Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okončana potraga
Povratak na članak

Policiji se predao vozač BMW-a koji je usmrtio pješaka

Cijeli operativni sustav bio je na nogama, poručili su iz policije. Nepoznati je vozač BMW-om naletio na pješaka noćas u središtu Zagreba.

Komentari 56

DU
Deleted user
10:15 14.12.2011.

@ liliZG i to sto je prelazio ulicu van pjesackog je onda opravdanje da pobjegne?

VL
LI
liliZG
09:53 14.12.2011.

...........prelazio ulicu na mjestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza..................

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:54 14.12.2011.

Toliko je kamera instalirano po gradu za zaštitu raznih objekata, ne vjerujem da postoji mogućnost da jedna od njih nije snimila sporni BMW negdje u blizini mjesta nesreće, tako da ne bi trebao biti problem naći UBOJICU!

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
10:53 14.12.2011.

Di je tada bio Čačić?

VL
TO
Toni50
11:08 14.12.2011.

14.12.2011. u 10:15h Brkoni je napisao/la: @ liliZG i to sto je prelazio ulicu van pjesackog je onda opravdanje da pobjegne? Ne samo to nego i da pogazi, ako ti netko iznenada skoči podleti poid auto šta činiti. Tko če če ti vjerovati da se je odlučio ubiti ? Gaženje piješaka na piješačkom ili nogostupu bi najstrože kažnjavao . A van piješačkog piješak nije imao šta da traži ako strada je vlkastiti riziko... U gradu u metropoli se kretati van piješačkog je samo o vlastitoj odgovornosti ....

VL
DU
Deleted user
11:31 14.12.2011.

Valjda će se vozač ipak javiti jer mora podnijeti tužbu za štetu koja je nanesena njegovom BMW ljubimcu. Naime, ne treba se bojati da će biti kriv za to što je ovaj htio preći cestu u 01:30 jer se kod nas može nekažnjeno ubiti (horvatinčić, žužić i ostala bižuterija) ali kad ukradeš kruh onda si na golom otoku. Zahvalite se HDZ-u i SDP-u (tamo isto ne reagiraju na mrtve).

VL
KA
Karara
11:43 14.12.2011.

Vozač nije kriv za smrt pješaka, ali treba ga najstrože kazniti za bijeg sa mjesta nesreće. Svakome se dogodi greška (makar je ovdje pješak kriv) ali bijeg pokazuje da je govno od čovjeka.

VL
LI
liliZG
14:18 14.12.2011.

...vjerojatno su i jedan i drugi bili malo obuzeti alkoholnim ili inim isparavanjima.......

VL
CH
chemica
13:40 14.12.2011.

Na žalost, ne bih se baš kladio da bi vozač BMW-a bio oslobođen. Prijatelju je Šeksislavov sudija odrapio novčanu kaznu jer je trknuo pijanca koji mu je istrčao pred automobil. Obrazloženje je bilo da \"nije prilagodio brzinu uvjetima na prometnici\". To što je lik bio pacijent na Rebru, na liječenju od alkoholizma pa je malo \"modificirao\" terapiju odlaskom u obližnju birtiju, sudiju nije bilo briga. Sad nek mi netko objasni kako bi se ovaj vozač izvukao? Završio bi u zatvoru zbog budale. Ostani pa ideš u zatvor ili zbriši pa ćeš možda imati više sreće. Da, tako je to u lijepoj njihovoj. UVIJEK je kriv vozač jer \"nije prilagodio brzinu...\" Možda je lik trebao riskirati pa da dođe u ruke normalnom sucu koji zna svoj posao? Od njih pet, jednom je možda mjesto u sudnici, a ostalima s ovcama na ispaši. Tako je to u lijepoj njihovoj. Kako je ono lijepo rekao Linić u Saboru, još onih tragičnih devedesetih: \"U zvjerinjaku se treba ponašati kao zvijer\". Ako si nevin, ne očekuj milost ili pravdu ni od koga. Bar ne u HDZ-ovskom \"Raju na Zemlji\".

VL
SR
s☺r@n
15:01 14.12.2011.

Udariti pješaka i umjesto pružanja pomoći bijeg, smeće od čovjeka, mogao je bar nazvat hitnu. Dobro ipak nije šokantno kao ono u kini sa onom djevojčicom.

VL
LI
liliZG
15:14 14.12.2011.

Bijeg samo pokazuje da je imao alkohola ili opijata u krvi pa se otišao trijezniti, isplivat će van za tri dana sa svojim odvjetnikom i to će biti to.........

VL
YO
yocko
15:43 14.12.2011.

Ovaj je pobjegao, a u Križevcima kad se dogodi takovog nesto odmah zovu u ZG M.Benka onda on to sve stavlja pod tepih, tako je sa autom čovjek naletio na biciklistu i usmrtio ga i ovaj umjesto da zove hitnu on je zvao Benka u ZGšta mu se desilo i da Benko sa načelnikom u Križevcima izvještaj sastavili naravno da je kriv ovaj što je mrtav takva vam je naša policija nažalost, i to imaju u unutarnjoj kontroli u zg u mupu i od tamo su samo se zahvalili što ih je građanin obavjestio o tom slučaju, i dalje nikom ništa.

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
15:47 14.12.2011.

Pa dokle više Ratko?

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
16:02 14.12.2011.

Mislim da bi MUP trebao provjeriti alibije gospode Čačić i Horvatinčić...

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
16:26 14.12.2011.

14.12.2011. u 16:02h WindFucker je napisao/la: Mislim da bi MUP trebao provjeriti alibije gospode Čačić i Horvatinčić... ============================ Ma čačić nije spao na takvu bjedu od Automobila Ovo bi prije ličilo na Sanaderove ljude Oni pate za BMW pogotovo blindiranim

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
16:38 14.12.2011.

Pa da, svi u Hrvatskoj voze BMW 5 i doista je teško policiji provjeriti vlasnike tih auta.

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
16:41 14.12.2011.

Cijeli operativni sustav je na nogama, ali zato da bi zataškali stvar i zaštitili tog \"siromaha\" što je vozio \" bemburu\".

VL
AM
Axis Mundi
16:54 14.12.2011.

prvo, treba vidjeti koliko je bio udaljen od prvog pješačkog prijelaza... no čak i da mu je bio u blizini, kad voziš, naročito noću, voziš oprezno i polako. gledaš pažljivo ispred sebe, oči su ti na svim retrovizorima, paziš i i na „budalu\" koja ne gleda ni lijevo, ni desno kad prelazi cestu, i noću i danju, koliko puta smo doživjeli. TI pazi, kad drugi neće! ionako je vozač u autu uvijek ili najčešće kriv! ali ne, što ja to pričam, kad tako pričaju samo budale koje \"pojma nemaju\"… a još ako su alkohol i/ili droga u igri, tek tada nemam što za reći. da, mi oprezni smo budale, ali vi \"iskusno-„oprezni\"-tak\' sigurni u sebe“ sijete opasnost na cestama, nažalost i sa tragičnim posljedicama. nije cesta samo za iživljavanje nečijeg sje.anog ega! ima tu i normalnih ljudi, vozača u autu, biciklista i pješaka! bez solidarnosti i opreza nema sigurnosti u prometu!

VL
CH
chemica
18:22 14.12.2011.

\"Nesretni\" pješak? Čemu takvo tituliranje? Morončina je prelazila cestu van zebre. Ako je on \"nesretan\", bit će da je sretan pješak onaj koji uspije pretrčati cestu prije nego što ga neki balkanski \"šumaher\" satre? Da je kao čovjek prelazio ulicu ne bi postao vijest u Crnoj kronici. Ja ću i nadalje biti mulac koji čeka zeleno pa i u tri u noći, kada nema žive duše. Tako su me učili, a tako se i puno duže živi. To što dobar dio pješaka uporno krši zakon...E pa krajnje je vrijeme da i njih netko počne kažnjavati. Jel da? Ako ništa drugo, bit će ih manje \"nesretnih\" na sudskoj medicini.

VL
TO
tomaivan
14:43 14.12.2011.

opet bmw 5 ? ko i onaj na aveniji dubrovnik... da nije isti ?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.