Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesna Elizabeth

Pogledajte godinu i pol staru bebu koja može 'preroniti' cijeli bazen!

beba bazen
Screenshot/YouTube
01.07.2013.
u 22:51

Neustrašiva beba pliva sa licem u vodi, a okreće se na leđa samo kada ide uzeti zrak. Djevojčica bez ikakvih pomagala odlazi i u dublji dio bazena te čak i roni preko cijele dužine bez uzimanja zraka.

Na YouTubeu je u kratkom vremenu postala hit snimka koja prikazuje malenu Elizabeth, staru samo 16 mjeseci, kako pliva i roni u obiteljskom bazenu.

Neustrašiva beba pliva sa licem u vodi, a okreće se na leđa samo kada ide uzeti zrak. Djevojčica bez ikakvih pomagala odlazi i u dublji dio bazena te čak i roni preko cijele dužine bez uzimanja zraka. Daily Mail piše da su na YouTubeu mnogi kritizirali snimku, jer strahuju da roditelji tjeraju Elizabeth na plivanje i kada ona to ne želi.

Adam BC, koji snimku stavio na YouTube, je objasnio kako je on medicinski brat, a njegova supruga je šest godina radila kao spasilac. Oboje su izučili tehniku oživljavanja i sigurnosti u vodi.

Objasnio je kako su djevojčicu trenirali izučeni instruktori koji djecu uče tehnike plivanja. - Ni u jednom trenutku ne tjeramo dijete da radi ono što ne želi - napisao je otac i dodao kako bi znali prepoznati kada bi se dijete ozlijedilo u bazenu ili kada bi nešto krenulo onako kako ne bi trebali.

>>Nevjerojatna fotografija: Dijete rođeno u vodenjaku!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije