Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u međimurju

Otac monstrum i ubijeni sinčić pokopani na različitim grobljima

sprovod,karlo skorjanac (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/6
03.01.2013.
u 15:58

U bijelom lijesu, prema pravoslavnom obredu jer mu je majka rodom iz Ukrajine, na vječni počinak dječaka je ispratila majka koju je pod ruku vodio njezin brat, te rodbina i mještani

Dvogodišnji dječak kojeg je otac objesio u ponedjeljak u štaglju u mjestu pored Čakovca pokopan je danas na čakovečkom groblju. Njegov otac, koji se nakon strašnog čina i sam objesio, pokopan je sat i pol kasnije, ali na groblju u Gornjem Mihaljevcu blizu rodne Gornje Dubrave. U bijelom lijesu i prema pravoslavnom obredu na vječni počinak dječaka je u 13.30 sati ispratila majka koju je pod ruku vodio njezin brat te rodbina i mještani, njih ukupno stotinjak.

U grobnu jamu lijes je spušten uz pjesmu “Milost”. Na očevu pokopu u 15 sati bilo je manje ljudi, samo njegova obitelj, rodbina i prijatelji. Svećenik je izmolio više molitvi za oprost grijeha, a ispraćaj je bio bez propovijedi i glazbe.

U Policijskoj upravi međimurskoj kažu da je istraga o tome je li netko znao za očeve namjere, a nije to prijavio i spriječio, završena. U medijima su se pojavile informacije da će otac i sin biti pokopani zajedno, no supruga na to nije ni pomišljala. Na Facebook-grupi za mame i trudnice ostavila je poruku da dalje živi za kćer.

>> Pred djecom je prijetio da će se objesiti. U smrt je poveo i sina

>> Kći se spasila jer nije htjela s ocem proslaviti Novu godinu

 

Komentara 38

OB
-obrisani-
17:08 03.01.2013.

tomice obred je bio za dete....pravoslavni kod nas a i kod katolika nema obreda za samoubice ne traži u svemu zaveru

OB
-obrisani-
17:15 03.01.2013.

crnac dete nije izvršilo samoubistvo ne kapiram o čemu ti pišeš, onaj skot što ga je ubio se obesio ako ne znaš prema tome ne razumem kakve zavere spominješ

OB
-obrisani-
16:37 03.01.2013.

koliku je bradu imao pop i da li je na spisku ratnih zločinaca to je vest......i to je bitno žuta štampa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije