Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plutao u rijeci

Pronašli tijelo lažno optuženog na Facebooku za bombe u Bostonu

sunil tripathi (1)
Facebook
24.04.2013.
u 20:50

Sunil Tripathi nestao je sredinom ožujka, a prošlog su se tjedna pojavile špekulacije kako je upravo on bio jedan od bombaša iz Bostona

Policija je pronašla tijelo muškarca u rijeci Providence. Vjeruju da je riječ o nestalom učeniku Sunilu Tripathiju koji je pogrešno optužen da je jedan od bombaša na Bostonskom maratonu, prenosi DailyMail.

Sunil Tripathi (22) bio je student Sveučilišta Brown, a nestao je još sredinom ožujka. Vlasti se nadaju da će identitet tijela otkriti tijekom dana, ali policijski poručnik Joseph Donnelly rekao je za The Boston Globe da je "vrlo, vrlo moguće da je to Tripathi". Tijelo je pronađeno pokraj hotela Wyndham Garden Providence, koji je udaljen oko 1,5 kilometara od Tripathijeva stana, gdje je posljednji put viđen 16. ožujka.

Tijelo je otkrio trener veslačke posade Sveučilišta Brown tijekom treninga. Otkriće dolazi samo dan nakon isprike web-stranice Reddit obitelji Tripathi jer su internetski komentatori na njihovoj stranici lažno optužili Sunila da je jedan od bombaša.

Nagađanja o njegovoj krivnji započela su na Redditu, gdje je nekoliko korisnika tvrdilo na forumu prošlog četvrtka da Sunila traže tisuće policajaca i specijalaca zbog napada u Bostonu. Neki su tvrdili da se njegovo ime spominje među policajcima na policijskom radiju, gdje je jedna žena koja je išla u školu s Tripathijem rekla kako jedan od sumnjivaca sliči na njega nakon što je vidjela snimke na televiziji.

No, svi su odlučili ignorirati činjenicu da policija Tripathija nije osumnjičila. Kroz sat vremena poruke su se počele množiti na Sunilovu Facebooku, a desetak TV-kombija bilo je parkirano ispred njegove kuće u Radnoru u Pennsylvaniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije