Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio potporu

Pusić: Čačićeva ostavka destabilizirala bi Vladu

čačić (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
01.07.2012.
u 12:35

Politički se slažemo u svim važnim pravcima i tako ćemo i nastaviti, poručila je Pusić zapitana za moguće nesuglasice s predsjednikom HNS-a.

Ministrica vanjskih poslova i najbliža suradnica Radimira Čačića pojavila se u prijepodnevnim satima na VII. političkoj akademiji HNS-ovaca u Toplicama Sveti Martin na Muri, gdje se srdačno izljubila s predsjednikom stranke. Da stoji iza njega nakon presude za prometnu nesreću, potvrdila je vrlo brzo na konfereniji za novinare.

>>Čačić: Neće me otjerati moralisti koji se danas pojavljuju na sceni!

Naglasila je kako je njezin stav da Čačić treba ostati u Vladi.

- Da izađe iz Vlade, to bi za Vladu bilo destabilizirajuće. Što se stranke tiče, treba razgovarati o svim problemima, rekla je Pusić.

Na novinarsko pitanje ima li između nje i predsjednika HNS-a nekih nesuglasica, rekla je da oni već 15 godina raspravljaju o raznim stavovima na razne načine.

- Politički se slažemo u svim važnim pravcima i tako ćemo i nastaviti, poručila je Pusić.

Osvrnuli su se i na natpise u kojima strani diplomati poručuju da Čačić treba otići. Izjavila je kako je prošli tjedan bila u Bruxellesu u kojem ovu temu nitko nije spominjao. Nije se spominjala niti među veleposlanicima u Hrvatskoj, pojasnila je.

Upitana za komentar izjave predsjednika države Ive Josipovića oko slučaja Čačića koji je kazao kako bi Vlada te sam HNS trebao dobro razmisliti u kojoj mjeri Čačić može nastaviti svoj posao nakon nepravomoćne presude,  Vesna Pusić je kazala da je ta izjava na tragu njezinog stava odnosno da je ta predsjednikova izjava njezin stav.

- Smatram da je zdravije i bolje držati se stava i o njemu otvoreno razgovarati, jer samo tako možemo napredovati, rekla je Pusić te je napomenula kako HNS doprinosti stabilnosti vlade.

 

Komentara 654

Avatar Stipo Li
Stipo Li
13:21 01.07.2012.

Ako je ovo Građanski, Moderno i Obrazovano...... Hvala ti Bože što sam Seljačina, Zaosta i I*****!

CR
cro@rmy
13:21 01.07.2012.

Gospodo iz SDPa, ovo je i vaš izbor.. Da ne bi sutra govorili kako ste bili nemoćni. Volio bih čuti stav Zlatka Komadine..

VT
Vatroslav-Tudor
17:46 01.07.2012.

Na slici se Pusicka smije i kesi s osobom koja je ubila nevine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije