Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Muškarac napadnut kod Solina: Zadobio teže ozljede, napadač je uhićen

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Milan Sabic/PIXSELL
12.04.2024.
u 10:03

Muškarac koji je osumnjičen za napad je počeo vikati na policiju kad ih je vidio, a potom je odbio postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika da se smiri i dopusti da mu se stave sredstva za vezivanje.

Muškarac je napadnut u četvrtak navečer na području Solina, priopćila je PU Splitsko-dalmatinska. Muškarac za kojeg se vjeruje da je napadač je uhićen, te je u daljnjem policijskom postupanju utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

"Sinoć 11.travnja 2024.godine, oko 21:45 sati zaprimljena je informacije o ozljeđivanju muškarca na području Solina. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su utvrdili da ga je oštrim predmetom ozlijedio njemu poznati muškarac koji se nalazio u dvorištu blizu mjesta događaja", navode iz policije.

Muškarac koji je osumnjičen za napad počeo je vikati na policiju kad ih je vidio, a potom je odbio postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika da se smiri i dopusti da mu se stave sredstva za vezivanje.

"Obzirom da je odbijao postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika, nad njim su uporabljena sredstva prisile-tjelesna snaga i sredstva za vezivanje, uhićen je i doveden u službene prostorije. Utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola. Oštećenom je pružena liječnička pomoć, zadržan je u bolnici, utvrđeno je da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu ramena i ruke", navode.

Na mjestu događaja je obavljen očevid na kojem je pronađen nož i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Drama na Floridi: Policija spašavala ljude koji su zaglavili u vodi usred žestoke oluje

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
10:58 12.04.2024.

Kaštela,Solin,Split - zona straha. I plača. I tuge. Žalosno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije