Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosadi mu mrak

Pogledajte: Piton od gotovo 5 metara sam si otvara vrata!

zmija (1)
screenshot Vimeo
19.06.2013.
u 08:45

Prikazano je to na snimci koju je prije dvije godine objavio korisnik Jenner, ali je tek nedavno postala popularna na internetu.

Piton Julius dugačak gotovo pet metara sam si otvara vrata, piše Mashable. Prikazano je to na snimci koju je prije dvije godine objavio korisnik Jenner, ali je tek nedavno postala popularna na internetu.

Kada zmiji dosadi biti u mračnoj sobi, ''upali svijetlo, otvori vrata i izađe", navodi Jenner. – Zbog nje stalno zaključavamo. Ne želimo da uznemirava susjede – dodaje Jenner u opisu videa koji možete pogledati u priloženom videu.

>> Zmija joj se uvukla u cipelu i ugrizla je!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije