Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐEN 41-GODIŠNJAK

Policija o pokušaju ubojstva u Solinu: Obavili pretres pa u domu uhićenog (50) našli streljivo

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
12.04.2024.
u 22:56

Tijekom kriminalističkog istraživanja uz sudski je nalog obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 50-godišnjak na području Solina

Zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, te prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, splitska je policija prijavila 50-godišnjaka koji je u četvrtak u Solinu nožem teško ozlijedio drugog muškarca (41), doznaje se u policiji. U policiji su rekli da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim muškarcem za osumnjičenim da je u večernjim satima 11. travnja u Solinu nožem ozlijedio 41-godišnjaka, pri čemu mu je uputio i prijetnje smrću.

Tijekom kriminalističkog istraživanja uz sudski je nalog obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 50-godišnjak na području Solina. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto jedno protuavionsko streljivo. Utvrđena je sumnja da je 50-godišnjak ostvario obilježja kaznenih djela ubojstva u pokušaju, te prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, navodi policija.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 50-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Drama na Floridi: Policija spašavala ljude koji su zaglavili u vodi usred žestoke oluje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije