Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKUPLJANJE SREDSTAVA

Pusić: Slanje SMS poruka za potporu u kampanji je legalno

pusić u bjelovaru
das/PIXSELL
01.12.2009.
u 12:23

Predsjednička kandidatkinja Vesna Pusić počela je prikupljati sredstva za predsjedničku kampanju slanjem SMS poruka što je izazvalo pitanja o legalnosti

BJELOVAR - Imamo čvrsti ugovor kako je slanje SMS poruka za potporu u kampanji legalno, ali će konačnu odluku o tome donijeti moj izborni stožer - potvrdila je danas u Bjelovaru kandidatkinja za predsjednika RH Vesna Pusić.

Za promociju je odabrala gradsku tržnicu gdje je dijelila naranče i prema izbornom motu "Licem u lice s predsjednicom" porazgovarala je s građanima koji su se požalili na to kako sve teže žive. Komentirajući dosadašnje ankete, Pusić je dodala kako postoje četiri ozbiljna kandidata za ulazak u drugi izborni krug među kojima je ona.

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:37 01.12.2009.

da legalno pranje novca,valjda joj je Ferenčak savjetovao takav način financiranja.

Avatar punkufer
punkufer
12:49 01.12.2009.

Pusićka, njezina stranka i njezina politika su jedan od glavnih razloga zašto građani loše žive. Samo, kladim se da ona to tako nije objasnila. Ovo sa SMS-om je čisto pranje novca i u tome je HNS jako iskusan. Toj flundri bi bilo bolje da šuti.

OB
-obrisani-
12:35 01.12.2009.

\"Prevari me jednom – sram te bilo! Prevari me drugi put, sram ME bilo!\" Ne vjerujte onima koji su već debelo okaljali ruke! Jedini neokaljani kandidat – prof. dr. Josip Jurčević!! http://josip-jurcevic.net/kampanja/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije