Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirujući video

Policija zavezala taksista za kombi i vukla ga po cesti, umro u pritvoru

28.02.2013.
u 19:40

Incident se dogodio u utorak, a policija je, tvrde, privela 27-godišnjaka jer se opirao uhićenju nakon što se nepropisno parkirao i stvorio prometnu gužvu

Video koji prikazuje kako južnoafrička policija muškarca privezanog za kombi vuče po cesti izazvao je val protesta zbog policijske brutalnosti, donosi Reuters. Vozač taksija prema kojem je policija tako brutalno postupila u Johannesburgu poslije je preminuo u pritvoru zbog ozljeda glave i unutarnjeg krvarenja.

Incident se dogodio u utorak, a policija je, tvrde, privela 27-godišnjaka jer se opirao uhićenju nakon što se nepropisno parkirao i stvorio prometnu gužvu.

Video se u južnoafričkim medijima pojavio u četvrtak te je ubrzo izazvao val nezadovoljstva na društvenima mrežama.

– Jesu li policajci općenito programirani da budu bešćutni brutalni strojevi? – glasio je jedan od komentara na Twitteru.

Južnoafrička policija priopćila je da istražuje ovaj slučaj te da ga osuđuju. 

>> VIDEO Policajci ga srušili na pod elektrošokerom pa nastavili tući

>> VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

Komentara 2

YU
yututu
20:22 28.02.2013.

Milicija trenira strogoću ....

BK
B Kosa
10:51 01.03.2013.

Pamtim kada su nasi ljudi iseljavali se u juznu afrku otisli su mi i neki prijatelji. U to doba je ju. Afrika brila 23,000,000 stanovnika bjeli je bilo manje od milion. Neznam da je itko osto dole svi su bjezali kada su crni preuzeli vlast ipak jos postji hrvatska zajednica u ju. africi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije