Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijski projekt

Pokrenuli prvi portal za osobe s invaliditetom

In portal, portal za invalide (1)
Screenshot In-Portal.hr
20.03.2013.
u 18:23

In-Portal.hr svojevrsna je društvena mreža za udruge i ustanove koje okupljaju osobe s invaliditetom i ima ambiciju postati globalni medij, a tekstove će većinom pisati osobe s invaliditetom

URIHO (Ustanova za rehabilitaciju hendikepiranih) danas je pokrenuo jedinstveni medijski projekt u ovom dijelu Europe – prvi informativni portal za osobe s invaliditetom – In-Portal.hr. Bavi se temama važnima osobama s invaliditetom, ali objavljuje i relevantne vijesti iz politike, svijeta, sporta, kulture... In-Portal.hr svojevrsna je društvena mreža za udruge i ustanove koje okupljaju osobe s invaliditetom i ima ambiciju postati globalni medij, a tekstove će većinom pisati osobe s invaliditetom. 

>> Bandić kupuje stanove invalidima unatoč protivljenju Skupštine

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:54 21.03.2013.

Možda bi trebalo pozvati učinkovite i provjerene novinare, koji će znati zainteresirati čitatelje a možda nekog iz Vlade. Ovako biti će jako teško. Biti će onih kojima će ovo biti mogućnost sklapanja prijateljstava, biznisa. Nije sve tako bajno u tojj Ustanovi URIHO. Invalidnim osobama najteže, ali mrvice koje im se daju za njih su bogatstvo a i za njihove obitelji, jer ipak im nisu na teretu veći dio dana. Želim potpun uspijeh i napredak na bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije