, i u mom prevodu, da se sankcije Rusiji trebaju pooštriti iz pijeteta prema žrtvama!!! On hože da kaže da se žrtve ne smeju koristiti za političke ciljeve i zato treba pooštriti sankcije Rusiji i tako dati više šanse nelegalnoj vladi u Kijevu da istrebi ustanike! Ode ovaj svet u tri lepe!

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:45 22.07.2014.

Znaci gospoga Pusic nema dosta dokaza da je avion srusen, koliko dokaza triba da shvati da je to terorizam I namjerno. Brani ona svoje.

VL
LU
lutomirski
15:15 22.07.2014.

mi smo skupil toliko novaca za poplavljene, a politicari sve pokrali....?????

VL
Avatar noesiss
noesiss
15:55 22.07.2014.

Neka nitko ne govori u moje ime. U Europi grdjani ne zele da cuju da ova klika iz EU prica u njihovo ime, ove nitko ziv od Europljana ne smatra svojim predstavnicima, kao i da ne postoje. Gradjani imaju poslovne ugovore sa Rusijom, posebno mega financijeri, u energetici, u industriji, kapitalisti, inzinjeri, naucenjaci, nuklearni fizicari, raznorazni instituti, ljudi iz svijeta kulture, umjetnosti, turizma, svega i svacega, u svim drzavama. Rusija je krcata zapadnih kapitalista sto posluju u drzavi, Moskva je najskuplji grad na planeti, sva svjetska elita se koncentrirala tamo, od zapadnih mega financijera, do naftasa, seika, krupnog kapitala u svim salsama. Ne treba se kobaciti sa Putinom, jedina stvrarno pametna i razumna i jeste Francuska, Marine Le Pen svaki dan vice i prijeti ovima iz Unije sto su se uhvatili Putina, ona obozava Putina. Rekla je da Europa mora biti prijateljica sa Rusijom, gledati interes EU gradjana, a ne Americkih, da su oni nasi susjedi, nasa Krscanska kultura, da imamo zajednicke vrijednosti, kulturne, moralne i eticke, da je Rusija Europa, prebogata svim i svacim, duhovno, kulturno, moralno i materijano, da se moramo drzati s njima, radi resiprocnih interesa. Svaka joj cast pametna zena. Ne znam sta ce nam kolonizaror Amer, pa to je van svake pameti. Tko se s ovima usrecio neka digne ruku.

VL
ZD
zdepar
17:31 22.07.2014.

eto , sada je uplašila ruse !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.