Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žarko puhovski:
Povratak na članak

'Predsjednica Kolinda se čudi što su njezine riječi shvaćene ozbiljno'

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije zadovoljna odlukom vlade Zorana Milanovića koja joj je na upravljanje dala državnu rezidenciju u Visokoj. Trebalo je pričekati dok predsjednica ne preuzme dužnost

Komentari 500

BA
bakulušić
21:32 29.01.2015.

Ma, pogriješila je. Trebala je Puhovskog uzeti za savjetnika. I Teršeličku za savjetnicu. Tada se mediji ne bi izrugivali.Ma, pogriješila je!

VL
DU
Deleted user
21:36 29.01.2015.

Ovo je uistinu sramota da VL iz dana u dan objavljuje ovakve dvosmislene članke. Sloboda novinarstva ne znači da stalno objavljujete laži koje žena niti nije izjavila. Ona je rekla što joj je želja da bi se Novac uštedio a kada se za to stvore uvjeti, onda sigurno neće suprostavljati tome. Josipović je izgubio, shvatite to vec jedanput.

VL
MS
mare_split
21:35 29.01.2015.

'Drugovi', možete li 'odigrati' samo jednu 'čistu lopticu'? ne možete: vi ste slijednici 'antikomunista' poznatih po jamama, Bleiburgu, Jasenovcu 1945.-1948., Golom, ... umalo zabrovaih i po UDB-i, a to je bogme vaš 'dovar' pedigre! Okanite se ppodvala i pripreme 'deložacije' Savske! Moglo bi biti kobno!

VL
ET
etrao
22:28 29.01.2015.

Cudim se i ja sto Puhovski danas mora svakom loncu biti poklopac, daj Zarkec objasni nam koja je ono tvoja uloga bila u proljece, 1971!

VL
Avatar eli974
eli974
22:09 29.01.2015.

pa šta se čudimo što nas sad rade glupima da nismo dobro razumjeli pa živimo u zemlji gdje možeš reći što god želiš bez ikakve odgovornosti!

VL
Avatar Auscro
Auscro
02:55 30.01.2015.

Ipak su oni kolumnisti koji su predvidjeli ovu situaciju bili u pravu kad su tvrdili da ce Milanovic ovo napraviti. On jednostavno ne zna drugacije. Po vlasititoj izjavi on nekad ide glavom kroz vrata radi 'previse' kucnog odgoja. Sad samo to i potrvrdjuje.

VL
PO
Polikarp
22:07 29.01.2015.

Ima li i jedan događaj, a da se ne javi dežurni sveznalica o svemu - Žarko Puhovski? Bilo bi najbolje da ukinemo Vladu, Sabor, Predsjednika, Ustavni sud... i uvedemo instituciju Žarka Puhovskog, s obzirom da on sve zna!

VL
Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
03:31 30.01.2015.

Milanovic će uskoro preseliti u Remetinec. Time će se osloboditi Banski dvori za Kolindu.

VL
AI
airforceone1
10:19 30.01.2015.

da li ova smiješna Vlada kao i smijurija od Puhovskog znaju da svaka ozbiljna institucija postupa na temelju pisanog zahtjeva? osramotila se i Valda i milanovicć i puhovski, svi znamo što je Kolinda pričala, ali ako nema pisanog zahtjeva? nakaradno je da jedna Vlada posupa na temelju neformalnih izjava danih u medijima.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
21:50 29.01.2015.

Zato što se u razvijenim zemljama stvari ne rade po ho-ruk principu kao što to čini partija nego u dijalogu i nakon analize se odlučuje o najboljem rješenju, u konkretnom slučaju o najjeftinijem, a prikladnom!

VL
DU
Deleted user
21:54 29.01.2015.

Sta rade zeni ovo nije normalno...svaki potez njihov prema gopspodji Kolindi je ispod pojasa...ponasaju se kao majmuni...u svakom pogledu zele da je spuste ....sebi pod noge...Mijenjali ste zakone da biste sakrili bandu Udbasku OVO CE VAM SE SVE O GALVU OBIT GOSPODJA KOTIRA MALO BOLJE OD VAS....

VL
ĆA
ćaćaća
22:00 29.01.2015.

to je onaj žarko koji je između mitinga kavice ispijao po zagrebu s psihijatrom raškovićem ?

VL
Avatar Abcda
Abcda
22:01 29.01.2015.

E , moj Puhovski , cime se ti bavis. Zar nema vaznijih stvari u RH u ovom momentu ? Kao sto jednom rece Dodik ; diskusija na nivoi Bacarsije. Zalosno .

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:42 29.01.2015.

do danas sam bio preplatnik vecernjeg ali nakon svih agitpropovskih clanaka kroz zadnje vrijeme od sutra odjavljujem preplatu. bez puhovskog niste u stanju napisati niti jedan clanak. gdje vam je nestala objektivost.

VL
AL
Alkana
21:43 29.01.2015.

Počinje sdpeovsko podmetanje klipova novoj predsjednici! Zlurado! A Jadranka Kosor bolje da šuti. Ona je još veće razočaranje od Sanadera!

VL
B2
bordon 2
01:24 30.01.2015.

Uzalud Vam trud svirači................. Večernji se ponaša kao bilten Ive Josipovića i SDP-a (odnosno kukuriku koalicije). Ivo im je izgubio unatoč svesrdnoj pomoći koju je imao, između ostalih, i od Večernjega lista. A sad, odnosno za manje od godinu dana, će im izgubiti i drugi miljenik Zoran Milanović. Pa zar nije dovoljna pomoć koju su imali od konkurentskog Jutarnjeg, HRT-a, Nove tv, RTL-a i još nekih manje važnih medija - nego ste se morali uključiti i Vi iz Večernjeg?? I zar mediji i novinari ne bi trebali biti u funkciji istine i za istinu, a ne u funkciji propagande i iskrivljivanja stvarnosti..... zbog toga, veliki dio odgovornosti za ovakvo stanje u kojem smo sad, uz neizbježne hr političare, snose i mediji - posebice oni tzv: najveći i najjači! Hoće li Vas jednog dana biti stid uloge koju ste imali u ''svemu ovome''? Čisto sumnjam!

VL
UR
urbanum
22:23 29.01.2015.

Ima nešto bestidno u načinu na koji se komentira nastojanje gospođe Kolinde Grabar Kitarović da svoju rezidenciju premjesti s Pantovčaka. Ta se bestidnost ogleda u tezi kako je njezino nastojanje lažno i kako je nerealno. Umjesto da to mediji pa i ovaj list pozdrave i objave što o tome misle oni koji su na dan izbora bili u većini Večernji list još jednom daje riječ ni manje ni više nego Žarku Puhovskom! Do kada i što je potrebno da se s tim prestane! Punih 40 godina ta je osoba mjera "javnog mišljenja, kompetentnosti, stručnosti i analitičnosti" prognoza i analiza. Od svjedočenja na sudu zbog kojih su nedužni robijali do svih mogućih manipulacija koje su svoj vrhunac imale u montaži za potrebe suda u Haagu. Kao da je sudbina da se ta osoba koju je tako sjajno raskrinkao Neven Sesardić uvijek iznova koristi kad nekog treba prokazati ili od javnosti praviti ruglo. Za nadati se da će gospođa Kolinda znati dostojanstveno se suzdržati od podmetanja i hrvatske Vlade na čelu sa "socijaldemkratom" Milanovićem i žurnalizma redakcije koja zaista misli da su čitatelji ovce.

VL
Avatar Abcda
Abcda
22:08 29.01.2015.

Puhovski , a da jednom probas napraviti listu obecanja sto je SDP dao prije 4-5 godina i od kojih niti jednu nije ispunio ?

VL
DR
drugPlenky
22:03 29.01.2015.

Kako jadno od Večernjaka, ne mogu prežaliti dotura Ivu

VL
TH
thewasp
04:32 30.01.2015.

Oj cetnici neka neka narodna vas kazna ceka ! Partizani crni vrani crni su vam dosli dani! Imao bih jos toga puno puno napisati samo se bojim da mi drug Ostoja Rankovic. ne posalje nekog Zikicu ili Djokicu da meme strpa u "maricu". u ime naroda, naravno! Nosi vraze kome jos to treba???

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.