Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iživljavanje u jar-u

Priveli osam policajaca koji su brutalno ubili mladog taksista

inmagazin
Foto: Arhivska fotografija
1/2
01.03.2013.
u 16:04

Nesretnog 27-godišnjaka policajci su u utorak, nakon što se opirao uhićenju zbog nepropisnog parkiranja, tukli i potom privezali za kombi i vukli po cesti. Taksist je zatim odveden u zatvor gdje je preminuo od posljedica iživljavanja

Južnoafrička policija privela je u petak osam svojih pripadnika koje drži odgovornima za smrt taksista iz Mozambika, javlja Capital FM News.

Nesretnog 27-godišnjeg muškarca policajci su u utorak u Johannesburgu, nakon što se opirao uhićenju zbog nepropisnog parkiranja, tukli i potom privezali za kombi i vukli po cesti. Taksist je zatim odveden u zatvor gdje je preminuo od posljedica policijskog iživljavanja.

Incident su snimili prolaznici te snimku u četvrtak dostavili južnoafričkim medijima. Izbili su mnogobrojni prosvjedi protiv policijske brutalnosti u toj zemlji pa je policija obećala da će istražiti slučaj i uhititi mučitelje.

– Osam policajaca priveli smo u policijskoj postaji u Benoni – potvrdio je glasnogovornik Nezavisne policijske istražne uprave.

>>Policija zavezala taksista za kombi i vukla ga po cesti, umro u pritvoru

 

Komentara 3

Avatar flegmatik
flegmatik
16:47 01.03.2013.

Ma to je izolirani slucaj. Eto onaj Piftorius (ili kako se vec zove) uopce se nije zalio na brutalnost policije u JAR-u.

DU
Deleted user
17:21 01.03.2013.

Tako to biva, na žalost, u totalitarnim i policijskim/milicijskim državama, ma kako se zvale,, Vlast se drži s policijom i vojskom,, a njma je sve dozvoljeno,, Žao mi čovjeka, što su ga onako zvjerski ubili..

DU
Deleted user
08:44 02.03.2013.

A šta oni tu mogu ako je ispao iz kombia a vozač nije vidio. Nesretan slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije