Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Kim Jong-Una

Puno posla za diktatora: Smiješio se Sirijcu pa otvorio groblje

Sjeverna Koreja, Kim Jong-Un (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
25.07.2013.
u 13:15

Puno posla je imao sjevernokorejski diktator Kim Jong-Un u posljednjih 24 sata, sudeći prema fotografijama koje je objavio Reuters.

Puno posla imao je sjevernokorejski diktator Kim Jong-Un u posljednja 24 sata, sudeći prema fotografijama koje je objavio Reuters.

Kim Jong Un jučer se najprije sastao sa zamjenikom glavnog tajnika sirijske stranke Baath Abdullahom al-Ahmarom koji je posjetio Sjevernu Koreju kako bi sudjelovao u proslavi 60. godišnjice sklapanja primirja u Koreanskom ratu. Objavljena je i rijetka fotografija sjevernokorejskog diktatora na kojoj se smije.

Danas je Kim Jong-Un otvorio groblje za "pale borce" iz Korejske narodne armije kao dio proslave 60. godina od potpisivanja mira nakon trogodišnjeg rata s Južnom Korejom. Na fotografijama Reutersa mogu se vidjeti i pripreme za to obilježavanje pa su radnici postavili golemi plakat u Pjongjangu, a učenici u "pionirskim odijelima" posjetili su Palaču sunca Kumsusan.

>>Mlade radnice u Sjevernoj Koreji luduju za Kim Jong-unom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije