Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio 2. sastanak
Povratak na članak

Glogoški: Šator ostaje! Matić: Od prosvjednika očekujem ispriku svojoj obitelji!

Novinari su premijera Milanovića nakon izlaska iz Ministarstva pitali je li zadovoljan današnjim sastankom, na što je premijer rekao: "Bitno je da su oni zadovoljni (op. a. branitelji)".

Komentari 299

FA
Fake
10:31 08.06.2015.

Kako Amerikanac radi,hahahaha.

VL
Avatar R & I
R & I
10:35 08.06.2015.

Wow, ove rijeci sve govore, "danas se ocekuje još i 50 predstavnika raznih braniteljskih udruga". Hrvatska ima oko "150.000 laznih branitelja". I sada se mnogi cude kako Hrvatsko pravosudje ne moze funkcionirati I na kraju pravda pobijediti. Kako se poredored svih ovih brojki moze napraviti proracun za Prave Hrvatske Branitelje", dok na drugu stranu oni lazni koriste sve moguce povlastice u mirovinama I priivilegijama koje im Hrvatska Vlada osigurava.

VL
DU
Deleted user
10:31 08.06.2015.

Da je imao malo pameti i kulture moga je to napraviti prije 8 mjeseci i izbjeći sve ove nerede.

VL
Avatar R & I
R & I
11:42 08.06.2015.

Tko god tvrdi da je Hrvatska imala pola milijuna branitelja, jednostavno laze! No, netko je lijepo rekao: lazni branitelji imaju vjerodostojniju dokumentaciju od pravih pa nista nije moguce dokazati. To se sad i pokazalo. O moralu je suvisno govoriti, to u Hrvatskoj drzavi odavno nije na cijeni...

VL
SO
sohnahoakasaa
15:51 08.06.2015.

Želim da svaki istitnit i pravedan zahtjev bude uvažen. Vjerujem dragovoljcima -prosvjednicima i svima onima koje zastupaju. Ovom 'liku' ne. Čak i tako skupi pokušaj 'američkog pakiranja' ne uspijeva. Sve kaj ga nauči za slijedećih 20 min ne prolazi. Većeć nakon 3 min 'gola istina'. Car je gol od rođenja i takav mu vumrl. Ovo zadnje ne određujemo mi ali ono koje mi Hrvati određujemo mora brzo i zauvijek završiti - 'vreme dejstvovanja' njegovo i njegovih.

VL
ZL
Zlatko1947
15:47 08.06.2015.

Kada će naš premijer način toliko vremena da zaštiti i umirovljenike sa punim MIO stažem i 3.000,00 kn mirovine? Misli i on , kao i Josipović, dobiti na izborima glasove invalida Domovinskog rata? Hoće brus. Pustimo to novoj vlasti ii Međunarodnom monernom fondu kada dođemo ubzo u Grčke vode.

VL
DU
Deleted user
17:48 08.06.2015.

Druga obaveza za premijera? U 14:00h je imao novo rezanje vrpce sa jelom i pićem.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
13:50 08.06.2015.

halo branitelji - dosta nam vas je!!! već 20 godina terorizirate zemlju koju ste - navodno - oslobodili!!! pa u čemu je to "oslobođenje" ako vas imamo za vratom već 20 godina??? uspjeli ste natjerati 80% građana ove države daa se boji svojih "branitelja"!!! dosta je!!!

VL
PR
prečkokontinent
14:07 08.06.2015.

Ma tko je taj Glogoški? Neki intelektualac? Možda profesor prava, sociologije ili vrhunski političar? Što si on zamišlja? Da je neki bitni faktor u Hrvatskoj i da može što hoće? Polako se puni kapa običnom svijetu! Ovi što sebe nazivaju braniteljima (čega i koga?) i koji već preko 250 dana "vape" za razgovorom a ujedno ga odbijaju ultimatumima i koji nisu zadovoljni (pazi, oni zadovoljni) apsolutno ničim (jesu li rekli prd Markovom crkvom: "Da je bilo razgovora ne bi bilo Savske!") šta sada ne valja? Sada je nova laž u igri: "Da nema Matića ne bi bilo Savske!". Da Milanović i ukloni Matića bila bi slijedeća laž: "E da nema ovoga, ne bi bilo Savske!". I tako u nedogled! LAŽ na LAŽ a ustvari pravog razloga NEMA! Glogoški nije komentirao što su razgovarali i eventualno dogovborili na sastanku, već je glavni problem što je Matić, kao ministar branitelja

VL
ST
stefj
10:58 08.06.2015.

Eh da je svaka godina izborna godina, možda bi od ove zemlje bilo nešto. Za koji glas više na izborima, sada Milanović odjednom razgovara i s braniteljima, a nedavno ih je zvao opasnim militantima... Izborna godina čini čuda no kad se pogleda koliko populističkih poteza trenutno ima i koliko je poraslo zapošljavanje u državnom i javnom sektoru, pitanje kolika šteta nastaje...

VL
CR
cro90
14:10 08.06.2015.

Mladez ide vani. Industrija propada dalje. Ljudi kopaju po kontejnerima. Ako si zaposlen, placa ti stizu neredovno. A u Savskoj prosvjed ratni invalida koji su i gluhi, i njemi i sljepi na sve ostalo osim na njihova prava, njihove uvrede,ede, nepravdu koji one dozivljavaju itd.

VL
Avatar aunick
aunick
16:38 08.06.2015.

Povratak na mjesto zlocine. Milanovic je brez savjesti, (driven by interest onli) vodjen samo svojim interesom, posjecuje sataor i gle olicenje bahatosti, na trenutak se zaustavlja ispred slike osobe koja je za Hrvatsku dala sve. Osobe ciju osjetljivu postojanost ispacenuu zrtvovanjem, je on Milanovic gurnuo u konacno beznadje kad i zivot prestaje da vrijedi, kad je i smrt izlaz. Milanovicu ne gazi po prasnjavim stazama zrtvovanja jer ti ih prljas. Ti ne pripadas Hrvatskoj patnji jer nika nisi patio. Ti ne znas sato je glad jer nikad nisi bio gladan. Ti si bahat jer si rasto u drustvu nedodirljivih. Deset tisuca kilometara sam daleko ali bi se i pored mojih godina vratio da se sucelim sa tobom. Da ti u to tvoje bahatolice skresem nekoliko misli. Znam da ne vrijedi, ti si glupo nedodirljivi.

VL
PR
prečkokontinent
12:37 08.06.2015.

Neznam što bi branitelji sada htjeli? Cijelo vrijeme jauču da žele samo razgovor! Sada kada im je Milanović to omogučio, sada ne valja jer "to nije iskreno". Mislim da bi branitelji bili jedino zadovoljni kada bi Milanović stao pred njih i rekao: "Dragi branitelji, da bi vi otišli svojim kućama i domovima, odlučio sam dati trenutnu ostavku, kao i cijela Vlada. Prije raspuštanja smo donijeli odluku da se sva vaša materijalna prava uvećavaju 3 puta. Isto tako, po hitnom postupku smo donijeli Zakon kojim se regulira da na sva radna mjesta u javnim poduzećima i javnim službama imenujemo, umjesto dosadašnjih djelatnika i dužnosnika, isključivo hrvatske branitelje, bez obzira na stručnu spremu i radni staž. Sva nepopunjena, a tako ispražnjena radna mjesta popunit ćemo djecom hrvatskih branitelja. Želim vam puno radnog elana i sreće u budućem vođenju države. Živjeli!"

VL
Avatar R & I
R & I
14:01 08.06.2015.

Danas Duro Glogoski, podsjetimo, prima 25.000 tisuca kuna mjesecno, svakih sedam godina dobiva novi automobil, predvodi prosvjede protiv svega i svakoga, a taj isti Djuro Glogoski je prosvijedovao i protiv HDZ-a 1995 godine, i iste Hrvatske drzave koja mu je osigurala zasluzenu egzistenciju i planira zahtjeve za nove braniteljske beneficije." Koliko vidim izborio se Djuro I za sebe I za lazne branitelje I za sve kriminalce koje stiti I SDP-e I HDZ-e.

VL
DU
Deleted user
16:16 08.06.2015.

kmeči peta abolirana kolona, branitelji opet na braniku Domovine!

VL
FR
franjo
11:31 08.06.2015.

Dali neko zna što ovi šatoraši traže?

VL
PR
prečkokontinent
14:20 08.06.2015.

MIlanoviću!!! Prekini razgovore!!! Dosta je ultimatuma ovih što odlično žive na našoj grbači!!! Ovo je prešlo u "cipelarenje poštenog naroda"!!! Što smo mi skrivili da to moramo trpiti?

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:09 08.06.2015.

Sta traze branitelji jel bi svi u Sereton na spavanje

VL
MZ
ma zamisli
14:12 08.06.2015.

Gosp. premijer, po koji si ku,,fer uopće išao u Savsku? Rukuješ se sa ljudima čija je druga ruka u našim đepovima.Pokazao si dobru volju, a sad zgasi svetlo i zatvori već jedamput to smetlište .Dosta je i Bogu i narodu.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
14:00 08.06.2015.

Ne žele Matića to je više postalo dosadno.Fred je rekao da neće otići do kraja mandata i da ode kao da bi se nešto promjenilo da na njegovo mjesto dođe netko drugi.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.