Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomozite policiji

Proteklog tjedna nestalo pet osoba, tri maloljetne

nestali (1)
Foto: nestali.hr
1/3
17.05.2013.
u 13:09

Proteklog tjedna u Hrvatskoj je nestalo čak pet osoba, od čega su tri maloljetna dječaka

U proteklom tjednu u Republici Hrvatskoj nestalo je pet osoba, od čega su tri maloljetna dječaka. Od jedanaest nestalih osoba za kojima je policija tzragala prošlog tjedna, pronađeno je šest osoba. Policija još uvijek traga za: Matom Šarcem, Vedranom Malićem, Danijelom Tukačem, Stivenom Amićem i Michelle Nigojević.

Krešimir Bistrović 49- godišnjak iz Zagreb, nestalo 12.5.2013.kada se u nepoznatom smjeru udaljio iz svoje kuće u Zagrebu. Krešimir ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe.

Blerim Dibrani 18- godišnjak iz ivaneca nestao je 12.5.2013. kada je otišao s adrese boravišta u Ivanecu.

Ivan Džida 59- godišnjak iz Podcrkavlje nestao je 11.5.2013. Visok 165 centimetara, ima tamno smeđu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivan je u subotu, 11. svibnja, otišao pješice s adrese boravišta prema Slavonskom Brodu. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu majicu dugih rukava, maslinaste hlače i crno-bijele tenisice.

Joakim Marković 15- godišnjak iz Luga Samoborskog, nestao je 12.5.2013. kada je otišao s adrese boravišta Lugu Samoborskom u nepoznato. Joakim je visok 170 centimetara, ima crnu kosu slabije je tjelesne građe.

Zvonko Vidović 17- godišnjak iz Đurmaneca, nestao je 11.5.2013. kada je sa svoje adrese otišao u nepoznatom smjeru. Zvonko Vidović je visok 185 centimetara, ima svijetloplave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe.

Policija moli da ako ste vidjeli osobu, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>>U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo je 10 osoba- 6 maloljetnika

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije