Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Bzenici

Poginuo koseći travu električnom kosilicom ručne izrade

Muškarca usmrtio strujni udar dok je kosio (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
21.06.2012.
u 09:53

Dok je kosio travu električnom kosilicom u dvorištu obiteljske kuće u naselju Bzenica nedaleko od Pleternice, strujni udar ubio je 57-godišnjeg Milana Skorupa

Struja je ubila i drugu žrtvu u samo tri dana na pleterničkom području. U srijedu oko 19.40 sati u naselju Bzenica nedaleko od Pleternice, poginuo je 57-godišnji Milan Skorup od strujnog udara pri košnji trave električnom kosilicom u dvorištu obiteljske kuće.

Kosilica s kojom je 57-godišnji muškarac upravljao bila je ručne izrade, napravljena od metalnih cijevi i elektromotora perilice za rublje. Trbuhom je dodirnuo dio kosilice koji nije bio dobro izoliran. Uz to, muškarac je bio bos – kazao je Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj.

Susjedi koji su primijetili da se muškarac za kosilicom srušio, pokušali su mu dati umjetno disanje, no nije pomoglo. Na mjestu je ostao mrtav.

Tri dana prije u Brodskom Drenovcu pokraj Pleternice smrtno je stradala 32-godišnja Silvija Maha koja je nakon povratka kući s posla djeci napuhala bazen za kupanje, a zatim je krenula do hidrofora gdje se srušila zbog strujnog udara.

Komentara 17

BO
borc
18:51 21.06.2012.

Neoprezan jeste bio ali to može nazvati glupošcu samo onaj tko nije u životu zabio ekser a pogotovo osjetio neko neobjašnjivo zadovoljstvi kad sam svojom rukom i glavom nešto smisli i napravi. Mnogo ljepše nego dežurati ovdje i pljuvai po svemu!

AN
AnaB1982
10:23 21.06.2012.

sućut obitelji stradalog, ali ovo u tekstu mi nije jasno - uzrok je bila električna struja! električna struja??? pa dobro, znamo da nije oceanska

BA
Bay
10:19 21.06.2012.

''...poginuli sam izradio kosilicu od metalnih cijevi i elektromotora perilice rublja''. ... Normalan čovjek ne može povjerovati da je kosac, pokoj mu duši, bio toliko lud ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije