Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bar- Boljare
Povratak na članak

Propao posao stoljeća u Crnoj Gori, valjana jamstva nisu stigla

“Savjet za izgradnju autoputeva“ odlučio je raskinuti koncesijski ugovor za gradnju autoceste Bar-Boljare s hrvatskim konzorcijem Konstruktor-IGH-Tehnika jer nije u roku podnio valjane bankovne garancije za financiranje tog projekta.

Komentari 105

BA
baš
18:53 02.03.2010.

Idemo dalje!

VL
MI
milton
18:54 02.03.2010.

jeb*** ne možemo proći ni u montenegru. pošli smo u tri PM pitanje je kako ćemo se dočekati, na glavu ili noge?

VL
OB
-obrisani-
19:07 02.03.2010.

Bar - Boljare? od nekamo prema nikamo? ili je to autocesta koja bi osigurala srbiji izlazak na more kao i pruga beograd - Bar koju smo svi gradili, osim srbije, bila je ugrožena?? koncesija rekoše 20 godina? da li bii ta autocesta za 20 godina uopće zaradila desetak milijardi koliko bi trebalo za vraćanje dugova s kmatama i održavanje?? i tko zna kako će u budućnosti ići s mafijašima? možda je jure skužio da tu nešto smrdi pa se povikao, bolje se nečasno povući nego slavno i časno popušiti!?

VL
MM
Mladen Miletić
19:10 02.03.2010.

Mi smo dobri za drpiti zahebati nekoga među nama, drpiti žito opljačtakati seljake ili pustiti dobrovoljno da Srbi odu svi. cestu grAditi znamo za domače koji se tako rijetko mogu i stignu voziti po njoj... I to je sve..

VL
MA
matan91
19:13 02.03.2010.

Milo Đ. je mafijaš koji je išao natezati Konstruktor i IGH da mu daju proviziju prijeteći s drugoplasiranima (Gčko-židovska firma(?)). Samo za informaciju, jedan od vlasnika te grčko židovske firme ima pola Sv. Stefana u svom vlasništu kao i niz vrijednih nekretnina po CG obali. Je li to mogao bez Mila Đ. kupit? Nije. PA tako dođosmo i do autoceste, Milo upita naše za proviziju, pa nategne tog grčkožidovskog pajdaša da mu dade veću proviziju ako želi posao.... Stvar je jasna...

VL
OB
-obrisani-
19:15 02.03.2010.

Znalo se da ce posao propasti ,dok je \'\'investitor \'\'pobjegao ,a Milo polagao sve u \'\'Sarca\'\' ko Kraljevic Marko,a i Mili se steze omca oko vrata.Kome god \'\'zagusti\'\' priklanja se Izraelu.Ni Silajdzic ne voli Svena Akalaja ,al ga je postavio za Ministra vanjskih poslova da bi se dodvorio mocnom Izraelu i Hrvatska da je imala na celu drzave Puhovskog ili Goldstajna davno bi bila u EU .Mi ne da nismo znali iskoristiti njihovo znanje i ugled ,vec radili gluposti,koje su ponekad i vrijedjale dostojanstvo ovih ljudi.

VL
OB
-obrisani-
19:18 02.03.2010.

ne možete zamisliti koliko mi idu na živce ovi majmuni što poput papiga ponavljaju neke pjesme o sanaderu, sudovima ili zatvoru u bilo kojem kontekstu, pa makar se to uopće ne ticalo teme??? blesavci, a što bi to hrvatska Vladada ili jaca davali novac za gradnju crnogorske autoceste u trenutku kad ni za svoje nemaju? kako bi tek lajali da je dala garanciju? tko nam garantira da se crnogorci neće sutra udružiti sa srbijom i sve pokušati oteti? kratka pamet ha? a nema ni 20 godina kako se takvo nešto dogodilo? a što se tiče sanadera, eto već dva mjeseca kako su mu istekli premijersko pravo i imunitet, nije čak ni poslanički mandat u Saboru aktivirao? čudno, nitko ga ne poziva na sud, čak ni stazić? nisi li izgubljeni već i samom sebi smiješan ili si toliko igubljen da više ne znaš ni što trabunjaš???

VL
ZG
zgenije
19:18 02.03.2010.

Diletanti garanciju nisu dobili jer im nije bilo jasno da se ne nudi samo izgradnja ceste nego se nudi partnerski odnos na 20 g s Crnom Gorom ( partner neopuzdan) u kojem naplata nije gotovina nego se realizira kroz koncesiju. Cesta nema ekonomske isplativosti, a ponudili su stvarnu cijenu građenja. Grci su pametno dodali 50% na realnu cijenu građenja što projekt vjerojatno dovodi u pozitivu.

VL
OB
-obrisani-
19:21 02.03.2010.

@ santos007 Od kada širenje laži i protuhrvatstvo spadaju u znanje? Kakva to znanja imaju Puhovski i Goldstein stariji ili mlađi?

VL
BO
borc
18:58 02.03.2010.

Nisu crnogorci ovce kao mi pa da puše laži i obmane naših\"uspješnih gospodarstvenika\".Laž i prevara je bio glavni adut naših u natjecanju za taj veliki posao.Smijete li,novinarcici,objaviti spisak gazda IGH,koji su nam još jednom osvjetlali obraz u inozemstvu?

VL
IM
imotska
19:00 02.03.2010.

srbine koji neznaš kuda ćeš od kako si se ukakao na Kosovu i uteko na ukradenom traktoru. Kakve veze ima hrvatska Vlada s poslovnim pregovorima nekog poduzeća?

VL
PG
praseca gripa
19:03 02.03.2010.

E, bas me zanima tko ce Grcima dat garanciju!

VL
DO
DoktorAmer
19:07 02.03.2010.

Siguran sam da vecina ovdije nije nikada pokusala nesto organizirati i dobiti nieki posao u ovom, uzasno konkurentnom svijetu. Mi koji imamo iskustva s tim kapu skidamo Radicu da je i pokusao. Nije ga dobio, jer Hrvatska nema financijsku snagu pratiti taka v posao, a osim toga nije u EU, pa to otezava pronalazenje partnera i garantora.

VL
MA
manoxxl
19:29 02.03.2010.

Počelo suđenje za Pukanićevo ubojstvo gdje se proziva Đukanović, koji je slučajno i član savjeta i C. Gora odustaje od posla. Cestu im budu gradili grci čija je država u rasulu svaka čast. Previše je tu podudarnosti i \"slučajnosti\" i za ove naše ovce koje u sve vjeruju što im serviraju \"nezavisni\" novinari. Prije im je pismo namjere bilo dovoljno. Što se tiče Ljube on je nova katica za sve.

VL
NA
Naqshbandi
21:02 02.03.2010.

Umjesto izgradnje Crne Gore ,bolje da se gradi nizinska pruga do Rijeke i da se zaposli građevinska operativa Hrvatske. Da bi na tim radovima u Crnoj Gori bilo zaposleno pet tisuća građevinara iz Hrvatske su gluposti, na takvim radovima sese angažiraju jeftini domaći podizvođači .

VL
Avatar hudikadr
hudikadr
21:31 02.03.2010.

Uvidjeji Crnogorci što je HDZ napravio od Hrvatske pa su , eto , došli pameti ! BRAVO !

VL
OB
-obrisani-
21:46 02.03.2010.

Radić je ponudio papir na kojemu je pisalo da za posao jamči BANCO DI COSA NOSTRA. No smetnuo je s uma da je njihov zastupnik za bivšu Jugoslaviju Milo Đukanović...

VL
EU
EUfan
18:17 02.03.2010.

Gdje ste sad desničari? Vaš lažljivac Radić vas je dugo vukao za nos iako smo svi normalni predvidjeli njegovu igru. Samo Hrvati su toliko glupi da plačaju trostruku cijenu HDZ-ovim lopovskim poduhvatima. Zato i jesmo u qurcu i mi koji cijelo vrijeme upozoravamo da je jedno voljeti svoju domovinu a drugo je pričati kako je voliš a potkradati je. Je** vas Radić!

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
18:18 02.03.2010.

iditarije i pol. kako raskinuti nešto što nije ni postojalo. to samo može hrvatsko novinarstvo izmisliti.

VL
ZD
zdravko
23:21 02.03.2010.

Dalje od Crnogorske mafije.Ovo treba nazvati uspjeh.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.