Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer milanović
Povratak na članak

'Nismo siromašni i bijedni, nego trošimo na krive stvari'

Zoran Milanović vjeruje da će Vlada uspjeti pokrenuti projekt Pelješkog mosta

Komentari 117

MK
marcel.kocan
09:21 01.08.2014.

Lijenčina, glupan, nesposobnjaković i neradnik... za sve su mu drugi krivi, još uvijek mantra o "naslijeđenim negativnim trendovima", a za Kosorice smo imali stagnaciju, pad počinje s njegovom vladom. Kriva je bivša vlast, kriv je HDZ i nakon 3 godine što su oni na vlasti. Koji bezobrazluk.

VL
DE
denis12345
09:18 01.08.2014.

Kaže Slavko da ništa ne radiš i da samo jedeš i piješ.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:26 01.08.2014.

Premijer Milanović: Nije nam bolje...(to znam), ali iduće godine čeka nas gospodarski rast (u to nevjerujem koliko je crno ispod nokata)....Magla...magla oko nas...

VL
Avatar abakus
abakus
09:30 01.08.2014.

Šokiran sam! Ma nije moguće! A što bi s onom "novom pravednošću" i "boljim životom za sve a ne samo neke"? Pojeo vuk magare... kao i inače, zar ne... Bitno da ste ljude maltretirali seksualnim odgojem i bavili se "silno važnim" problemom vjenčavanja gay-parova... Svašta...

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:38 01.08.2014.

Naravno da ih trošimo na krive stvari - novi auti, skupa putovanja, osnivanje novih agencija i čega sve ne samo da bi se omogućilo uhljebljivanje stranačkih kadrova, strane konzultantske agencije koje zapravo rade posao koji bi trebali raditi zaposleni u ministarstvima,...

VL
AN
Android
09:32 01.08.2014.

Usporedbe su mu za povraćat.

VL
BA
balic
09:24 01.08.2014.

Lalovac ne zna kako nastalu rupu u proracunu smanjit ,a ovaj nas premijer kaze nece biti novih poreza.. da nece od kuce doneti novac i uplatit u proracun.?

VL
BA
balic
09:34 01.08.2014.

@rubix biseru,premijer je sam priznao da pojma nema o ekonomiji , nije sam ,eno mu se i Vrdoljak pridruzio. Mi nemamao pojma o ekonomiji ali vi sigurno, zato je rashod veci nego prihod,jel,da.. umjesto rashod smanjiti kukuriku nas sve vise zaduzuje.Pa nisu nam tri milijarde novog duga pale sa marsa u drzavni proracun.. kad ce te vi SDP.ci prestat druge prozivat a sami ste nesposobni..

VL
MA
marex10
10:05 01.08.2014.

Zlažem se s Milanovićem. Trošimo pare na krivu vladu, krive ministre, krive saborske zastupnike, krivu lokalnu upravu i samoupravu, krivim ljudima plaćamo dnevnice, mobitele, ručkove, službene aute.

VL
TO
tolitol
09:34 01.08.2014.

Krivi sudovi, krivi (neki) mediji, kriva očekivanja, krivo naslijeđe... svi su krivi samo ne veliki vođa i njegova vlada. Osim naravno solo igrača, ministra iz HNS-a koji populistički obećaje milijarde za INA-u, a s kojim veliki vođa komunicira preko konferencija za tisak. A to je valjda veliki uspjeh jer s bivšim ministrom njemu dosadnog i beznačajnog resora kao što su financije nije preko pola godine uopće komunicirao. I onda se čudimo onoj narodnoj da riba smrdi od glave.

VL
Avatar possibilis
possibilis
10:04 01.08.2014.

Pa ovom tipu stvarno nisu sve daske na broju. Na koju on to potrosnju misli? Na javne natjecaje sa definiranim gepekom (do milimetra) ili na potrosnju penzionera na Dolcu koji zaobilaze mesnice u sirokom luku?

VL
MI
mica1111
09:38 01.08.2014.

...njemu je najbolje da ne otvara usta...jer čim zine,nekaj u..re...ne pamtim ni jednog političara,osim par ekscesnih koji bi ovoliko tupav i izgubljen Svemiru bio...još veće je čudo kako je moguće da ga njegovi još skinuli nisu,a i kako mi ostaloo sve ovo gledamo i iščuđavamo se...umjesto da ga maknemo jednom zauvijek...

VL
BA
balic
09:37 01.08.2014.

rubix je onaj kamocemo ,koliko se napinje mora da ga SDP dobro placa..

VL
AL
Alkana
09:44 01.08.2014.

Slažem se s Milanovićem da trošimo na nepotrebne i krive stvari a tu prije svega mislim na ovu vladu i njene nesposobne ministre i podržavanje njihovih propalih i pogrešnih projekata! Rezati trebaju prije svega sebi i svojima, vratiti ukradeno i korupcijom dobiveno. To neće pokrenuti jer bi sebi i svojima sudili. Nema nam spasa dokle god su ovi na vlasti. Trebamo ljude domoljube koji će raditi i besplatno ako treba. Školarcima oduzimaju novac za prijevoz a sebi kupujete skupocjene aute. Sram vas bilo! Plaćajte si prijevoz na posao od svoje velike plaće. Ili još bolje: nemojte ni dolaziti na posao jeer sve što radite skupo košta ovaj narod!

VL
ZG
zorbas.grk
09:35 01.08.2014.

zadnja napomena je naj bitnija....to će sagraditi peljški most :-)

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
10:11 01.08.2014.

Gdje je rast BDP-a? Gdje je smanjenje nezaposlenosti i povećanje zaposlenosti? Zašto se tolerira nerad ključnih ministara i osobito opstrukcija funkcioniranja u Europskoj uniji? Zašto se tolerira za Hrvatsku štetna vanjska politika bez gospodarske diplomacije? Zbog ovih pitanja SDP jaaakoko dugo neće vidjeti vlast na Pantovčaku i Markovu trgu.

VL
OS
osica
09:50 01.08.2014.

Premijeru niste nam rekli , a bilo bi dobro znati :Tko to troši na krive stvari?, i kakvi su to ministri "koji objektivno ne vide gospodarsku, ekonomsku situaciju u zaduženoj Hrvatskoj , s nadom "biti će rasta 2015. Na čemumu gradite taj optimizam - na " dobrom društvu" u kojem nij Kolinda. A što ako bude u društvu ?

VL
BA
balic
09:56 01.08.2014.

Jucer u medijima,Vlada RH dala u koncesiju izvor vode na30-et godina firmi Bumes iz Splita za samo 200 kuna dnevno..Voda ce biti flasirana i na nasim policama sirom hrvatske u trgovinama...Bumes ce godisnje flasirati 2,5 mil.litara vode od izvora rijekee Cetine na podrucju Vrlike,ugovor potpisao ,tko ,premijer Z.Milanovci !

VL
DU
Deleted user
10:21 01.08.2014.

Ubirete ogromne prihode od građana (PDV, porez na plaće, trošarine...) i tim prihodima ste se obvezali građanima osigurati zdravstvo, školstvo, obranu, sigurnost, socijalna davanja...). Vi tu lovu (namjensku) potrošite na skupe automobile, reprezentaciju, nepotrebnu administraciju, nepotrebne agencije, nepotrebne (ne)samostalne referente,, vanjske konzultante, savjetnike, nepotrebne "stručnjake" ...koje ste vi zaposlili...i onda se žalie da nema love! Nudite rješenje smanjenjem plaća "svima", a već ste nas pokrali ogromnim porezima na plaće, visokim cijenama energenata i komunalija ("svjetske,cijene, "naša" primanja!) itd! Savjetuju vas od vas zaposleni stručnjaci, masno plaćeni (kao da mi ne znamo što nam treba!). Kako bi i drugačije savjetovali- bolje manja plaća nego gubitak unosnog, za narod nepotrebnog posla, misle oni! Nesposobna ste vlast! Takva vlast ovom narodu ne treba! Takva vlast je posobna za zadovoljenje vlastitih interesa! Plaćeni ste, gospodo, od ovog naroda da dobro skrbite o narodnoj lovi, a vi pogodujete svojim interesima, trošite novac na nepotrebno, Govorite kako je sve te "apetite" teško zadovoljiti! Čije apetite? Vaše, a ne naše! Gospodo, riješite se svojih apetita! Naši apetiti ionako vas ne interesiraju!

VL
HA
hacker
10:00 01.08.2014.

-Kažu da se troši 31 milijarda kuna na 250 000 djelatnika u državnim i javnim službama, to je prosječno preko 10 000 kuna bruto mjesečno po zaposleniku, ako to skrešu na oko 7 000 kuna bruto to je ušteda od cca. 10 milijardi kuna godišnje - i evo uštede nemoraš biti školovan ministar financija da rešiš problem proračunske rupe jednostavnim potezom i u tri sekunde. Plus toga što još kažu da ima 60 000 zaposlenika viška - smanjiti birokracijske prepreke i može se uštedit sigurno još oko 5 milijardi kuna. Kome treba elaborat za kolčenje kokošinjca od 6 kvadrata te nadzorni inžinjer- potpuni nonses, samo našim birokratma je to ok!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.