Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za vrh hdz-a
Povratak na članak

Prgomet i Kujundžić u savezu, podržava ih i Karamarko

Načelno podržavam okupljanje istinskog reformskog bloka među kandidatima za vodstvo HDZ-a, ali samo ako su doista otvoreni za dijalog u kome sebe ne stavljaju na prvo mjesto jer to onda nije dogovaranje, istaknuo je Karamarko.

Komentari 60

DU
Deleted user
14:37 17.04.2012.

Smatraju da je stvaranje boljeg HDZ-a važnije od taštine pojedinca. Kujundžić kaže da, ako J. Kosor i nije znala za kriminal u HDZ-u, i to je grijeh, jer je, kao pripadnica vrha stranke trebala znati što se događa. /* */ Apsolutno istinito i u ekipu moraju ući i Milošević i Karamarko kako bi eliminirali one koji ništa nisu znali a bili su u predsjedništvu stranke (Milinović, Kosor).

VL
MA
maksi
14:37 17.04.2012.

ova dvojica su stvarno smijesni, pa tko bi za njih glasao, ili tko uopce za njih zna, tko su uopce oni? nikakav savez njima nece pomoci...

VL
FI
filipasic
14:50 17.04.2012.

tko pa bi želio sa njima dobrovoljno u savez, kad ih vidim na slici, pa oni ne bi bili sposobni vodit ni općina, a ne da budu predsjednici stranke, bas su smijesni i jadni...

VL
CR
cricketa
14:51 17.04.2012.

Prgomet i Kujundžić su malo zalutali u ovu trku ali ako ništa drugo barem ih je javnost dobro upoznala.Prgometa se sigurno može iskoristiti na nekoj drugoj poziciji u stranci jer čovjek je na mjestu dok Kujundžić predstavlja opasnost za HDZ sa svojim radikalnim izjavama i takav čovjek im sigurno ne treba.

VL
SE
seizmolog
14:53 17.04.2012.

Milošević nema potrebe koalirati sa predstavljenim dvojcem,jer time bi se izgubio identitet kandidata,i glasaci ne bi znali sto ocekivati od kojeg kandidata. Milosevic mi djeluje ozbiljan kandidat,i vidi se da covjek ima viziju i strategiju

VL
TO
tomokaro
15:03 17.04.2012.

Gospodine KUJUNDŽIĆU! Kada sam već bio siguran da ste vi novi predsjednik HDZ, sada sam se duboko razočarao i uvidio da vama nedostaje samopouzdanja,odlučnosti,odgovornosti i hrabrosti. Pa koga vi to zovete u savez. Upravo na njihovim profilima i (Ne) djelima i aferama vi ste bili u prednosti, pa ljudi su to uvidjeli i dali bi glas vama, ali sada, da i idete u savez i da pobjedite ova dvojica bi vas istisnuli kao što su istisnuli i premjerku koja ih je stvorila. Zato mislim da nemate političke promočurnosti i bolje je da ostanete u medicini,bit ćete korisniji jer ovako vam prijeti opasnost na dvije strane. Žao mi je ali tvrdim.\" vrijeme je tumač svih pojava.\"

VL
JO
jojojo
15:09 17.04.2012.

kujundžić i prgomet su hdz-ova stranačka baza koja je dolaskom sanadera odbačena. od svih kandidata će jedino oni poništiti sanaderovu detuđmanizaciju i vratiti hdz svojim temeljima. karamarko i milošević su svakako mesićevi ljudi, pa bi za hdz bila katastrofa da oni dođu na čelo stranke. sumnjam da je istina da kujundžić i prgomet traže suradnju s mesićevim ljudima. to je patka kako bi ih se diskreditiralo.

VL
Avatar 24/7
24/7
15:18 17.04.2012.

Lolek i Bolek (Kujundžić i Prgomet) nikada nisu niti imali realne šanse da postanu predsjednici stranke.Više su ih gurali tako samo da popune broj i kvotu kandidata.Prgomet i ima šanse da postane neki viši član u stranci dok Kujundžić je promašio skroz stranku sa svojim stavovima.

VL
SE
seizmolog
15:18 17.04.2012.

Cijelokupna stara garda Hdz treba zauvijek napustiti politiku,jer politika s njima ne moze profitirati,vec samo izgubiti.neke je jednostavno vrijeme proslo,kao npr.Kosor,Šeksa,Bačića i ostale.Nek daju priliku mladim i poduzetnim ljudima.Isto tako misljenja sam da ovaj dvojac nema neke sanse na izborima,jer nisu etablirani medu izaslanicima i glasacima

VL
OB
-obrisani-
15:21 17.04.2012.

Još uvijek ne vidim potpunih i iscrpnih biograija kandidata, sa porijeklom, roditeljima itd.

VL
CC
car car
15:22 17.04.2012.

Ovi doktorići, na čelu s Dr House-om, su neozbiljni Kosoricu niko više ne šljivi Karamarko? ah!

VL
JO
jojojo
15:23 17.04.2012.

delegati će izabrati kujundžića za predsjednika hdz-a! ne treba ga poznavati šira javnost za unutarstranačke izbore. kad dođe na čelo stranke svi ćemo ga bolje upoznati. on je čovjek s pravim vrijednostima. nije moralno izopačen kao što je to sanader, kosor, šeks, mesić, čačić, pusić, josipović i ostali oportunisti!

VL
VO
Volpi
15:24 17.04.2012.

kujundžića treba ostaviti kao dvorsku ludu neka malo zabavlja narod sa svojim izjavama o jaci.nije mi jasno zašto su se uopće njih dvojica i kandidirali kada sada traže slamku spasa u nekim savezima.bolje bi im bilo da su odabrali neku drugu funkciju u stranci.

VL
VO
Volpi
15:25 17.04.2012.

jojojo delegati hčsp-a ili hsp-a jer on je sa svojim stavovima pokazao da mu nije mjesto u hdz-u.takav čovjek jedino što može biti je dvorska luda hdz-a i ništa više,a tko misli da on može biti predsjednik stranke taj se grdo vara jer niti on sam ne vjeruje u to.

VL
JO
jojojo
15:27 17.04.2012.

očito ne razumijete što su to unutarstranački izbori. pa unutar stranke se valjda traže savezi. pa treba jačati zajedništvo, a ne poticati seperatizam.

VL
MM
mira mira
15:28 17.04.2012.

papci! kandidirali se, trubili na sva zvona kako su budući predsjednici..i sad shvatili da nemaju šansi pa se udružili, pa zovu i durge da se udruže..stvarno smješno!

VL
JO
jojojo
15:30 17.04.2012.

volpi, a kakvi su to njegovi stavovi? jel možda problem što će tražiti lustraciju? jel to možda fašizam? stavovi su mu izrazito demokratski za razliku od sadašnje boljševičko diktatorske vlade.

VL
BA
baza
15:31 17.04.2012.

\"ako J. Kosor i nije znala za kriminal u HDZ-u, i to je grijeh, jer je, kao pripadnica vrha stranke trebala znati što se događa. \" Barem se u nečem s njima mogu složiti - a to je da je Kosor kriva. Kao i Sanader. Ili je znala pa nije reagirala. Ili nije znala, pa je samim time i nesposobna za funkciju koju obnaša

VL
VO
Volpi
15:32 17.04.2012.

jojojo tko bi normalan išao u zajedništvo sa kujundžićem? nitko jer on ne spada u hdz sa svojim stavovima i ovo mu je bila samo dobra promocija u ovih par mjeseci.ovo što on govori da ima takvu podršku je smiješno jer da ima ne bi sada tražio saveznike.bolje za njega neka se primi medicine to mu bolje ide od politike.

VL
FO
forumer
14:36 17.04.2012.

Dečki su ovo malo krivo odigrali jer zašto prije nisu sastavljali neki pakt i dogovor nego tek sada kada situacija za njih nije bajna.Ovo sve drugo su priče za malu djecu jer da imaju toliku podršku sa kojom se oni hvale ne bi odustajali i radili svakakve paktove.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.