Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčeni profesori
Povratak na članak

'Premijerova izjava poruka je i šamar svim nastavnicima'

Iako ovo nije jedini primjer premijerova blaćenja i omalovažavanja nastavničke struke, smatramo da je ovaj put doista prešao granicu dobrog ukusa, kažu iz udruge Nastavnici organizirano

Komentari 22

OB
-obrisani-
15:14 14.03.2013.

Ne samo dobrog ukusa, nego već prelazi i granice zdrave pameti. Odgovorno tvrdim da se sa onakvim engleskim ne može mrdnuti dalje od prve godine faksa, pod uvjetom da se uopće uspije upisati.

VL
HA
harryvnh
18:04 14.03.2013.

You got be kidding. Ako profesori engleskog govore lošije od nje, kako to, da kada god dođem u Hrvatsku srećem ljude koji bolje vladaju engleskim od nje. Upravo je milina čuti hrvatske športaše (Janica i ivica Kostelić) kako na tečnom engleskom jeziku daju suvisle izjave za televiziju odmah nakon napornih natjecanja. Come on Prime minister , you cannot be serious.

VL
LP
Lebron Petrovic
18:47 14.03.2013.

NASAtavnici su najbolji učitelji !

VL
CH
chemica
14:36 14.03.2013.

"Dodaju kako je jedna od značajnih teškoća radu u školi nedostatak poštovanja nastavničkog autoriteta od strane učenika, ali i roditelja i javnosti". Da, to i mene zanima već neko vrijeme. Zašto se u socijalizmu učitelje poštovalo, a danas ih svi maltretiraju? Od samih učenika, preko povampirenih roditelja koji dolaze u školu žicati veću ocjenu pa do samog ministarstva koje donosi imbecilne i neostvarive nastavne programe. Što se stoci kratkorepoj desilo u glavi da se tako ponaša? Ta nevjerojatna doza bahatosti? Gdje bi u moje vrijeme ikome palo na pamet da dolazi u školu i da se ponaša ikako drugačije nego danas na misi u crkvi? Ko bubice su "samoupravljači" sjedili na informacijama i roditeljskim sastancima, a danas malom kretenu daš peticu samo da ne popiješ batine. Brigo moja prijeđi na drugoga. Dok mi kao standardnu opremu ne odobre pancir i automatski pištolj, ma hebite se svi skupa. Tko hoće pet? Ma evo vam svima, samo da mi vaši poremećeni mameki i tateki ne dolaze u školu.

VL
MR
mrzimnerad
15:07 14.03.2013.

Imam komentar, da nemam komentara! Milanović je za 16 mjeseci izvalio toliko nekulture, bedastoća, bljuvotina, laži da to nebi progutalo miljon pasa sa špekom! Jedino su građani Hrvatske tiho i čekaju da nesposobnu vlast zamjeni netko sa Marsa i spasi državu od ponora! Okrenimo se malo oko sebe; vlade padaju poradi bunta nezaovoljnih građana za mnogo manje bedastoće nek ih radi ovaj lik sa ekipom vampira oko sebe!

VL
YU
yututu
15:36 14.03.2013.

...sa "slučajnom rvackom, punom apsurda" ....

VL
Avatar maximus69
maximus69
15:37 14.03.2013.

Nema Čačića više, da ovaj može šutiti i spavati u pozadini..Koliko je puta bio na skijanju ove godine, koliko puta na ljetovanju? Kome se zamjerio u zadnjih 10 dana-vukovarcima, radnicima, poslodavcima, udrugama, nastavnicima...On je onaj tip, koji se uvijek "potuče" a kad treba (sa Slovencima) onda je razdragan djetinjstvom u Mokricama...On sam sebe vodi u propast i s vlasti, ali i nas odvede u propast

VL
VL
./
16:04 14.03.2013.

Nulanović odlazi!

VL
ME
Merlin
16:07 14.03.2013.

ljudi moji, dobro je dr. Nikica Gabrić rekao da Milanović "ima dijagnozu"..no, on je oftalmolog, sigurno nije sam procjenjivao nego popričao s kolegama psihijatrima. doduše, bio je fin i nije htio reći koju (pretpostavljam da je to ipak prepustio nekom drugom) ali i bez Gabrića, hrvatski narod je to polako i sam shvatio. afera Ingrid samo je bila tzv. okidač i sad, kako vidimo, stvari su se počele kotrljati nezaustavljivom brzinom...prema MIlanovićevom konačnom padu. A znate li koji je NAJBOLJI pokazatelj da Vlada neće dugo trajat...Zoran Jovanović Šprajc!! Pročitajte si njegov zadnji blog...sve će vam bit jasno...kad taj lik, poznati falsifikator priče o Vukovaru, lik koji je koristio TV Dnevnik da bi gurao Kukurikavce u svakoj prilici... kad on krene lagano pljucat po Zokiju...eeee, onda vam je sve jasno. Šprajc se lagano pregrupirava...jer zna da će letit s televizije ne krene li svirat u druge diple..

VL
LI
Livi
16:10 14.03.2013.

Ako nas je toliko nezadovoljno s ovakvim premijerom i vladom, organizirajmo se i trazimo prijevremene izbore, dok ne bude kasno i prekasno. Ovi sadasnji na vlasti ne samo da nisu nista pozitivnog napravili nego se ponasaju i diktatorski, sto je pokazao i jucer, zabranjujuci novinarima postavljati pitanja.

VL
OB
-obrisani-
16:17 14.03.2013.

Krivo su novinari prenijeli....on je samo rekao da ona bolje zna s jezikom od večine profesora....eto ...na to je on mislio a ne na znanje engleskog....ihhhaaaaaa....

VL
HR
hrza
16:18 14.03.2013.

Specijalista opće prakse Milanović ima odgovor na svako pitanje. Da mi je njegov mozak na samo dva dana da se odmorim.

VL
DU
Deleted user
16:51 14.03.2013.

Ako su nastavnici stvarno rekli ŠAMAR, onda je Milanović u pravu. Hrvatski se veli PLJUSKA. Šamar je istočna riječ, turskog podrijetla.

VL
LI
Livi
16:53 14.03.2013.

On je nazvao Hrvatsku "apsurdom i slucajnom drzavom". Prvi izraz odgovara stvarnom stanju nacije, jer bas ovakvog premijera i vladu stitii hvali Predsjednik-pravednik koga navodno podrzava izmedu 73 i 80% Hrvata i koji je najpopularniji politicar. Ja ne razumijem te disproporcije i "apsurde".

VL
AU
Aurane
17:04 14.03.2013.

Banski dvori slobodno mogu promijeniti ime u Cirkuski dvori... Pa ovom Milanoviću nisu svi doma...

VL
CV
crna vrana
17:12 14.03.2013.

Nastavnici su iznenađeni i šokirani onim što mlatimudan izgovara. Taj čovjek je toliko zbrkan sam po sebi, što su mnogi znali odavno, a sad se imaju priliku osvjedočiti svi od reda. Osjetio je moć koju mu daje funkcija pa se ponaša kao slon u staklarni. Ad hominem diskvalifikacijama se obrušava ne samo na pojedince, nego na cijele društvene skupine. Jednom su to nastavnici, sutra sindikati, preksutra vjernici, ukratko, svi koji mu proturiječe. Suradnicima koje predstavlja javnosti (Lorencin) neda odgovarati na pitanja novinara , čime od njih čini jadne potrčke koje veliki gazda mora braniti od banalnih pitanja. Antičevićku brani tako da ju još više oblati i doslovno pokopa, a pri tom popljuje profesore engleskog jezika. Jednom riječju, maneken je potpuno izgubio kompas !

VL
OB
-obrisani-
17:15 14.03.2013.

nulanovic iz dana u dan

VL
AN
anteS
17:26 14.03.2013.

Kada je g..Milanović rekao, da Ingrid Antićević govori engleski bolje od nekih profesora, koji predaju taj jezik, on nije, zapravo, rekao ništa. Profesora engleskog jezika ima mnogo i uvijek se među njima može naći netko, tko je u engleskom slabiji i od gđe.Antićević. To je elementarni račun vjerojatnosti, a u ovom slučaju to je obična smicalica radi popravljanja dojma o slabom poznavanju engleskog jezika gđe.Antićević. Međutim, kao što je već uobičajeno, g.MIlanović je time povrijedio sve profesore i nastavnike, kojima je nastava engleskog jezika posao. Nije pomogao nikome, a razljutio je mnoge. Već smo to vidjeli.

VL
BS
bstrabi2
17:49 14.03.2013.

Evo i to je njegovo obečanje.Prije izbora.Zato ste glasali za njega.I njegovu elitu.Pljva po svima,a sad je pretjerao.Jer se svi u Brislu rugaju Engrit i njenom engleskom jeziku,a profesori ne samo da znaju engleski.Nego i ostale jezike.Ingrid zna dosta jezika.Zna hrvatski?Zna srpski?Ali zna dalmatinski.I to je za njuh dosta...

VL
Avatar Jorge
Jorge
18:10 14.03.2013.

Hehe, Blair je bio Teflon, a naš Milanović je Vegeta - u sve se miješa. Dobra dosjetka!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.