Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masakr u francuskoj

Policija opkolila kuću ubijene obitelji i evakuirala susjede

Saad al-Hill
Reuters/Pixsell
10.09.2012.
u 12:00

Zabrinuta zbog predmeta koji su pronađeni u kući, policija je ogradila imanje, priopćila je britanska policija

Britanska policija opkolila je kuću obitelji koja je brutalno ubijena u francuskim Alpama, javlja BBC. Kuću obitelji Saada al-Hillija ogradili su te su zatvorili cestu, a susjede evakuirali. Učinili su to zbog predmeta koji su pronađeni u kući, a o čemu se točno radi, još se ne zna.

U međuvremenu francuska policija potvrdila je da je u automobilu ubijena i 74-godišnja žena, punica Saada al-Hillija, a starija kći probudila se iz kome. Naime, sedmogodišnjakinja je ustrijeljena i teško ozlijeđena u stravičnom napadu koji se dogodio prošli tjedan. Njezina četverogodišnja sestra vratila se u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Francuski i britanski istražitelji kuću su počeli pretraživati u subotu kako bi otkrili detalje ovoga stravičnog ubojstva. BBC javlja da policija uklanja predmete iz kuće.

– Zabrinuta zbog predmeta koji su pronađeni u kući, policija je ogradila imanje. Susjedi su odmah evakuirani, a više informacija dat ćemo kada za to dođe vrijeme – izvijestila je policija. 

>> Djevojčica koja je preživjela masakr probudila se iz kome

Komentara 3

DU
Deleted user
13:08 10.09.2012.

ali koga boli kyrac, sto vi nama danima prenosite sto je iracka obitelj iz britanije ubijena u francuskoj. mislim, koga briga u hrvatskoj za to. ovi ubijeni nisu znali hrvatsku na karti pokazati niti su bice ikad culi za hrvatsku a vi nama prenosite sta "sun" pise iz dana u dan ko vremensku prognozu. odje doslovno ne prodje sat a kamo li dan dan da nema nesto o "englezima". u isto vrijeme njih zaboli kyrac i za hrvate i hrvatsku. zadnji put kad supisali nesto ne mogu se sjetiti, i tad kad pisu onda koriste balkan tribes umjesto hrvati a vi nas doslovno bombardirate sa njima.

OB
-obrisani-
14:14 10.09.2012.

10.09.2012. u 13:08h worldwizards je napisao/la: Idi bre leči se i preskoči hrvatske portale.

DU
Deleted user
16:53 10.09.2012.

sto ce slijedece vazno za hrvatski opstanak pisati u vl... argentinska familija iz hondurasa ubijena u gvatemali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije