Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u HDZ-u

Prgomet: Kad neće stranka, organizirajmo sučeljavanje sami

drago prgomet (1)
Davor Puklavec/Pixsell
06.02.2012.
u 10:48

Prijedlog je upućen Jadranki Kosor, Darku Milinoviću, Tomislavu Karamarku, Domagoju Ivanu Miloševiću i Milanu Kujundžiću.

Svojom kandidaturom na mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice obvezali smo se predstaviti svoje programe, odnosno načela vođenja stranke našim članovima. Kako HDZ neće organizirati sučeljavanje kandidata, predlažem da ga napravimo u vlastitoj organizaciji, piše u pismu koje je Drago Prgomet, jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, uputio ostalim kandidatima za vodstvo stranke.

Predlaže sučeljavanje po gradovima, središtima županija, a prema njegovu prijedlogu, svaki bi kandidat preuzeo organizaciju određenog broja sučeljavanja.

Prijedlog je upućen Jadranki Kosor, Darku Milinoviću, Tomislavu Karamarku, Domagoju Ivanu Miloševiću i Milanu Kujundžiću.

Ključne riječi

Komentara 77

DA
darko9
11:11 06.02.2012.

prgomet daj pusti vodu

OB
-obrisani-
11:22 06.02.2012.

. .. . ..ja dolazim.....pun kamen temeljca...

OB
-obrisani-
11:16 06.02.2012.

:: .zasto nije Karadzic na listi...kao poslovni partner za vrijeme rata..?? . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije