Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Francuskoj

Profesorica se polila benzinom te zapalila pred učenicima

beziers, francuska (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/3
14.10.2011.
u 16:24

Slučaj se dogodio u srednjoj školi Jean-Moulin u Beziersu, a žena je u stabilnu stanju.

Srednjoškolska profesorica matematike polila se benzinom i zapalila na školskom dvorištu u francuskom gradu Beziersu, javlja Daily Mail. Svjedoci su vidjeli kako žena dolazi u školu u 9.30 te odlazi na školsko dvorište gdje se polila benzinom iz metalnog kanistra. Prije nego što je upalila upaljač vrištala je.

Jedan od svjedoka izjavio je da su prvo gledali ženin postupak pa zatim priskočili u pomoć. Kada se zapalila, odmah su bacili deku na nju i ugasili vatru te pozvali hitnu pomoć koja je nesretnu ženu helikopterom prevezla u bolnicu u Montpellieru. Liječnici su izvijestili da je profesorica u tešku ali stabilnu stanju te vjeruju da će preživjeti pokušaj samoubojstva.

Francuski mediji pišu da su učenici ovu profesoricu večer prije pokušaja samoubojstva otjerali u očaj. Policija istražuje detalje ovog slučaja.

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:47 14.10.2011.

Tesko je reci da li su ljudi kao ova profesorica hrabri ili kukavice.Ako izuzmemo religiozno shvatanje drustva.Jer hrabrost je biti sposoban da sam sebi uzmes zivot a kukavicluk ne nastaviti da se boris

SI
sinaj
19:10 14.10.2011.

Oduzimanje vlastitog života nema nikakve veze s hrabrošću, osim u rijetkim i iznimnim slučajevima. Društvo bi svakako trebalo razmisliti o tome što odrasli sve češće gube bitku s raznim (izmišljenim) pravima djece. Ne samo profesori već i roditelji.

OB
-obrisani-
19:38 14.10.2011.

Sve je krenulo nizbrdo, otkako su liberali i socijalisti, levičari, zabranili upotrebu šibe i batine, kao najefikasnijih odgojnih sredstava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije