Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slao joj poruke
Povratak na članak

Prijetio gradonačelnici: Policija uhitila muškarca, određen mu istražni zatvor

Gradonačelnica Siska našla se pod udarom dijela medija i komentatora nakon izjava o Bleiburgu na proslavi Dana antifašističke borbe u Brezovici kod Siska

Komentari 7

DU
Deleted user
10:31 01.07.2023.

Ono što je dotična izgovorila je školski primjer govora mržnje. A kad institucije ne reagiraju onda reagiraju pojedinci. I zato smrt antifašizmu!

VL
RA
Raff2
12:18 01.07.2023.

Umjesto da zatvore Ikaču zbog vrijeđanja osjećaja HR naroda krivosuđe zatvorilo vjerovatno HR branitelja.

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
11:59 01.07.2023.

I dan danas u sudstvu rade kadrovi koji su ljude zatvarali zbog Ustani bane ili Vile Velebita, tako da ništa čudno. Kad nisu uspjeli sačuvati Jugoslaviju, ovo je jedini način da napakoste i osvete se što su ostali bez Države. Što nam treba kao dokaz, kad oni nisu u stanju podići ni jednu optužnicu protiv krvnika sa Ovčare, Škabrnje, Kussonja, Borova sela, opravdavajući se da nemaju dokaze, mada ima hrpa video materijala što TV Beograda i drugih medija gdje se zločinci hvale svojim djelima, gdje to opisuju, ali njih to ne zanima!

VL
SP
Sparks18
14:09 01.07.2023.

Dotična sposoban vrijedna Hrvatsku, njene branitelje i tako će nastaviti jer mrzi Hrvatsku. Prijetnje su nešto nedopustivi ali i šutnja hrvatskog pravosudja/krivosudja je puno veća od prijetnji.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
00:29 02.07.2023.

Gdje se moze procitati sto je izjavila?

VL
DU
Deleted user
11:22 01.07.2023.

Nije trebao,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.