Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Podolnjak
Povratak na članak

'Most od Hasanbegovića očekuje da jasno kaže da je uvjereni antifašist'

"To je nužan, prvi, bezuvjetni uvjet za ministra da se na taj način jasno obrati hrvatskoj javnosti", rekao je Podolnjak u emisiji "Otvoreno" Hrvatske televizije

Komentari 140

DU
Deleted user
07:48 11.02.2016.

Kada bi cili svit obišao na kolinima vičući nisam ustaša, za jugoslavene bi bio. To je na tragu pusičkine izjave, da pobijeni bez suda jesu krivi i ne treba im sudska presuda. Pitanje svih pitanja, hoće li današnja nova politika pristati na ovo orgijanje jugoslavenskih fašista.

VL
AD
adjurd19
07:53 11.02.2016.

Gospodo crvendaći! Pogledajte filmove "Sokol ga nije volio" i "Četverored" pa onda nešto recite.

VL
Avatar MRP
MRP
07:34 11.02.2016.

Pravi DRUGAR jovanović-koju si knjižicu imao prije rata partijsku ili "antifašističku"!!!

VL
GO
gosivo
07:45 11.02.2016.

Jadni Hrvati i jos jadnija Hrvatska kad ovi i ovakvi odlucivaju o ministrima i sta ce reci ili ne

VL
Avatar grabrik
grabrik
07:59 11.02.2016.

Nadam se da Hasanbegović to neće učiniti. On je i došao na vlast jasno govoreći da je anti- antifašist. Kao Srbin iz Hrvatske rađe bih imao na vlasti iskrenog čovjeka, pa i ustaških svjetonazora, nego beskičmenjaka bez ikakvih svjetonazora. Predstavnik ovih drugih je Podolnjak, čovjek koji mjenja svoje rođeno prezime da bi se dodvorio većini. Pljuc.

VL
LO
lojtra1
07:53 11.02.2016.

Siguran sam da je ministar pravi antifašist. Zašto bi se inače borio da se bulumenta bijesnih podobnika skine s narodne grbače?

VL
DU
Deleted user
07:55 11.02.2016.

Covjek koji nema povjerenja u svoju Vladu i njene ministre u cijem formiranju je sudjelovala i njegova stranka nije zaslužio nikakav odgovor od trenutno najboljeg i najhrabrijeg ministra Hasanbegovica. Kakva Most i(ne)ma m.da vec je jasno, a pitam se da li bi g-dina podolnjaka zadovoljilo da svi Hrvati ( ne orjunasi ) potpisu uvjerenje da nisu ustase i ovjere to kod javnog bilježnika poput sefa im petrova. Očito je da Domoljubna koalicija mora nesto presjeći i to brzo i po svaku cijenu jer je tesko boriti se protiv ovakve agresivne jugokomunističke opozicije u Saboru, ali i opozicije u Mostu.

VL
Avatar tabasko
tabasko
07:53 11.02.2016.

Nek se Podolnjak i Petrov izjasne da li ih je prosla bolest NAJGLUPLJI pa da vlada moze raditi.U protivnom bolje ici na nove izbore nego se blamirati pred HRT RTL NOVA TV MREZA TV JABUKA i da ne nabrajam novine sve redom.

VL
MA
matador007
07:57 11.02.2016.

A što,ma..e vam,niste dignuli glas na orgijanje i pjevanje četničkih pjesama od strane četničkih popova?Što se ne bunite na srbizaciju lijepe nam naše? Što s..e po svemu što je hrvatsko? Što ne pitate bivšeg,uvijek optimističnog ministra Grčića gdje je bio i što je radio za vrijeme Domovinskog rata? Što ne prosvjedujete kad četnici kažu da se u udženicima krivo prikazuju kao agresori,jer oni to,naravno,nisu bili.Oni U vukovaru,Škabrnji, i svim ostalim mjestima koja su pretrpjela četničko divljanje,to su oni sami sebi napravili.Može vas biti SRAM!!!

VL
AJ
ajmo
08:03 11.02.2016.

Evo i ja imam nekakvu kapu koja sliči na Ustašku .Molim Mostovce da mi kažu jel slobodno živim u ovom čumezu koji ste napravili od Hrvatske .Gamad jedna Mostovska ako ste zaboravili Četnici su koljači po Hrvatskoj i Bosni ( Ovčara,Serbrenica) itd.Ovo više nije za durati i ako nastavite Vi iz Mosta ovako sukob je neminovan sto posto jer ovo nema smisla.A vi gospodine Podoljnjak ili kako se več prezivate nevolite ovaj Narod i to je prava istina.U mojoj zemlji se osječam kao nešto što ne pripada ovdije.Most sramite se svi do jednoga ako nevidite što radite onda ste jad i bijeda .

VL
Avatar tabasko
tabasko
07:49 11.02.2016.

Vi ste najdivniji.Ovako se moze pisati pa nisam ja u ljubavnom odnosu sa vecernjim.SRAMOTA

VL
SA
sanjaaa0801
08:14 11.02.2016.

A od Mosta se ocekuje da pocme suradivati s Domoljubnom koalicijom jer sa svojih 12 zastupnika ne mogu ucjenjivati cijelu koalicij, odnosno mogu ako su instalurani id Sdp da unesu nered u sto sve vise pocinjemo vjerovati. Mjesec dana jee od preuzimanja vlasti, a Most se pobasa kao da je u koaliciji s Sdp-om...nijedan zamjenik nije izabran jer mostovci opstruiraju pregovore na sve nacine!

VL
DU
Deleted user
07:53 11.02.2016.

ajd prestanite vise kakiti sa tim antifasizmom............ja nisam antifasiti jel to znaci da sma fasist???? da......za udbase, orjunase, djecicu jugooficira.......i ostalu anacionalnu bagru

VL
DU
Deleted user
08:01 11.02.2016.

nevjerojatna država Hrvatska....goni ljude koji nose legalne HOS kape, četnike njegujemo i financiramo. hvala vam SDP i svi vaši srpski sateliti.

VL
DU
Deleted user
08:01 11.02.2016.

SDP= srpski satelit

VL
CR
CROLINDA
08:30 11.02.2016.

a pitajmo savez komunista što misle o snimci koja je prikazana sinoc u Bujici na kojoj partijini ministri Kotromanović i Matić negda prije pjevaju ustaške pjesme ili pitajmo savez komunista što misle o petokraki na kapi onih koji su izvršilili agresiju na nas u Domovinskom ratu da li je komunizam za njih totalitaran i zločinački a oni ga brane i slave i deklariraju se kao komunisti i dandanas - nikad Hrvatskoj i Hrvatima uskrs svanuti jerbo djeca antihrvata komunista nasljeđuju vlast unedogled isto kao u srednjovjekovnim monarhijama

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
08:02 11.02.2016.

bilo bi dobro da podolnjak i slični partijini sljedbenici također javno kažu podržavaju li komuni.stički režim i jednonogog zločinca titelea i treba li mu izbrisati sve trgove i ulice po Hrvatskoj!

VL
KA
kapunjohan
08:36 11.02.2016.

Hrvati nisu bili nikad fašisti , pokušali su u povijesti i danim okolnostima doći do bilo kave svoje države , pogrešno u okviru nacističke Njemačke, koja je bila u savezu sa fašističkom Italijom i isto tako pogrešno u partizanskoj borbi , koju je iskoristila KPJ za svoje partiske ideje.Današnja Hrvatska je nastala u domovinskom ratu , koji za Hrvate nije bio ništa lakši od drugog svjetskog rata. Da je bila stvorena u drugom sv, ratu, onda nebi narod morao ponovo u rat za svoju državu.Srbi su propagirali da se bore protiv fašisizma i ustaša a Hrvati odgovarali da se bore protiv komunističke JNA i četnika.,,Kape,, iz tog vremena ne mogu bremeniti Hrvate jer nisu odraz stvarnog stanja.A čudno je u sabor ipak mogu,, titovke,, - šajkače i aktivni ,,neprijateljski,, vojnici i nikom ništa. Kakvi bivši vojnici vode Srbiju i Hrvatsku to ne iritira, kao i mnogo drugih ,,opasnih,, događaja u susjedstvu, na koje bi morali reagirati i ,,domaći,,Srbi. Lov na fašiste u Hrvatskoj je štetna propaganda i lov na vještice.

VL
DU
Deleted user
08:17 11.02.2016.

Svi Mi Hrvati za njih smo Ustaše, nas zanima a što ste vi???

VL
LJ
Little John
08:26 11.02.2016.

Dosadili ste vlastitim majkama sa tim glupim podmetanjima!!! Očito su neki uhljebi ostali bez prihoda iz Ministarstva... Srbi su 90ih okupirali 1/3 Hrvatske, uništavali i ubijali, a vi raspravljate kakvu je značku nosio na kapi?!

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.