Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u kini

Pogledajte: Taksist više stotina metara 'vukao' policajca na autu

taksi (1)
screenshot Youtube
17.04.2013.
u 17:28

U jednom trenutku vozač taksija se zaustavio, fizički nasrnuo na policajca te ga pokušao odgurnuti od automobila, ali policajac ga je, nakon što se vozač vratio u taksi, ponovno pokušao zaustaviti tako što je legao na haubu.

Primjer taksista koji baš i ne poštuje autoritet policije dolazi iz Kine. Naime, Russia Today objavila je videosnimku na svom kanalu na YouTubeu u kojoj je prikazano kako vozač ilegalnog taksija u Kini na haubi vuče prometnog policajca nekoliko stotina metara.

Incident se dogodio u gradu Lanzhou nakon što je prometni policajac pokušao provjeriti taksi. Video prikazuje kako vozač na prednjoj strani automobila vozi prometnog policajca. U jednom trenutku vozač taksija se zaustavio, fizički nasrnuo na policajca te ga pokušao odgurnuti od automobila, ali policajac ga je, nakon što se vozač vratio u taksi, ponovno pokušao zaustaviti tako što je legao na haubu.

Vozača taksija na kraju su uspjeli zaustaviti.

>> Pogodite koji je grad prozvan da ima najgori promet na svijetu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije