Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ENGLESKE U TURSKU

Preselio se u hotel s pet zvjezdica na moru: 'Jeftinije mi je nego da plaćam svoj stan'

Ilustracija
FREEPIK
22.02.2024.
u 08:17

Josh je snimio TikTok video u kojem je izračunao da u Velikoj Britaniji plaća 950 funti za najam, račune, komunalije, dok u Turskoj za manje novaca može uživati u luksuzu.

Josh Kerr (24) će provesti 28 dana živeći u hotelu i spa odmaralištu s pet zvjezdica u turskoj Antaliji, nakon što je shvatio da ga to košta 944 funti, dok za svoj stan u Manchesteru plaća 950 funti mjesečno za najam i režije.

Zapravo, cijena boravka u Turskoj uključuje i njegove povratne letove plus piće i obroke u hotelu – i mogućnost korištenja pet bazena na sunčanih 20 C. Hotel također ima nekoliko barova i restorana, spa centar i prostor za zabavu, a udaljen je samo 300 metara od plaže, koja je popularna za ronjenje i jedrenje na dasci, prenosi Nova.rs.

Josh je snimio TikTok video u kojem je izračunao da u Velikoj Britaniji plaća 950 funti za najam, račune, komunalije, dok u Turskoj za manje novaca može uživati u luksuzu. "Ovdje dobivate doručak, ručak, večeru, piće, grickalice i gajbu. Što radimo u Engleskoj?"

"Kada smo vidjeli Joshov TikTok koji pokazuje koliko je jeftino živjeti mjesec dana u 'all-inclusiveu', znali smo da ga moramo izazvati da to i napravi. To je sjajna ideja za svakoga tko može raditi s bilo kog mjesta u svom poslu. Spakirajte kovčeg, navedite svoj stan ili kuću na stranici za iznajmljivanje na mjesec dana da pokrijete hipoteku ili najam i umjesto toga živite na suncu mjesec dana, a uštedjet ćete novac", rekla je Zoe Harris, službenica za korisnike tvrtke "On the Beach".

VEZANI ČLANCI:

Josh je, inače, kreativni strateg, i nastavit će raditi svoj posao s punim radnim vremenom iz odmarališta. Kaže da planira raditi vani na suncu.

"Moj dnevni raspored posla i dalje izgleda isto. U Turskoj je samo tri sata kasnije, tako da se nadam da me nitko neće zvati u 17 po britanskom vremenu, što bi ovdje bilo 20. Hotel ima Wi-Fi, koji uglavnom radi svuda u kompleksu, što znači da bih, ako zaista želim, mogao raditi s ležaljke pored bazena", pojasnio je.

VIDEO Stan u Zagrebu od 46 kvadrata prodaje se za 125 tisuća eura: 'Prije dvije godine bio bi upola jeftiniji'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije