Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin na postaji

Bratu godinama prijetio: Ubit ću te čim nam otac umre

ubojstvo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/5
20.09.2010.
u 07:20

Počeo je bježati, no policajci su ga uhvatili nedaleko od mjesta zločina.

“Mislim da je to moj tata, pustite me da vidim tatu!” – u Zagrebu je grcala u suzama kći ubijenog Željka K. (59) dotrčavši na tramvajsku postaju kraj križanja Vukovarske avenije i Radničke ceste u 8.30 sati, gdje je nekoliko metara dalje ležalo njegovo tijelo skriveno od pogleda prolaznika u plavom policijskom šatoru.

Policija je osumnjičila njegova starijeg brata Tihomira K. (68) da ga je toga jutra ubio hicem iz pištolja. Nekoliko sati prije, u 6 ujutro, Željko K. uputio se na posao iz svoga stana u Hvarskoj ulici. Na postaji ga je dočekao ubojica te ga je, neslužbeno doznajemo, pištoljem kućne izrade upucao u leđa u desni gornji bočni dio. Počeo je bježati, no policajci su ga uhvatili nedaleko od mjesta zločina, u Supilovoj ulici.

Kako smo neslužbeno doznali, stariji je brat prijetio mlađem da će ga ubiti čim im otac umre. Obiteljska je svađa trajala godinama.

 

Komentara 31

Avatar Ledeni
Ledeni
12:26 20.09.2010.

@hunter E da, ali zato su Kina, Kuba i bivši komunistički blok razvijeni, jer su se riješili tog opijuma za mase.

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
17:46 20.09.2010.

obično kad digneš šator su mogli i roštilj zakurit da budu stvarno kao na vikendu

MI
miso
07:57 20.09.2010.

Maloljetnička delikvencija iz 1966.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije