Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojništvo

Provalili u susjedni ulaz, pa probušili zid i opljačkali banku

banco populare  (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
31.05.2011.
u 11:28

Razbojnik ili više njih prvo su provalili u objekt u gradnji, a zatim izbušili rupu dimenzija 50x70 centimetara te kroz nju ušli u poslovnicu banke

“Pala” je još jedna banka! Ovog puta okradena je Banco Populare u Velikoj Gorici, no za koliko je novaca olakšana za sada još uvijek nije poznato. Neslužbeno se barata sa iznosom od 200.000 kuna.

Dodilo se to u noći na nedjelju između pola jedan i tri sata ujutro na Trgu kralja Tomislava. Policiji još uvijek nepoznati počinitelj provukao se kroz neizgrađeni dio objekta u kojem je poslovnica smještena, pa izbušio rupu u zidu, veličine pedeset sa sedamdeset centimetara i ušao u uređeni dio zgrade gdje je opremljena banka.

Vlasnik dijela objekta u izgradnji, S. B. (63) i djelatnici Banco Populare shvatili su što se dogodilo tek u ponedjeljak kad je sve i prijavljeno policiji.

 

Komentara 8

LI
Lisnjak
13:12 31.05.2011.

Tako je to kad banka cuva novac na krivom mjestu. Novac je trebalo staviti na nedovrsenom objektu, negdje ispod otpadnih dasaka. Na tome mjestu lopovi nebi niti primirisali.

VI
Vito
13:44 31.05.2011.

Zbog koga ili čega bi se morali brinuti o banci koja čka i nije u vlasništvu Hrvatske i njezinih građana? Novac je osiguran pa prema tome naša policija ništa ne mora raditi. Neka dođu talijanski policajci pa neka oni istražujuju zašto banka nije osigurala zidove od razbijanja. Ovi i tako pljačakju samo one koji naivno ostavljaju njima novac misleći da će bolje proći s ušteđevinom u stranoj banci. Ne pipem da su ostale banke naše, ali barem imaju nekakvo naše ime, za razliku od ove koja se nije niti potrudila prevesti talijanski naziv - popolare= narodna.

ZU
zuba
11:57 31.05.2011.

E svaka ti cast...ovo je najhumaniji nacin pljacke!!Bez brige taj novac je bio opljackan odavno od te banke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije