Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulazak u eu

Pusić: "Ne" na referendumu stajat će nas 1,6 milijardi eura

'ned . .zagreb. . . 25.09..2009. vesna pusic,saborska zastupnica i predsjednica hns-a Photo: Boris Scitar/Vecernji list'
'boris scitar/vecernji list'
04.01.2012.
u 11:34

Prema istraživanju koju je provela agencija Ipsos-Puls ulazak Hrvatske u EU podržava 51 posto

Odluče li hrvatski građani na referendumu da ne žele ući u Europsku uniju, Hrvatska bi ostala bez 180 milijuna eura za prilagodbu, 449 milijuna eura za projekte i više od milijardu eura koliko bi dobila 2014. godine, izjavila je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić za Poslovni dnevnik.

U slučaju negativnog ishoda, referendum bi se mogao ponoviti za šest mjeseci ili godinu dana, no kako je objasnila Pusić, izvjesnije je za godinu dana.

- Međutim, u tom slučaju i kad bi odgovor bio pozitivan, možda bismo morali čekati da se oformi skupina zemalja iz regije pa da onda zajedno uđemo u EU - naglasila je.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Komentara 449

OB
-obrisani-
23:59 04.01.2012.

Zivjela EU. Svi cemo glasati za ulazak u EU.

JS
ja sam gladan
11:47 04.01.2012.

Ova Onanijuska je iritantna, došla je na ovu foteljicu uz pomoć građanina Z.Pusića koji joj je ..eto..braco. Soroš je keširao, Pusići poentirali.

Avatar delminium
delminium
17:59 04.01.2012.

liburnik @ trebali energija u punjenju sv. rroka i cetine ili same boce lete zrakom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije