Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN KRAJ

Policija pronašla tijelo djevojčice (11) nestale u Teksasu, osumnjičeni je sudjelovao i u potrazi

Polk County Sheriff’s Office
21.02.2024.
u 07:18

Obitelj je posljednji put Audrii vidjela u četvrtak kada je ona s McDougalom ujutro krenula prema autobusnoj stanici. Taj dan nije ušla u autobus niti je stigla do škole.

Djevojčica Audrii Cunningham (11) nestala je dok je išla u školu u Teksasu, a njeno tijelo pronađeno je u utorak u rijeci Trinity, objavila je policija. Šerif okruga Polk, Byron Lyons, kazao je kako je tijelo locirano u rijeci Trinity ispod autoceste te da je tijelo odvezeno u ured medicinskog istražitelja u okrugu Harris i da službenici čekaju informacije o uzroku smrti.

Tužiteljstvo priprema nalog za uhićenje Dona Stevena McDougala (42) koji će vjerojatno biti optužen za ubojstvo.

- Na temelju svih dokaza koje je policija prikupila, u procesu su pripreme odgovarajućih naloga za uhićenje. U ovom trenutku vjerujemo da će odgovarajući uhidbeni nalog biti za smrt Audrii Cunningham. On je još uvijek u zatvoru pod nepovezanim optužbama za kazneno djelo - rekla je tužiteljica Shelly Sitton.

VEZANI ČLANCI

McDougal je prijatelj Audriinog oca te ima dugu kriminalnu prošlost s osudama za nasilne zločine, a 2007. godine je osuđen na dvije godine jer je pokušao namamiti dijete. Šerif je rekao kako je McDougal sudjelovao u potrazi te da je kucao na vrata kuća pitajući ljude jesu li je vidjeli, piše CNN.

- Meni to jednostavno govori da je pokušava dati dojam da nije kriv za njezin nestanak i da je dio zainteresiranih osoba koje su je pokušavale locirati - rekao je šerif.

Obitelj je posljednji put Audrii vidjela u četvrtak kada je ona s McDougalom ujutro krenula prema autobusnoj stanici. Taj dan nije ušla u autobus niti je stigla do škole. Njezin je ruksak pronađen blizu brane na jezeru u petak. McDougal je živio u prikolici na obiteljskom imanju te je ponekad vodio Audrii na autobusnu stanicu.

VIDEO Uznemirujuća snimka vojnika iz Avdiivke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije