Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak suđenja

Prvi svjedoci na suđenju petorci za silovanje 23-godišnje Indijke

Indija
Press Association/PIXSELL
05.02.2013.
u 08:35

Prvi, ali i glavni svjedok optužbe je 29-godišnji prijatelj ubijene studentice koji je bio s njom kada se dogodio ovaj brutalni napad, no njegov identitet čuva se u tajnosti

Na sudu u Indijskom Delhiju danas će svoj iskaz dati i prvi od 80 svjedoka optužnice u slučaju brutalnog silovanja mlade Indijke koja je umrla zbog teških ozljeda 29. prosinca 2012. Sud je zabranio bilo kakvo izvještavanje iz sudnice, a odvjetnicima je zabranjeno bilo kakve iznošenje izjava predstavnicima medija, javlja BBC.

Prvi, ali i glavni svjedok optužbe je 29-godišnji prijatelj ubijene studentice koji je bio s njom kada se dogodio ovaj brutalni napad, no njegov identitet čuva se u tajnosti.

U sudnicu dolazi u invalidskim kolicima jer još nije u mogućnosti samostalno hodati zbog ozljeda koje su posljedica napada. Petorica optuženika, kojima prijeti smrtna kazna ako ih proglase krivima, izjasnili su se da nisu krivi po optužnici.

Optuženici su suočeni s optužnicom koja se sastoji od čak 13 točaka, a uključuje ubojstvo, silovanje, otmicu i uništavanje dokaza.

>>Trojica optuženih: Nismo silovali indijsku studenticu

>>Počelo suđenje za smrt Indijke, a dan prije osnovan i sud za žene

 

Komentara 1

RO
rogi05
17:33 06.02.2013.

7.62x5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije