Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera core media
Povratak na članak

Popovac o aferi Core media: Nitko neće nekažnjeno oštećivati HRT!

Ja nisam ništa potpisivala. Vladimir Šelebaj dugogodišnji mi je dobar prijatelj i znam ga kao dobrog čovjeka, ali o tim poslovima ne znam ništa, rekla je H. Novak-Srzić

Komentari 26

MI
miso
10:20 16.10.2011.

Baš šteta. A voditeljice su se tako lijepo organizirale.

VL
OB
-obrisani-
09:22 16.10.2011.

Znajući tko kontrolira medije, pravosuđe i ostale institucije, ovo je sigurno politička namještaljka, montirani proces, s ciljem medijskog linča nepodobnih i osiguranja monopola nad informacijama, sve upereno protiv Hrvatske, kao dio velikosrpskih planova načertanja ili memorandumduma

VL
LJ
ljuti
10:07 16.10.2011.

Opet ste počeli sa plusevima i minusima

VL
LJ
ljuti
10:10 16.10.2011.

Da slažem se sa oziRis-om ovo je sve namještaljka.Do sada kad god se govorilo o tv i programu nikad se nije našao krivac za mega malverzacije koje je ta tv kuča godinama imala

VL
JA
JackRussell
10:11 16.10.2011.

\"Ja nisam ništa potpisivala. Vladimir Šelebaj mi je dugogodišnji dobar prijatelj i znam ga kao dobrog čovjeka, ali o tim poslovima ne znam ništa – rekla je H. Novak-Srzić. Sa svojom bliskom prijateljicom Dijanom Čuljak\" Zašto me ovo ne čudi?? Hloverka je povezana sa svim lošim elementima koji godinama kradu HRT, odnosno hrvatski narod koji financira javnu televiziju.

VL
LI
liburnik
10:19 16.10.2011.

Nacimitomanske perjanice su i u ovom slucaju nadjene sa prstima u medu pa se sada njihovi poklonici iscudjavaju. Pa stvari su jasne i kristalno ciste da su \"veliko domoljubi i veliki lopovi\".

VL
ST
stomugromova
10:20 16.10.2011.

Pa i malom je djetetu jasno da je Hloverka godinama štitila svoju prijateljicu Dijanu čovjeČuljak.Uostalom ,Hloverka je i sama prešla na TV Nova pa se onda vratila u matičnu kuću,kao da je prešla preko najbližeg raskršća.

VL
OB
-obrisani-
10:39 16.10.2011.

oh kako čudno uvijek se potkradaju državna poduzeća i ona u kojima se partijskim ključem postavljaju nesposobni ljudi

VL
Avatar žič
žič
10:47 16.10.2011.

opet nitko ništa nezna,mi putem pretplate plačamo te mafijaše...majki im njihovu lopovsku,da su hrvati složni,a nisu prestali bi plaćati tu mafijašku,,katedralu duha,,pi...im materina,banda parazitska......

VL
RE
retrovizor
10:47 16.10.2011.

baš mi je drago da i malu konačno pročešljaju,tak je nadmena i antipatična...e lejdi di precijenila si svoje muljaže..sretno!!!

VL
AR
arjavas
10:54 16.10.2011.

Veli HLO da sa sa bliskom prijateljicom D:čuljak nije vidjela jer je ova bila u bolnici. Zar se bliski prijatelji ne posjećuju u bolnici? Izgleda da HLO pere ruke od svega je r sigurno u svim tim mutnim igrama imama i njezinih prstiju.

VL
VE
velika
11:02 16.10.2011.

a da stavimo na referendum pretplatu ? mene baš briga za njihove malverzacije ako ja to ne plaćam....ali na žalost plaćam a ne želim ....želim pravo izbora...neka mi dođu u stan i zapečate htrt ...ne želim davati 80 kn mjesčno

VL
OB
-obrisani-
11:12 16.10.2011.

hrt ne može plaćati 10-tak odvjetnika stalno zaposlenih kod hrt nego su se angažirali oni koji gule ljude to jasno nije nikakav kriminal za ovu državu....pravna ucjena je također ucjena i kriminalno djelo zakaj se to ne češlja? to taktak treba biti? pa onda odvjetnici više3 na ovrhama uzimaju od državne, zaštićene televizije....i opet ništa sumljivo tu nema pa ova policija je beskorisna i svakako kriminalna, možda i više od samih kriminalaca

VL
Avatar Romano37
Romano37
11:06 16.10.2011.

Prvi dio: Odavno su široj javnosti znane zakulisne radnje tvojih djelatnika, pa i ove sponzoruše Dijane Čuljak, koja je još početkom 90 godina bila priležnica večine pripadnika zagrebačkog podzemlja, koji su joj omogučili potpuno novi fizički izgled i nove poslovne aranžmane u svim segmentima hrvatske dalekovidnice. Sjetite se njenog izgleda prije «slučaj Kasalo». Ali tako izrezana i operirana, bila je priležnica i jednog uglednog zagrebačkog odvjetnika ( koji ju uputio u razne poslove ), zatim visokih crnogorskih političkih čelnika i pripadnika njihovog podzemlja, a potom je, za budućeg muža i budućeg pijuna svojih financijskih malverzacija, pronašla dijetefrancuskog gastarbajtera i oca jednog djeteta koji je, tada, bio u sretnom braku sa svojom trudnom suprugom. Poput američke sapunice!!! Tada je naša Dijana postala gosođa Šelebaj Sellieri. Da ju je gospodin Šelebaj vidio u izdanju ranijeg izgleda, sigurno nebi na nju položio svoj ispljuvak

VL
Avatar Romano37
Romano37
11:07 16.10.2011.

Nastavak: Eto to je slika «uvažene» tv voditeljice o čijoj sagi pišu novine već pune tri godine. Sada, kada su konačno razotkrivene prljavštine ove velike business-woman, javlja se i čelnik televizije gospodin Popovac, posipa se pepelom,ograđuje se od svih tvv zala, kako bi spasio svoju čast, a istovremeno ukazujući na svoju nesposobnost nepoznavanjem situacije u vlastitoj kući, tvrdeći da nije ništa znao, te istovremeno zavođenjem javnosti, svojom besmislenom izjavom. Naime, o crnom poslovanju gospođe Dijane Čuljak izvan matične kuće HTV, znala je čitava hrvatska javnost, jer su se takovi štetni poslovi već udomaćili u Katedrali duha, tradicionalno, još od mnogih njenih ranijih djelatnika. Poruka gospodinu Popovcu – preispitajte sva dopunska poslovanja svojih djelatnika, a naročitu pozornost obratite na spregu poslovanja Dijane Čuljak s njenim najbližim prijateljicama i kolegicama. Vjerujem da znate na koga aludiram !

VL
PA
palma123
11:09 16.10.2011.

Ja bih se zapitao na isti način odkud na Novoj tv mogu vidjeti neke snimke koje su dio arhive HRT-a a time i intelektualno vlasništvo. Nova tv nikako nije mogla doći do tih snimki ako nisu ukradene ili nelegalno presnimljene. Posao za policiju.

VL
NE
neverane
11:32 16.10.2011.

A to što ste,primitivnim ,neinventivnim,nepotističko-političkim vezama i vezicama,politički podobnim i netalentiranim urednicima i voditeljima,doboga dosadnim i reprizama zamarajućim programom izvršili kolektivno zatupljivanje naroda uz mjesečno otimanje 80 kuna po televizoru,o tim i takvim oštećenjima koje si nama prouzročio ti ii tvoji prethodnici,o tome ne govoriš.Bijeda i jad.

VL
SO
Somelier
11:46 16.10.2011.

\"Nitko neće nekažnjeno oštećivati HRT!\" Na HTV-u se razbacuje našim novcem. Interesira me koliko bi Šprajc i Stanković bili uspješni na privatnim televizijama. Nemožeš pošteno filma pogledati jer je isprekidan sa PP. Nigdje u Europi nema da na prva dvaa nacionalna programa emitiraju promidžbene poruke. To je Nacionalna TV pošto čitava nacija plača pristojbe a javna bude onda kada se budu sami financirali i to od javnosti koja će to odobriti.

VL
OB
-obrisani-
12:26 16.10.2011.

Neka USKOK provjeri kako HTV može imati 3-4 odvjetničke udruge koje kradu narod putem ovrha ,pa nije ni čudo šta se HTV odvjetnici voze na jahtama i imaju vile kad kradu Hrvatski narod!Ovakav HTV je živa sramota!

VL
OB
-obrisani-
12:28 16.10.2011.

odvjetnički uredi koji zastupaju HTV--1 Leko i partneri ! \" 2 \" Hanžeković i partneri -----kradu narod na ovrhama i ne poštuju odluke lokalnih sudova !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.