Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
core media

Preokret! Čuljak i Šelebaj zajedno na optuženičkoj klupi?

čuljak i šelebaj (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
20.02.2013.
u 20:52

Bivša HTV-ova novinarka bila je vlasnica pola producentske tvrtke iz koje se izvlačio novac

Novinarka Dijana Čuljak mogla bi se naći na optuženičkoj klupi zajedno s bivšim suprugom Vladimirom Šelebajem. Kako neslužbeno doznajemo, zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo istražuje njezinu moguću upletenost u slučaj Core medije.

Podsjetimo, tužiteljstvo je nedavno, samo tri dana prije optužnog vijeća na Županijskom sudu zatražilo doradu i povuklo optužnicu protiv Vladimira Šelebaja kojeg se tereti da je s još četvero okrivljenika izvukao 16 milijuna kuna iz producentskih tvrtki Core media, kojoj je bio na čelu, i Media Spota. Odmah po povlačenju optužnice pojavila su se nagađanja da je razlog tome širenje optužnice na bivšu HTV-ovu urednicu. Iako se još ne zna hoće li i Dijana Čuljak biti obuhvaćena optužnicom sa Šelebajem i četvoricom, činjenica je da je ona popola dijelila vlasništvo Core medije s bivšim suprugom.

Dijana Čuljak je, svjedočeći na suđenju Siniši Svilanu, nedavno izjavila da nije znala kako je potpisala tajni partnerski ugovor o vlasništvu nad Core medijom. Rekla je da joj je bivši suprug davao neke dokumente na potpis te da ih je potpisala ne znajući o čemu je riječ zato što mu je bezgranično vjerovala. On je pak, također na Svilanovu suđenju, kategorično tvrdio da je upravo ona osmislila Core mediju. 

>> Hloverka: Bila bih retardirana da sam uzimala tako mali novac 

>> 'Dijana mi je naložila da Svilanu treba isplaćivati za svaku emisiju'

Komentara 7

CR
crogerman
22:43 20.02.2013.

Ta žena je ljudsko smeće ..poznajem je godinamma i teško si je zamisliti bahatiju osobu!Prije jedno 6 godina u zagrebačkom restoranu Atlanta tako se primitivno ponašala prema osoblju da joj samo zahvaljujući mojoj supruzi nisam odvalio šamar!

TO
tomokaro
22:04 20.02.2013.

O njoj se samo prića o mogućoj zloporabi kao i o Bandiću, no ljudima se ne može ništa dokazati ili se ne želi? Sve je trulo u državi dencroatia!

Avatar Svećenik
Svećenik
22:31 20.02.2013.

šojka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije