Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav obrat

Postao hit na internetu: Bosonogi beskućnik ima stan u Bronxu

policajac,milosrđe
Facebook screenshot
05.12.2012.
u 10:33

Bosonogi beskućnik Jeffrey Hillman, koji je postao poznat po fotografiji na kojoj mu policajac na ulici daruje cipele, ipak nije beskućnik, jer ima stan u Bronxu

Bosonogi beskućnik Jeffrey Hillman, koji je postao poznat po fotografiji na kojoj mu policajac na ulici daruje cipele, ipak nije beskućnik, piše Examiner.

Newyorški policajac Lawrence DePrimo dirnuo je mnoge ljude u svijetu kada je fotografija darovanja cipela prošlog tjedna završila na internetu. Nakon što je dobio cipele, Hillman je opet primijećen bosonog, a objasnio je da ih ne nosi jer strahuje da bi mu ih netko mogao ukrasti ili ga čak ubiti zbog njih.

Hillman ima stan u Bronxu

No, novi detalj u ovoj dirljivoj priči jest da Hillman zapravo nije beskućnik jer ima stan u Bronxu, čiji se najam plaća iz novca koji dobiva kao ratni veteran. Iako ima stan, Hillman većinu vremena provodi izvan njega u New Yorku.

"Beskućnik" ima i članove obitelji koji ga vole, no nije želio s njima ostati. Dobra stvar u ovoj dirljivoj priči jest da je policajac Lawrence DePrimo inspirirao druge na dobra djela.

>>Beskućnik ne nosi darovane cipele: Mogli bi me ubiti zbog njih

Komentara 5

C1
c11dugi
11:07 05.12.2012.

Pametni novinar bi mogao znati da Bronx nije grad kraj NY vec kvart u gradu ili Manhattan za novinara predstavlja NY, a sve ostalo su drugi gradovi. To sto ima veteransku mirovinu od 800$ mu i onako nista ne znaci ili sto zivi u subvenciranoj jednosobnoj rupi u Bronxu jer je uz sve to puka sirotinja za USA prilike ( malo bolje od ranga beskucnika)

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
13:00 05.12.2012.

pidocha, ne lupetaj o Dubravi kad nemaš pojma. prije 20 godina je i bila što i bronx u NY...........

ĆA
ćaćaća
10:55 05.12.2012.

evo obrasca kao se ponašati kad stignu linićevi porezi na nekretnine..svi na ulice bosi a stanove jeftino prodati njegovim emisarima..neka ljudi uživaju i imaju još i više...jer to je prava socijaldemokracija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije