Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar matić:
Povratak na članak

'Želio bih da branitelji ostanu do kraja sastanka i saslušaju moje argumente'

Ja ću strpljivo, a i premijer, saslušati sve njihove argumente, a onda neka ostanu i neka saslušaju i argumente Ministarstva branitelja koje ću ja prezentirati, a onda neka hrvatska javnost sudi, kaže Matić

Komentari 158

JK
ja-kan
14:01 30.05.2015.

Matiću, hajde odgovori na ova pitanja. Koliko je zaslugom tebe i tvoga ministarstva zaposleno nezaposlenih hrvatskih branitelja? Koliko si pritužbi od branitelja dobio da se u državna tijela i javna poduzeća zapošljavaju samo stranački podobnici bez natječaja tako da branitelji ne mogu ni konkurirati ? Što ste ti i tvoje ministarstvo po tome poduzeli ? Koji su bili rezultati tih vaših reakcija ako ih je uopće i bilo ?

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:50 30.05.2015.

matiću nisi mi jasan ,,, danas imaš 100% podrške aboliranih i 0,1% branitelja, nije mi jasno kako ne vidiš što radiš

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:16 30.05.2015.

To su umirovljeni invalidi, radno nesposobni. Jeste li vidjeli kad digne onu pregradu i baci je nekoliko metara? ....... pa jednako kao imati PTSP i biti radno nesposoban, ali biti i ministar.....

VL
DU
Deleted user
15:34 30.05.2015.

kakav argument je to ako čovjek u bijesu, makar bio i invalid, može odbaciti ogradu koja je teška 20-ak kilograma? što hoće reći ministar - da ako mogu bacati ograde, onda bi mogli početi i raditi? mislim da je do sada jasno što branitelji žele, a to je ostavka ministra i njegovog pomoćnika. i koliko mi se čini, ne odustaju od toga zahtjeva, a i izborili su se da rezova prava ne bude. sastanak će izgleda sa strane vlade biti kako su invalidi u krivu i nemaju se razloga bojati ove predivne vlade...zavedeni su od strane karamarka i ostalog pučanostava, tj. jedno 99 posto građana hrvatske koji misle da ova vlade ne treba više voditi državu

VL
MU
mudri
14:35 30.05.2015.

GLedaj ti licemjera kako opet zeli oblatiti invalide.Matiću ja sam bio tamo sa nekoliko prijatelja i nitko od nas nije invalid i bili smo spremni poginut za invalide i sa lakoćom porazbacati svi onu ogradu.Ti si lažni invalid koji je odjednom ozdravio kad si vidio priliku u politici.

VL
DU
Deleted user
15:59 30.05.2015.

koja pljuska braniteljima i domovinskom ratu da je ovaj lik ministar!

VL
DJ
djurex
13:51 30.05.2015.

Pravo na okupljanje i javni prosvjed protiv vlasti se može ograničiti, prema presudi Ustavnog suda RH iz 2011., i prema brojnim presudama Europskog suda za ljudska prava, samo u vrlo ograničenim i jasno određenim slučajevima, a neprijavljenost prosvjeda ili to što vlast nije odobrila prosvjede protiv sebe same ne može biti razlogom za zabranu ili ograničavanje prosvjeda. To su potvrdili i odvjetnici. Znaci ova vlada namjero laze ili su nesposobnjakovici koji su se docepali vlasti..

VL
Avatar morski
morski
14:11 30.05.2015.

Matić je nedavno izjavio da više nikad nebi prihvatio biti ministar ???? Pa šta se onda čeka ??? Matić je već odavno trebao dati ostavku jer mu jednostavno - ne ide. Dokaz su nagomilani problemi, koje je morao riješavati. Na Na ovaj ili onaj način. Ostavke su dali i drugi ministri kada su shvatili da im ne ide i nemogu dalje. (Komadina, Ostojić, Jovanović, drugi Ostojić i. t. d.)

VL
BU
budagigo
14:21 30.05.2015.

Tvoj argument je fotelja,privilegija ,novac i đon obraz.nitko sa obrazom nebi izgovarao ono što ti izgovaraš da ostaneš u fotelji,a onda i trpio to što ti trpiš u ime fotelje.

VL
HA
hajduk1966
14:17 30.05.2015.

Mozda su u pravu branitelji,mozda Milanovic ,ali sigurno je da ti nisi nikome od koristi

VL
DU
Deleted user
15:23 30.05.2015.

Stoga Matiću jezik za zube jer si vidio snimak što se desilo kod Kamenitih vrata i ako se nastaviš tako arogantno ponašati i govoriti stvarno dolazimo pregovarati na peti kat i to bez Klemma.

VL
FO
ForeignLegion1987
13:45 30.05.2015.

tko da te slusa,,,kad ti je svako slovo laz tko ti vise i vijeruje,,mazete oci javnosti a iza zatvorenih vrata,,,smiljate,,,pakleni plan ,,,kako do kraja unistiti i hrvatsku i branitelje...vase ostavke ,,,i to je sve

VL
Avatar Becarina
Becarina
16:41 30.05.2015.

Matiću, ti invalidi su vidjeli tebe, kada je policija nagrnula u crkvu, kako bježiš u sabor brzinom na kojoj bi ti pozavidjeli svi zečevi na svijetu. drago nam je što si ostao postojan, kako nekada u vukovaru, tako i sada na markovom trgu

VL
DU
Deleted user
14:15 30.05.2015.

Gdje si se sada sakrijo? sa onih svojih 200 srpskih dobrovoljaca iz podruma? čak je i Pupovac imao više hrabrosti i prošetao provokativno ispred Kamenitih vrata, sam što je valjda sada svjestan da je jednostavno, nebitan.

VL
DJ
djurex
15:53 30.05.2015.

Pravo na okupljanje i javni prosvjed protiv vlasti se može ograničiti, prema presudi Ustavnog suda RH iz 2011., i prema brojnim presudama Europskog suda za ljudska prava, samo u vrlo ograničenim i jasno određenim slučajevima, a neprijavljenost prosvjeda ili to što vlast nije odobrila prosvjede protiv sebe same ne može biti razlogom za zabranu ili ograničavanje prosvjeda. To su potvrdili i odvjetnici. slati miliciju na invalide je uzas!!

VL
DU
Deleted user
16:29 30.05.2015.

Zašto izkrivljujete istinu, Mi branitelji smo tražili smjenu onog malog glavaševića zbog projekta i izjave o ''tzv.braniteljima'' u Vukovara, stoga ne lažite, zakon je kasnije nametnuti kao nebitna priča kojom je moguće muljati kao što muljate.

VL
BA
barjak
14:59 30.05.2015.

Koga on zastupa? Iz starta vec salje poruku da dogovor bas i ne zeli. Bolestan tip. Znali on sto bi mu trebao biti posao. Vjerovatno ga neki bolesnik zaposlio.

VL
DU
Deleted user
15:35 30.05.2015.

Komentari Matića su bez i malo srama kad govori o invalidima, mirovinama i bacanju ograda. Stoga ga pitam zašto on kad se toliko nahvalio u svojoj knjizi, nije javio sa svjedocima o uništenim tenkovima ili zašto se nije kao iskusni fajter otišao kao i stotine njegovih suboraca u gardijske brigade ili sa Zadrom za Kupres ali ne on se uz pomoć kuma smjestio u ministarstvo natakario čin a svoje prijatelje ostavio da ginu diljem BiH i Hrvatske.

VL
LA
laptop
14:04 30.05.2015.

druze maticu prvo objasni svojim suborcima i braniteljima kako si se izlijecio od PTSP -ia pa onda neso komentiraj.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
16:59 30.05.2015.

Fred je ozdravio a nije vratio invalidski stan , pametnome dosta.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.