Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policajce gađao stolcem jer mu konobarica nije dala piti

bomba
Arhiva VL
08.12.2009.
u 11:13

Posvađao se s konobaricom caffe bara Art u Segetu u ponedjeljak oko 1.30 sati jer mu nije dala da još pije. Bio je kraj radnog vremena, a i Milan R. je već poprilično popio pa mu konobarica više nije htjela točiti.

TROGIR - Zbog narušavanja reda i mira te napada na službenu osobu, policija je prijavila Milana R. (22). Posvađao se s konobaricom caffe bara Art u Segetu u ponedjeljak oko 1.30 sati jer mu nije dala da još pije. Bio je kraj radnog vremena, a i Milan R. je već poprilično popio pa mu konobarica više nije htjela točiti.

No, on je bio uporan i inzistirao na još jednoj čašici pa je ona u pomoć pozvala policiju. Podivljao je kada su ga službenici izveli iz lokala i priupitali za osobnu. Gađao ih je metalnim stolcem te je jednog od njih lakše ozlijedio.

No, ni policajci njemu nisu ostali dužni, pa je zbog krvarenja iz nosa morao potražiti pomoć liječnika. Alkotest je odbio, a nakon kriminalističke obrade priveden je na Prekršajni sud.

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
11:31 08.12.2009.

Trebao je znati da je fajrunt i birtija se zatvara ..... Konobarica je ispravno postupila, bilo bi njoš bolje da je stavila i ovaj natpis : \"PIJANIM OSOBAMA NE TOČIMO PIĆE !\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije