Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u rusiji

Pogledajte trenutak kada se zbog eksplozije urušila deveterokatnica

rusija, srušila se zgrada (1)
Reuters/PIXSELL
28.02.2012.
u 10:17

U nesreći koja se dogodila u ruskom Astrakhanu najmanje dvije osobe su poginule, a 12 ih je ozlijeđeno

Najmanje dvije osobe su poginule, a 12 ih je ozlijeđeno kada se deveterokatnica u ruskom Astrakhanu urušila nakon eksplozije plina, javlja Reuters. Nesreća se dogodila u ponedjeljak, a regionalno istražno povjerenstvo zaključilo je da je eksplozija uništila prva tri kata zgrade, nakon čega se urušilo i ostalih šest. Za još nekoliko osoba se traga pod ruševinama.

Ruski premijer Vladimir Putin odmah je nakon nesreće naredio sastavljanje vladina povjerenstva koje bi trebalo utvrditi točne uzroke eksplozije. Eksplozije plina u Rusiji su učestale, najviše zbog loše i zastarjele infrastrukture.

Komentara 5

PB
predrag borna
11:29 28.02.2012.

Čudo je kako se ove kuće ne ruše same od sebe bez eksplozije.

TO
Toni50
11:04 28.02.2012.

Pogledajte trenutak kada se zbog eksplozije urušila deveterokatnica; ili pogledajte jeftino sra** od filma koje nije snimilo glavni \"trenutak\" nego sate, dane nakon urušenja ....

AM
a_morte_i_rossi
11:09 28.02.2012.

koja sirotinja jesus krist! eto to je komunizam...niko nema nis i svi vicu da nikad nije bilo bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije